Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Commander תודה על הדעגה.

אני בדיוק עכשיו עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי המלצה של רפי לזגג כזה שנמצא בגן חיים, עם יש לך מישהו יותר קרוב אני יהיה שמח לקבל מספר טלפון

והאתר לא עובד אצלי, לא קשור לפלאש פלייר(יש לי מותקן גירסה חדשה)

תדביק על הפגיע אנטנה ותיגש לטסט, הטסטר לא יבקש ממך להוריד את האנטנה.

מתי שיתאפשר לך תחליף שמשה. :wave:

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

לא.

אני בכלל לא מבין איך הצלחת לעשות ביטוח צד ג' בלי ביטוח שמשות. יש עדיין סוכנים שעושים את זה? כמה כסף זה חוסך לך בשנה? 20,30 ש"ח?!

באותה הזדמנות תעשה גם ביטוח גרירה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אל תשבור את הראש, תסתיר את זה עם לכלוך או מדבקה. אני מישהו שנוסע ככה כבר שנתיים ועובר טסטים ללא בעיה. ( הוא מסתיר את זה עם מדבקה )

Vavan לא קשור לרכב לרגע, ניכנסתי לאתר שלך ופאק! תמונות ממש יפות =) קבל ח"ח

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם
לא.

אני בכלל לא מבין איך הצלחת לעשות ביטוח צד ג' בלי ביטוח שמשות. יש עדיין סוכנים שעושים את זה? כמה כסף זה חוסך לך בשנה? 20,30 ש"ח?!

באותה הזדמנות תעשה גם ביטוח גרירה.

גרירה יש, שמשות אין, היא אמרה שלא חובה לעשות

פורסם

טוב מקרה שהיה לי,הרכב של אבא שלי,סדק קרוב לאיפה שמדביקים את מדבקות הטסט(הצבעוניות האלו)

בקיצור,הטסטר הכשיל על זה,אבל מדבקה על זה,אכן עזרה.

יש טסטרים כאלו שיקפידו ויבקשו קבלה/חשבונית על כך שאכן החלפת שמשה.

שא ברכה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

טוב עשיתי ביטוח על שמשות, אבל יש איזה סעיף שמאוד מפריע לי. והוא אומר ""השרות על פי הרחבה זו מותנה בכך, כי בתחילת תקופת השרות, שמשות הרכב תהיינה תקינות, ללא פגם ו/או סדק כלשהם, ולגבי הרחבה שנרכשה יותר מחודש לאחר תחילת תקופה של הפוליסה מותנה השרות בקבלת אישור בכתב מאת אחת התחנות השרות בדבר תקינות השמשות במועד תחילת תקופת השרות"

מה זה אומר? שאני חייב אישור שהשמשות שלי תקינות?

• תוכן חדש...