Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

בסוף אני מחליף את המנוע בפג'ו למנוע מפירוק.

מחיפוש שערכתי הבנתי שצריך שטר מכר למנוע(מאיפה אפשר להוריד?),

כמו"כ קראתי שצריך לרשום את מספר הרכב שממנו המנוע ירד ואת ת.ז של בעל הרכב.

עכשיו,הרכב הוא מפירוק אז האם צריך את ת.ז של בעל הפירוקיה?

לאחר שהשגתי את אישור ההתקנה מהמוסך איפה ניתן לבצע את השינוי ברישיון?!

הבנתי שפעם זה היה ניתן לביצוע רק בעמדה מס' 1 וכיום בכל מכון רישוי,האם זה נכון?

האם לאחר האישור ניתן לסוע עם האישור והרישיון הישן או שצריך להוציא רישיון רכב חדש?

אשמח להבהרות.

פורסם

את שטר המכר היית אמור לקבל מהמוכר, לגבי הנסיעה עם הרכב כך אין בעיה עד הטסט, לגבי השינוי שים לב בפעם האחרונה שהתעסקתי עם משהו שכזה אז רק מנועים מיבוא יכולת לעשות בטסט ואילו המנוע היה מפירוק מקומי היית חייב לגשת לעמדה במשרד הרישוי אם מישהו יודע שזה כבר אחרת כיום שיתקן אותי.

פורסם

טרם לקחתי את המנוע היום אני הולך לפירוקיה.

השטר מכר צריך להיות אצל בעל הפירוקיה? והוא צריך לחתום עליו או שבעל הרכב המקורי שנתן את הרכב לפירוק?

פורסם

שטר מכר אתה מקבל מבעל הפירוקיה עם כל הפרטים של המנוע וכל מה שרלוונטי להחלפה.

אתה מחליף את המנוע איפה שבא לך. אתה יכול לנסוע ככה עד הטסט הבא או לגשת למשרד רישוי [לא חייב עמדה 1, מניסיון לפני חודשיים], משלם 80 שקל כמו גדול, והם מעדכנים לך את המנוע חדש ברישיון.

שונא גזענים !.

• תוכן חדש...