Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בהרבה מקרים של סאבים של JL audio שהם נקרעים למה?

עוד משהו אחד. מישהו מוכר מגבר JL audio 1/500 ועוד סאב JL audio 10W7 ב 2000 זה שווה את המכיר?

עכשיו באמצע הסאב ממש באמצע יש לו מין קרע קטן כזה זה משפיע ממש? ואם יבוא באס אחד חזק זה יכול להיפתח ממש?

תודה לעוזרים מראש..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

תיקון.. מישהו מוכר מגבר JL audio 1/500 ועוד סאב JL audio 10W7 ב 2000 זה שווה את המחיר? (שלא יחשוב שאני לא יודע לכתוב)

הקרע הוא כזה קטן בידיוק באמצע של הסאב כמו חצי עיגול כזה בגודל של הקצה של האצבע.. כמו הציפורן (איזה תיאור שאני יהיה בריא).

בבקשה אנשים זה חשוב מאוד.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

סאב - כל סאב! - ייקרע אם תתקע בו חפץ חד:)

סאבים של JL לא נקרעים אם משתמשים בהם כמו שצריך.

בדיוק כמו שסאבים של פיוניר יקרעו אם תדחוף בהם סכין

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הממברנה של הW7 היא מחומר מעוד קשה.

הוא לא נקרע. החומר נשבר!! לא נקרע.

לצערי יש לי גם מכה בממברנה. למעלה משנה.!!

ואני יכול להגיד בלב שלם. שאין לזה שום השפעה!! ושם אפקט. וזה נשאר באותו מצב מהיום שזה קרה. ועד היום.

והעצוב שגם אי אפשר לתקן!. את הממברנה. גם עם הסליל תקין.

רק לקנות קיט החלפה. ולהחליף הכול.

השילוב בין ה10W7 למונו הזה יהיה פיצוץ.

תעלה תמונה של השבר בסאב. שנוכל לעזור לך להחליט

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי, זה תורם לקירור הסליל, לא?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תורם לקירור הסליל? :-P

הבנתי אני יעלה תמונות אני ילך היום ואני יצלם את זה.

אתם אומרים אז שזה בסדר לקחת את שתיהם ב 2K בטוח?

ולייתר ביטחון אם אני יקח את המוצרים האלה למתקין מקצועי הוא יוכל להגיד לי מה מצבם?

• תוכן חדש...