Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשT (יאריס TS)

BMW
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 5 שנים נפלאות עם ה-306 שלי החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג.

שמתי בצד את כל המחשבות היומיומיות והתחלתי בחיפוש אחר הרכב החדש המתאים.

התקציב לקניית רכב היה גבוה, סכום כזה שאיפשר לי לקפוץ גבוה לרכבים היפנים המפלצתיים ולכל הקבוצה הייחודית הזאת של רכבים מוגדשים/ מעניינים.

הייתי חייב להפעיל היגיון בריא ולשים את היצר ההרפתקני הזה בצד ולהתרכז בצרכים האמיתיים שלי לרכב בשנים הקרובות.

לאור זה שאני סטודנט שבקושי נושם או מרגיש זמן פנוי, שהרכב אצלי נוסע בקושי 10 ק"מ ביום כי המכללה קרובה לבית ושרוב הזמן בכלל הרכב עומד כי יש רכב חברה עם דלקן ובשקלול עלויות אחזקה אסטרונומיות לרכב שבכלל לא מנוצל בנסיעה, נפלו בבת אחת קבוצות איכות מעניינות.

(מיאטה- ביטוח יקר ; נינג'ות יפניות-יורידו לי את התחתונים; בימר ידנית-גולת הכותרת, אבל היא תגיע בזמן אחר).

אני לא אביע את דעתי על הנהיגה שלי כי זה יהיה סובייקטיבי אבל אני מאמין שאני עדיין לא מוכן (מקצועית) לקפיצה כזאת משמעותית וחשוב לי לטפס בסולם בצורה מתונה ולא לקפוץ מעל הפופיק.

המחליפה הכי ראוייה הייתה הקליאו ספורט.

אין לי בכלל ספק, זה היה יכול להיות השילוב המושלם של רכב מתנהג (חשוב לי מאוד) וחזק לשדרוג מצויין במסלול או בחוץ.

לא הייתי שקט עם הקניה הזאת, בעיקר לאור העובדה שאני פשוט לא אוהב את האינטריור של הקליאו (גם דור 2) וממש לא מתחבר לרכב מחבינה ויזואלית! סוג של שריטה, אני יודע, אבל לי אישית הפריע הידיעה שהרגשות האלו קיימות.

מעבר לזה אני פשוט לא אוהב "רנו", אין סיבה, אין הצדקה גורפת, לא מתחבר אישית לרכבים שלהם.

התחלתי כבר בחיפושים,אספתי המון מידע ובמקביל גם חיפשתי בכיוון של גולף GTI MK4 שאני מאוד אוהב או/ו איביזה טורבו (לא קופרה).

משום מקום צצה לי טויוטה יאריס, בהתחלה הייתי אפטי ולא ממש התרגשתי, אבל אז מצאתי במחשבות עם עצמי שהרכב הזה מתאים לי כמו כפפה ועונה על כל הדרישות שלי ואף יותר מזה (למשל אחזקה זולה ואמינות מטורפת, התנהגות, זריזות, גיר קצר , שלדה קצרה וכו').

קראתי, למדתי,בדקתי,נסעתי, הפנמתי:

*המנוע לא מוגדש, לא חזק, לא אקבל את הסיפוק שדרשתי מקניית רכב חזק יותר ויהיה רחוק מהקליאו

*הרכב מתנהג מצויין ויספק פאו אדיר על המסלול- כנראה פחות מהקליאו, אבל לבטח יותר פאן מרכבים אחרים. השלדה קשיחה ובנויה מצויין, מרחק הסרנים הקצר מוסיף המון לתזיזתיות, התחת מכשכש והרכב מגהץ.

*הרכב אמין בצורה לא רגילה, עלויות הטיפולים זולות, צריכת הדלק מדהימה והביטוח על גבול הזול.

