Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי פיאט פנדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה אני שוקל להחליף את האוטו שלי לפיאט פנדה חדשה.

99% מהנסיעות שלי הם בתוך העיר ולא נמשכות יותר מ 20-25 דקות. סה"כ עושה 750 ק"מ בחודש.

העניין הוא שאני חיפאי, אני לא בטוח עד כמה פנדה תסחוב בעליות של חיפה (פרויד, נשר-רמת יצחק, ודרך הים).

אני בכל מקרה אגש לעשות נסיעת מבחן, רק שהסוכנות היא בעכו, לא ממש עיר עם עליות.

חוץ מזה, רכב המבחן הוא רובוטי ואני חשבתי יותר בכיוון של ידני.

אני אשמח אם לשמוע שיש כאן מישהו עם ניסיון בעניין שיוכל ליעץ .

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

כל הסוגיה הזאת של "לסחוב בעליה" לא קיימת במכוניות חדשות כבר די הרבה שנים. שמע, יצא לי לאחרונה לנסוע בפרויד ובעליות של נשר עם רנו 4 שנת 83', בעלת קרבורטור גמור, שהמנוע שלה הפיק 34 סוסים במקור ומאז כמה מהם כבר גמרו את הסוס. לא הייתה לי שום בעיה לטפס את העליות! כמובן שבנתיב הימיני ולא בפראות, אבל בשום שלב לא הרגשתי שהאוטו לא סוחב. על כמה וכמה שפנדה חדשה תעשה את העליות הללו בלי להזיע. זה לא צריך להיות שיקול משמעותי.

הפנדה מכונית מצוינת לנסיעות בעיר, במיוחד אם אתה הולך על הגיר הידני! נוחה ומרווחת באופן מפתיע וחסכונית מאוד. במחיר של פחות מ-80K היא בחירה טובה מאוד.

פורסם

כחדשה, אין לפנדה הרבה מה להציע, בייחוד בתחום הבטיחות בו היא נוחותה משמעותית ממיתחרותיה - אין ESP ובאמתחתה 3 כוכבי בטיחות בלבד.

כעירונית נטו, היונדאי I10 מהווה אופצייה עדיפה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני מגבה את חן - פנדה קונים משומשת, לא חדשה. אם רוצים להוציא כ-80 אלף שקלים על רכב חדש, פיג'ו 107 תהיה עדיפה (ויש גם אופציה ידנית) ואם אפשר לעלות קצת בסכום אז i10 או סוזוקי ספלאש יעשו את העבודה הרבה יותר טוב (חוץ מהעובדה שיש רק אוטומט, אבל זה בפירוש לא יפגע בזריזות - אם כי קצת בצריכת הדלק).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

א. מצטרף להמלצה על 107. יש לי ניסיון של סיבוב קצר עליה אבל היא מרגישה טוב יותר מהפנדה, "יוקרתית יותר".

גם הנתונים על הנייר לטובתה.

ב. תמיד חושבים שחיפה זה מינימום האלפיים, אל תשכח שהפנדה משווקת בכמויות עצומות באירופה, איטליה במיוחד.

ארץ שיש לנ עיר על הר או שתיים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בטוח שיש בארץ 107 ידנית? ואם כן, כמה היא עולה?

ידוע לי בוודאות שלפחות בהתחלה שיווקו אותה רק עם הגיר הרובוטי. לא מצאתי סימוכין באינטרנט שהיא מוצעת כיום גם עם תיבה ידנית נורמלית.

פורסם
כחדשה, אין לפנדה הרבה מה להציע, בייחוד בתחום הבטיחות בו היא נוחותה משמעותית ממיתחרותיה - אין ESP ובאמתחתה 3 כוכבי בטיחות בלבד.

כעירונית נטו, היונדאי I10 מהווה אופצייה עדיפה.

הפנדה כבר מגיעה עם ESP כסטנדרט.

nissan silvia s14

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
אני מגבה את חן - פנדה קונים משומשת, לא חדשה. אם רוצים להוציא כ-80 אלף שקלים על רכב חדש, פיג'ו 107 תהיה עדיפה (ויש גם אופציה ידנית) ואם אפשר לעלות קצת בסכום אז i10 או סוזוקי ספלאש יעשו את העבודה הרבה יותר טוב (חוץ מהעובדה שיש רק אוטומט, אבל זה בפירוש לא יפגע בזריזות - אם כי קצת בצריכת הדלק).

שלום,

יצא לי לנסוע בפנדה ובספרק שתיהו ידניות הספרק עם מנוע 1000 ההמלצה שלי היא ספרק.

כמו שאמרו הפנדה כרכב יד שניה נראת לי אופציה טובה כחדשה או שתמתין לדגם החדש או שתקח ספרק שהיא שקטה חזקה וחסכונית

פורסם
שלום לכולם,

לאחרונה אני שוקל להחליף את האוטו שלי לפיאט פנדה חדשה.

99% מהנסיעות שלי הם בתוך העיר ולא נמשכות יותר מ 20-25 דקות. סה"כ עושה 750 ק"מ בחודש.

העניין הוא שאני חיפאי, אני לא בטוח עד כמה פנדה תסחוב בעליות של חיפה (פרויד, נשר-רמת יצחק, ודרך הים).

אני בכל מקרה אגש לעשות נסיעת מבחן, רק שהסוכנות היא בעכו, לא ממש עיר עם עליות.

חוץ מזה, רכב המבחן הוא רובוטי ואני חשבתי יותר בכיוון של ידני.

אני אשמח אם לשמוע שיש כאן מישהו עם ניסיון בעניין שיוכל ליעץ .

יש סוכנות בחיפה!

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן גם על הפנדה וגם על ה 107 הרובוטית ויש הבדל די מהותי, ה 107 (הרובוטית בכל אופן) בקושי זזה והפנדה מאוד זריזה לטעמי.

דרך אגב, כתבת שנסיעת המבחן שהציעו לך על הפנדה היא על הרובוטית, איך זה יכול להיות? הרי משווקים רק את הידנית כיום. יכול להיות שהנסיעה היא על הדגם הקודם של הפנדה עם פחות כ"ס?

• תוכן חדש...