Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דיברו על 110K וצפונה...

לגבי האיכות - ישבתי בפולו החדשה והיא בהחלט מרגישה ונראית הרבה יותר טוב מהפולו היוצאת (שאגב, נפלה מעט מהאחיות בסעיף האיכות בתא הנוסעים) רק שלא הייתי יוצא בצהרות שהיא טובה מהפביה או האיביזה.

היא לא מרגישה ככה, מצטער.

על ה-1.2TSI יש תשבוחות מבחינת צריכת הדלק.

מצד שני, בגרמניה מטילים ספק באמינות ועמידות שלו לאורך זמן...

מישיבה ברכב אי אפשר לדעת כלום.

דיברתי על עיצוב חיצוני ופנימי ואיכות חומרים שעל פי התקשורת היתה התרשמות מאוד חיובית.

בקשר לאינטריור, ראיתי כבר את האיכות של האינטריור של הפולו היוצאת ביחס למתחרות (תשווה את זה לפאביה צורה קודמת ואיביזה צורה קודמת, לא שהפאביה החדשה מבריקה מבחינת איכות פלסטיקה ואיבזור- שאל את נטלי ושאר החבר'ה :) ועדכן אותי מה חום המנוע שלך בנסיעה :D)

110K נשמע כמו מחיר לגרסא המאובזרת עם המנוע הבכיר, אחרת באמת זה מעמיד בספק את כדאיות רכישת הרכב.

בקשר ל 1.2TSI, כנראה שעוד כמה שנים נדע. כרגע ביצועים של 1.6 עם צריכת דלק של 1.2 נראה מאוד קורץ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
רק נדמה לי, או שלא ציינת טווח מחירים? או שאתה מעוניין רק סופר מיני ולא בהאצ'בקים למיניהם...

110K +/- אם יש האצ'בקים בתקציב כזה אני גם מעוניין

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

• תוכן חדש...