Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 306 1400 XR

milmel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עשיתי חיפוש לגבי הרכב הזה ולא מצאתי התייחסות ספציפית וקוהרנטית.

התקציב שלי הוא בסביבות 15K וחריגה ממנו תחייב אותי לקחת הלוואה מהבנק מה שמאוד לא מתאים לי כרגע. אבא שלי מצא אצל סוכן מכוניות שהוא די סומך עליו פיג'ו 306 1,400 XR ידנית, שנת 2000, 200,000 קילומטר, יד רביעית. המחיר הוא 11,000 לפני התמקחות.

שאלותי הן, האם ישנן מחלות מיוחדות שקשורות ל-306? הן יותר נדירות מה-206. קראתי איפשהו בפורום שה-1,400 לא מומלץ, מישהו יודע מה הסיבה?

הדבר העקרי שחשוב לי זה אמינות ודלק אבל ה-306 מוצאת חן בעיני בגלל שהיא קצת יותר מאסיבית מה-206 ודומיו בדגמים המקבילים (פונטו, אופל אסטרה וכו'). אציין רק שאני מתכוונת להשתמש בו בעיקר לנסיעות בתוך העיר (העבודה שלי נמצאת במרחק 7 קילומטר מהדירה שלי, האוני' 12..)

תודה רבה!

פורסם

שוב אני...

ארצה לחדד נקודה אחת שכבר העלתי בהודעתי המקורית והיא העיקרית שמדאיגה אותי. הרכב עשה כבר 200,000 קילומטר (לרכב בן 9 מדובר בממוצע של 20,000 בשנה, לא מעט). שאלתי היא, עד כמה ניתן לסמוך על רכב שעשה כמות כזו של קילומטרים באופן כללי, ובהקשרם הספציפי של רכבי פיג'ו. האם 200,000 קילומטר הם יותר מידי?

תודה רבה!

פורסם

אני לא יודע מה זה אומר "יותר מידי קילומטרים".

200K זה לא מעט בשביל רכב ממודל כזה, אבל זה גם לא אסון גדול. בתחזוקה נכונה הרכב יוכל להמשיך לנסוע עוד הרבה מאוד קילומטרים.

המנוע כבלוק די אמין וסביר להניח שיוכל להמשיך לשרת אותך לעוד שנים רבות. חשוב לבדוק האם השתמשו בנוזל קירור מקורי של פיג'ו או נוזל איכותי אחר אבל בשום פנים ואופן לא במי ברז. כדאי גם לבדוק, אם אפשר, מתי בוצע לאחרונה ראש מנוע כי לרוב בקילומטרים האלו הוא דורש טיפול.

שווה לבדוק גם את תקינות הסרן האחורי שיקר יחסית לטיפול וכן את מערכת המיזוג/חימום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...