Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את האולטימייט, הפרופשיונל וההום- מה ההבדל בינהם? למה בכלל יש הבדל בינהם?

אני מעוניין לרכוש (שמעתם אותי) את התכנה, ולא יודע מה מבין ה-3 הכי יתאים לי, ויותר גרוע מזה- לא יודע אפילו למה...

תודה לעוזרים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אותי מעניינת שאלה אחרת : האם גרסת ה ULTIMATE כבדה יותר מגרסת ה HOME PREMIUM, כלומר האם היא תעבוד לאט יחסית על חומרה חלשה יותר.

כיום יש לי 7 בגרסת ULTIMATE על המיני לפטופ שלי שהוא עם מעבד אטום חלש , וזה עובד בצורה מרשימה, הרבה יותר טוב מ VISTA BASIC שהגיע עם המחשב במקור(ויותר טוב מXP)

שאלה נוספת : מהם הבדלי המחירים? אם מדובר בהפרש זניח אז למה לא לקנות את הגרסא המלאה?

דרך אגב, יש איזה הסדר לבעלי ויסטה או XP ברשיון (יש לי 2 רשיונות XP חוקי ועוד רשיון VISTA שהגיע עם הנייד) לרכישת חלונות 7 במחיר מוזל ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שאלה על הדרך,

נגיד ויש לי 3 כוננים C,D,E. אני מפרמט את מה שיש לי C ומתקין לשם את מערכת ההפעלה 7.

מה שנשאר לי בכוננים D ו E יישאר או שהכל יימחק?

פורסם

לא אמור להמחק, אלא אם כן תעשה טעות פטאלית בהתקנה ותמחוק אותם בהתקנה.

אני אישית, התקנתי את 7 במחשב הראשי שלי על הארדיסק נפרד ובשעת ההתקנה ניתקתי את כל שאר הדיסקים הקשיחים ליתר בטחון, כדי שלא יתפוס עליהם בעלות כמו שהיה בימי ה VISTA העצובים (ואז כשחוזרים ל XP פתאום אתה לא יכול לגשת לקבצים שלך כי הם בבעלות VISTA שכבר נמחק ממזמן)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
http://pic.ipicture.ru/uploads/091024/AtYm4vT2GT.jpg

אלה ההבדלים. אבל בבקשה אל תקנה את זה :\ אם אתה ממש רוצה לקנות, אני מוכן לצרוב לך את זה על דיסק ולמכור לך בשקל אחד רק כדי שלא תרגיש שאתה גונב מביל גייטס..

למטה, בתחתית התמונה, רשום "multilingual interfaxe pack", ובפרופשיונל מצויין שזה אינו נתמך. דהיינו- היא לא תזהה עברית, או שרק אי אפשר להתקין אותה בעברית כשפה ראשית (אם נקנית באנגלית- או להיפך)?

תודה.

פורסם

אי אפשר להוריד ממשק עברית, הפונטים קיימים, תוכל לקרוא עברית, לכתוב עברית, לשמוע קבצי MP3 בעברית (נו באמת מה הקשר :p )

ממשק עברי אומר שהכדור חלונות יהיה בצד ימין ולא שמאל, כל הפרושים של הפקודות במקש ימני יהיו בעברית, בלאגן שלם

יש כאלה שלא יכולים בלי זה, אני לא יכול ע-ם זה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מה שמגניב בווינדוס 7 , שאתה יכול להתקין שפות דרך העדכונים של הווינדוס..

כנראה שבפרופשיונל אי אפשר לעשות את זה באמת.. אני חושב שגם דיברו על זה בכתבה שהייתה על הווינדוס הזה בערוץ 2..

בבקשה תן לי לשלוח לך לינקים לגרסת האולטימייט.. תעשה לי טובה.. בשבילי...

Stay Dirty

פורסם
ממשק עברי אומר שהכדור חלונות יהיה בצד ימין ולא שמאל, כל הפרושים של הפקודות במקש ימני יהיו בעברית, בלאגן שלם.

אלוהים ישמור, אני לא מסוגל לחשוב על זה אפילו...:crazyeyes

תודה.

פורסם

מחזק.

אצלי (XP SP3 CORP) הכל באנגלית,יש עברית אבל רק לכתיבה במסנג'ר וכאלה.

חוץ מזה אף תפריט או פקודה כלשהי לא בעברית.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

טוב שהעיפו את גירסת ה-HOME BASIC המעפה שהייתה לויסטה.

STARTER לא באה להחליף אותה, היא מיועדת למדינות המתפתחות, וכנראה אפילו לא תשווק בארץ. היו גם שמועות על גירסת NETBOOK EDITION, אבל לדעתי אין בכך צורך, כי אם אפילו ULTIMATE רצה מצויין על רוב הנטבוקים, לא חושב שיש צורך להוציא גירסה מיוחדת.

נ.ב. כפתור START מימין זה באמת תועבה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מה שמגניב בווינדוס 7 , שאתה יכול להתקין שפות דרך העדכונים של הווינדוס..

כי בויסטה לא היה?

ולמה אתה אדיוט? אנשים השקיעו המון עבודה במערכת הזו, ועד שאתה לא תצליח לכתוב אחת יותר טובה, תשתוק במקום להתבכיין שלא יקנו אותה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...