Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בנסיעה בכביש פלמחים נסע מולי משאית והקפיצה איזה אבן קטנה על השמשה הקידמית ונשאר נקודה עם מלה סדקים קטנים ממנה, ויש לי טסט עוד שבועיים, ביטוח אין לי. ביררתי כבר מחיר והמחיר לא פחות מ900 שקל.

כסף אין לי, זה סדקים מאוד קטנים משהו כמו 2 סנטים כל העניין, וזה לא מתרחב דפקתי על זה קצת עם היד ולא מתרחב...

השאלה שלי עם אני יכול להסתיר את זה איך שהוא בטסט ולמשוך עם זה עד החודש הבא?

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

ואוו כרגע אבא שלי נתן לי ראיון,

הסדק נמצא בדיוק איפה שמדביקים בדרך כלל את האנטנה של הדיבורית ובמקרא יש לי כזאת בבית חדשה.

מה אתם אומרים? ארי לא יגידו לי להוריד את האנטנה

פורסם

סדקים בשמשה מכשילים בטסט.

הרעיון שלך יכול לעבוד, אבל סביר מאוד שהסדק יתפשט לאט לאט. זה שדפקת עם היד לא אומר שהוא לא יתפשט.

פורסם

לנסוע בלי ביטוח?

שתיהיה בריא...

איך אתה יכול לקחת את ההימור הזה?

בכל מקרה, הרעיון שלך בהחלט מקורי ויפה..

תנסה את זה..

בנוסף תנסה בכמה מוסכים ,יכול להיות שתמצא ביותר זול :)

פורסם
בדוק אצל זגגים אם אפשר לתקן ללא החלפה. למשל www.carglass.co.il

מה זאת אומרת לתקן? איך אפשר לתקן שמשה?

זה סדק ממש קטן בדיוק בגודל הבוהן.

ודרך אגב בקשר לאנטנה זה לא יעבוד כי הסדק נמצא בצד הנהג 5 סנטים מצד הכורה באמצע ממטה למעלה

ולא ביטוח שמשות אין, הייתי טיפה קמצן על 150 שקל :x תאמינו עכשיו אני דופק לעצמי אבנים בראש

פורסם

אפרופו מדבקה :)... אמנם אני גורר את הנושא לכיוון אחר אבל יש המלצה למדבקה? (יש לחבר שלי חנות הפקה והדפסת מדבקות)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
מה זאת אומרת לתקן? איך אפשר לתקן שמשה?

זה סדק ממש קטן בדיוק בגודל הבוהן.

ודרך אגב בקשר לאנטנה זה לא יעבוד כי הסדק נמצא בצד הנהג 5 סנטים מצד הכורה באמצע ממטה למעלה

ולא ביטוח שמשות אין, הייתי טיפה קמצן על 150 שקל :x תאמינו עכשיו אני דופק לעצמי אבנים בראש

קיבלת אתר של זגג רכב העוסק בנושא ומצהיר שיש לו יכולת לתקן שברים מבלי לפרק את השמשה. האם התקשרת אליו על מנת לברר אם יש אפשרות לתקן את השמשה שלך או שאתה סתם רוצה לטחון את הנושא באופן וירטואלי?

אגב, אם היית מצרף תמונה של הנזק כל הדיון היה יותר מעשי.

פורסם

Commander תודה על הדעגה.

אני בדיוק עכשיו עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי המלצה של רפי לזגג כזה שנמצא בגן חיים, עם יש לך מישהו יותר קרוב אני יהיה שמח לקבל מספר טלפון

והאתר לא עובד אצלי, לא קשור לפלאש פלייר(יש לי מותקן גירסה חדשה)

• תוכן חדש...