מרגיש כאילו טויוטה ניסו להמציא קארטינג מגודל, לדעתי הם הגיעו מאוד קרוב (כד כמה שאפשר ברכב קטן מאוד, רק חסר קצת כח, אבל זה לא שהמנוע מתעצל והרכב נוסע כמו בימבה).

עוד הרבה לפניי עם הרכב הזה , אבל אני מאמין שהרכב הזה ילמד אותי וישדרג אותי בתקופה הקרובה והוא מהווה מדרגה מצויינת בסולם שעליו אני אטפס.

בתמונה הראשונה, ה-306 שלי עצובה מאחורה,אפשר להבין למה. :wink:

את מכות החניה מדלתות של רכבים בדלת הנוסע אני לא מתכוון לתקן כרגע וגם לא את שאר ה"נגיעות", יש כרגע דברים יותר חשובים להשקיע בהם (צמיגי טויו, ידית הילוכים חדשה במקום זו המקולפת וכו') ואני יודע שאחרי שאסדר את זה יופיעו מכות חדשות ואז אני אצטער עוד יותר.

זה יחכה קצת.

אני רוצה להגיד מכאן תודה רבה וענקית לאלעד (redroze) שהיה איתי לאורך כל התהליך של השדרוג, החל מהמחשבה על רכב מסויים ועד הקניה (כולל) של היאריס.

אז שוב, למקרה שאחת מתוך אלפי התודות לא נרשמה-תודה.

תודה גם לאלו שעזרו בייעוץ בה"פ או בטלפונים השונים.

המשך יום מהנה לכולם.

1.jpg

2.jpg

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב, אני נמצא פחות או יותר באותו שלב של החיים כמוך רק שעליי יש גם עומס של עבודה במשרה מלאה אז באמת יש מעט מאוד זמן לנצל את הרכב, וכמו"כ רכב ליסינג שמשרת אותי מדי פעם, לרמה של נסועה נמוכה.

בכל זאת החלטתי ללכת על רכב מודגש אחרי שירדתי מ106 ראלי, מכיוון שהרגשתי את ההתמכרות הנוראית הזו למנועים מודגשים, אי אפשר להסביר את ההרגשה השונה על הכביש כשיש לך תמיד כוח זמין ואתה נמצא תמיד איפה שהיית רוצה להמצא.

היאריס בכל אופן רכב מעולה, אני מאוד נהנתי להתנסות עם אחת כזו של חבר, בהחלט יחס לשקל מעולה, וגם מעבר יחסית טבעי מרכבים מתנהגים כמו ה306 ו106 אלייה.

אבי.

פורסם

מזל"ט על הקניה! קניה מעולה!

עם אתה שלם עם חוסר הכוח שלה, אתה סגור מכל הבחינות!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

Tתחדש, רכב קטן וכייפי, שנראה סולידי אך עם טוויסט שובב, ש"תפור" על סטודנטים חובבי נהיגה.

חבל שלא התייעצת איתי לגבי מיאטה, אגב, עלויות אחזקה לא נוראיות כמו שמקובל לחשוב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא נורא קונדסון, המיאטה בעלת ההנעה האחורית תחכה קצתובפעם הבאה שאחשוב שוב על שדרוג הרכב ה-NC כבר תוכל להיות בשיקול :-)

תודה למגיבים!

פורסם

תתחדש!

אגב, אני במצבך (נסועה מאוד נמוכה, המון זמן הרכב בחניה) וזה דווקא הזמן לקנות נינג'ה יפנית - עלויות הדלק לא מעיקות.

אם היה לי הכסף ל S2000 או STI הייתי קונה היום.

פורסם

הסכומים לחלפים זה עלויות גבוהות כמו בלמים למשל, שלא לדבר על זה שסכומי הביטוח גבוהים מאוד.

דלק זה לא הנושא המרכזי שמונע רכישה של נינג'ה יפנית.

פורסם

תתחדש , הייתי בטוח שאני רואה אותך בחניה , אבל מסתבר שמסתובבת עוד אחת כזו במכללה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...