Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנאדם קנה רכב ללא ABS ועם כרית אוויר אחת, זה לא ממש אבזור בטיחותי של שנות ה2000, גם לא של סוף שנות ה90.

בזה אתה צודק זה באמת חיסרון.

הייתי צריך לקנות גטס GLI עם ABS (אסור לוותר על ABS בקניית רכב במודל שמו שלי)

אבל אני יודה שבהתחלה לא היה אכפת לי מאיבזור בטיחותי, הייתי עם AX בלי ABS בלי כריות אויר ועם פח שבגילגולים קודמים עבר הרבה תאונות הייתי בAX יד 6 (סביר להניח שהייתי בידי שמיים אם היו נכנסים בי).

הגטס הנוכחית לא עברה תאונות שלדה יש לה כרית אויר 1 שזה יותר טוב ממה שהי לי.

כמו כן ידוע לכם מתי קיבלו היפניות ABS וכרית אויר 2 באיזה מודלים? לדעתי זה 2004, 2005 ומעלה ומחיר של רכב יפני יד פרטית (ליסינג לא קיים במודל זה) יקר מאוד אם הרכב לא עבר תאונות שלדה ולא עבר הרבה ידיים וטופל כמו שצריך.

יש לי קליינט במוסך קנה סיריון יד ראשונה 1300 מודל 2003 ב38000 ש"ח ולזכרוני לא היה לו ABS

פורסם

יונדאי גטס לא מכונית טובה, היא מכונית משתלמת.

וסיטרואן AX GT הייתה ועודנה המכונית הכי מהנה שנסעתי עליה עד היום.

ונסעתי על רכבים מ-45 כ"ס עד 350 כ"ס.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...