Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה שומה 2001

domo2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש רכב שני וחשוב לי שהרכב יהיה אוטומטי וגדול כמה שיותר וכל זה במסגרת תקציב של 12,000 ש"ח.

אני יודע שהסכום נמוך ומחיפושים במודעות רכב מדובר בשנתונים ישנים ומכוניות שקרובות לפנסיה.

לאחרונה נתקלתי בקיה שומה שמחירה פשוט מגוחך - הרכב אוטומט, שנתון גבוה יחסית, מאובזרת מאוד כולל גג נפתח וכל זה בערך בסכום שנקבתי.

אני מתוודה שאם הוא היה בסכום של 20-30 אלף לא היתי מתקרב אבל בסכום נמוך שכזה הפיתוי לקחת רכב 2001 לעומת יפנית שנת 93 קורץ מאוד, וגם להפסיד כסף מבחינת מכירה לא מעניין אותי.

ושאלתי היא: האם הרכב עד כדי כך גרוע?? מישהו מכם כן היה רוכש אותו בנסיבות האלו שציינתי?

קראתי פה בחיפוש את התגובות שנכתבו לגביי הרכב הנ"ל אבל אבקש לשמוע חוות דעת ממי שבאמת מכיר את הרכב או מוסכניק שמכיר את דגמי קיה.

תודה מראש לכל העונים.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

בעקרון שמו הרכב לא מבטיח רבות לקרוא לרכב "שומה" זה כמו לקרוא לבת שלך יבלת...:)

כפי שאמר קודמי לא פשוט למצוא חלפים וגם מה שיש לא ממש זול.

הגימור הפנימי מתפרק, המכללים המכאניים מבוססי מאזדה ודי אמינים.

נסחרת במחירים של בין 3000-7000 ש"ח בשנתונים הרלוונטיים, ולא שווה יותר מזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...