Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מערכת עד 1500 ש"ח

Asher_Levy
שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חבר'ה,

אני מחפש מערכת לרכב מסוג פג'ו 306 לא משהו מפציץ כמו שיש לרובכם אלא משהו נורמאלי שירעיד את האוטו אני מחפש מערכת הכוללת: סאב, מגבר, רמקולים איכותיים וטוויטרים.

התקציב שברשותי הוא 1500 ש"ח ללא אפשרות חריגה בנוסף אני מחפש רדיו דיסק שמסוגל לעשות את העבודה עד 500 ש"ח.

מקווה שתעזרו לי ויותר מזה מקווה להשתלב פה היטב כי כמו ששמתם לב אני חדש תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יפה לך משנת 2007 רק הודעה אחת פששש:oops:

תנסה סאב של קיקר C12 קומפוננט של מורל פולס או טמפו{מגיע עם טויטרים} רדיו דיסק משהו פשוט של פיוניר 2050 או 3050 מגבר פולס אדיו או אחד מחבריו הטובים של הבזול

ולא נישאר לך כסך להתקנה וחיווט :idea:

::FEEL THE {XS} power::

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://punch-s.com/index.php?sid=1438&lang=he&act=ecommerce&cat=1321&id=4229

בוא נאמר שזה המגבר 447 שח

סאב של קיקר יד שנייה עם תיבה כאן בפורום 500 שח

http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=252

זה הקומפוננט עוד 500 שקל

מערכת טובה לדעתכם עפ"י מה שJUNIOR 66 אמר לי ניסיתי להרכיב?

מה עם רמקולים אחוריים לדעתך?

אם עשיתי איזו טעות או משהו עם החלקים לא יסתדר אנא תקנו אותי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סאב של קיקר יד שניה 250 בפורום.

הרמקולים סבירים. אמנם תוכל למצוא במחיר דומה זוג קומפוננט של אותו דגם.

מגבר תוכל למצוא גם בפורום במחיר דומה משהו ברמה טובה יותר.

בקשר לרדיודיסק- תקח את הבסיסי ביותר שמספק את הפונקציות שאתה מחפש.

מתחדשת*

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי הצעה טובה בישבילך,קומפוננט מאגנאט 120W 6.5 אינ'ץ,מגבר ספידקינג 4 ערוצים מוצהר 120RMS,מוציא בסביבות ה75 RMS,ונישמע טוב לא כמו מגברים ברמה גבוהה אבל הוא עדיף על קארדינאל V12 או V15(חיקוי של סאונד סטרים,אבל ויש אבל גדול, הוא משתמש באותו לוח של הסאונדסטרים לפי חלק מהחנויות זה פשוט השם של המגבר ביפאן כמו פיוניר ופרימיר באמריקה),סאב פיוניר/קיקר/רוקפורד כל זה 1500 ש''ח חדש מהחנות ללא התקנה,רדיו דיסק פיוניר סדרה 3XXX ומעלה בסביבות ה450 שקל ליד 2,תיכך בחשבון התקנה עוד כ600 ש''ח הכל יצא לך בערך 2500-2800 ש''ח

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה משוואה בין המורל למאגנט, ומכניס את פיוניר ברשימת המלצה?

הסדרה הנמוכה של מאגנט לא שווה הרבה- צליל חסר חיים לדעתי, והמורל פולס עדיפים עליהם.

פיוניר בתור סאב ? גועל נפש של דבר, מורח ולא מדוייק בכלל.

בתקציב שלו עדיף ללכת על:

קומפוננט- מורל פולס: http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=20

מגבר- ג'יי בי אל סי אס 60.4: http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=458

סאב- קיקר סי 12: http://www.ninja-polo.info/index.php/kicker-comp-c12.html

רדיו דיסק- פיוניר 2050: http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=392

סה"כ יוצא 1800 ש"ח, תוסיף לזה עוד 200 ש"ח על תיבה והנה סגרת את תקציב ה- 2000 ש"ח שהיה לך.

התקנה פשוטה תעלה לך עוד כ- 500-600 ש"ח ( תלוי במתקין ).

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רודי תיראה יש לך אפשרות לקחת סאב פיוניר,אבל אני לא המלצתי פיוניר,יש לך אפשרות גם לקחת קיקר או רוקפורד,תלוי בך אני אישית לא ביררתי יותר מידי,עם מישהו רוצה שארני יברר תגידו לי אני יברר,החנות נמצאת במרכז

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתת הצעה גבוה ביותר מאלף ש"ח ממה שיש לו.

אשר

תתחיל עם רדיו דיסק וזוג קומפוננט.

אח"כ כשיהיה עוד כסף תוסיף מגבר וסאב.

אל תרוץ לקנות הכל יחד כי בתקציב שלך אתה תרצה לדשרג הכל מאד מהר וזה יהיה כסף שירד לטמיון.

מתחדשת*

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהבתי את המערכת שרודי הציע באמת כל הכבוד!

רק יש לי שאלה יש לי רמקולים מאחורה 250W של פיוניר אם אני אחבר אותם לרדיו דיסק הם לא יהיו מורגשים נכון? והבעייה היא שכל היציאות של המגבר תפוסות מה הפיתרון היעיל והזול של הבעייה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקומפוננט והסאב אכן יתפסו לך את כל היציאות.

המגבר ינצל לך את הסאב בצורה מעולה- בגישור הוא מספק כ- 160 RMS, והרמקולים יקבלו 60 RMS- הספק נחמד שיתן לך עוצמה טובה.

תחבר את הרמקולים האחוריים לרדיו דיסק, ותאמין לי שאתה כן תרגיש אותם- אומנם לא כמו את הקדמיים, אבל אם לא אתה אז הנוסעים מאחור- הבמה האחורית תהיה קיימת בכל זאת.

אם תרצה להגביר גם את הבמה האחורית ותאסוף כסף עם הזמן, תוכל לרכוש מגבר נוסף- מגבר מונובלוק עם יציאה אחת שיגביר רק את הסאב, וכך תוכל לחבר 4 רמקולים למגבר של JBL: קומפוננט קדמי ורמקולים אחוריים.

מגבר כזה עולה במינימום כ- 800 ש"ח לא כולל התקנה.

אבל לדעתי אתה לא צריך את זה- פשוט תחבר את האחוריים לרדיו דיסק.

ד"א- ברדיו דיסק שהצעתי קיימת גם כניסת AUX, שדרכה תוכל לחבר, בעזרת כבל מיוחד, נגן MP3 / MP4 ונגנים אחרים לפאנל, ולשמוע מוזיקה מהנגן דרך הרמקולים.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד דבר, אם אני מביא את הסאב הזה:

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=6b769d256bdc24aa347c946143a750b8&productid=272

המגבר עדיין יתחזק אותו כמו שצריך?

ואיזה תיבה אתה מציע להביא לסאב זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^^הCVR לא נציל בעליל 83DB ואתה תיתן לו הגברה של 160RMS זה כלום בישבילו,הC12 על המגבר הזה יתן לך יותר מאשר CVR על 160RMS

המערכת שלי :

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיקון קטן: נצילות הקיקר CVR הינה 86.7 DB.

הסאב הזה דורש הגברה בריאה, וקרובה ככל הניתן ל- 400 RMS.

כמו שליאור ציין- 160 RMS לא יספיקו לו.

במקומו עדיף להתקין את ה- C12, שיקבל הגברה טובה מאוד עם המגבר הנ"ל.

אומנם הוא פחות חזק מה- CVR, אבל הוא יותר מדוייק ופחות מורח.

ד"א- הוא דורש תיבה גדולה יותר מה- C12.

:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...