Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה בקשיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טויוטה היא חברת הרכב השנואה עלי. מכוניות משעממות, אפורות וחסרות תעוזה - כיום בVAG כל אחד יכול להרגיש מיוחד .

טויוטה בשביל למכור הכי הרבה מכוניות בעולם עושים מכוניות מאוד בסיסיות.

אבל פולקסווגן,סקודה,אודי מייצרים את המכוניות הכי משעממות שאפשר לקנות.

הם עדיין מוכרים את החיפושית המקורית.

גולף דור ראשון עדיין נמכרת בדרום אפריקה.

אבל אתה שוכח שיש להם את לקסוס.

אתה לא יכול להגיד על אף דגם של לקסוס שהוא משעמם.

מה קרה ל GM ? נעלמו? לא!

.

פשיטת הרגל של GM הייתה בדיחה בשביל לא לשלם חובות ולקבל מענקים מהמדינה.

שוק הרכב הכי גדול בעולם היום הוא סין ו GM הם היצרן הכי גדול בסין.

בקיצור טויוטה הוא היצרן הכי גדול בעולם של מכוניות ובזמן משבר,שיש ירידה של 50% במכירת רכב בעולם היצרן הכי גדול סובל הכי הרבה.

אייל

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טויוטה בשביל למכור הכי הרבה מכוניות בעולם עושים מכוניות מאוד בסיסיות.

אבל פולקסווגן,סקודה,אודי מייצרים את המכוניות הכי משעממות שאפשר לקנות.

הם עדיין מוכרים את החיפושית המקורית.

גולף דור ראשון עדיין נמכרת בדרום אפריקה.

אבל אתה שוכח שיש להם את לקסוס.

אתה לא יכול להגיד על אף דגם של לקסוס שהוא משעמם.

אין קשר בין מה שVAG מוכרים במדינות עולם שלישי ובין מה שהם באמת מוכרים. גם הונדה מוכרים עדיין את הסופר-קאב (נראה לי, לפחות), אותו טוסטוס בסיסי למדינות עולם שלישי. זה אומר שהם לא מייצרים פיירבלייד?

אני יכול לחשוב על שלושה רכבים חיוביים בהקשר של טויוטה:

1. הפריוס

2. הIS-F

3. הIQ

מתוכם שניים לא מכוונים לחובבי רכב כלל ועיקר, אלא בסך הכל מספקים מוצר צריכה טוב יותר. הLS? הצחקת אותי - איפה היא ואיפה S-קלאס, או סדרה 7, או הXJ החדשה. כנ"ל GS מול XF, 5 או E. כנ"ל IS מול סדרה 3 או C או A4. זו לא רק הטכנולוגיה, זה מה שהבריטים קוראים לו desirability.

אין להם מכוניות ספורט עממיות - וכמעט שאין מכוניות ספורט בכלל, אין להם כמעט קבריולה, בSUV-ים הם מפגרים מאחור, והיתרון הכי גדול של לקסוס הוא איכות הבניה\אמינות. כל הכבוד. נו, תעשה טובה. שיטתית הם מזנבים מאחור בכל אספקט, ובונים על כל רוכשי המקררים המוטוריים להחזיק אותם למעלה.

זו חברה שעשתה בשנים האחרונות דבר אחד: לנסות ולנצח את GM במשחק שלהם. לבנות מכוניות גדולות יותר, אמינות יותר ומשעממות יותר עבור האמריקאים. רק מה, המשחק הזה נגמר, והם מצאו את עצמם באותה צרה בדיוק כמו יתר האמריקאים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא הבנתם שדברי מנכ"ל טויוטא הנוכחי נועדו להאשים את ההנהלה הקודמת במצב הקיים, כדי להוציא אותו טוב?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אין קשר בין מה שVAG מוכרים במדינות עולם שלישי ובין מה שהם באמת מוכרים. גם הונדה מוכרים עדיין את הסופר-קאב (נראה לי, לפחות), אותו טוסטוס בסיסי למדינות עולם שלישי. זה אומר שהם לא מייצרים פיירבלייד?

אני יכול לחשוב על שלושה רכבים חיוביים בהקשר של טויוטה:

1. הפריוס

2. הIS-F

3. הIQ

מתוכם שניים לא מכוונים לחובבי רכב כלל ועיקר, אלא בסך הכל מספקים מוצר צריכה טוב יותר. הLS? הצחקת אותי - איפה היא ואיפה S-קלאס, או סדרה 7, או הXJ החדשה. כנ"ל GS מול XF, 5 או E. כנ"ל IS מול סדרה 3 או C או A4. זו לא רק הטכנולוגיה, זה מה שהבריטים קוראים לו desirability.

אין להם מכוניות ספורט עממיות - וכמעט שאין מכוניות ספורט בכלל, אין להם כמעט קבריולה, בSUV-ים הם מפגרים מאחור, והיתרון הכי גדול של לקסוס הוא איכות הבניה\אמינות. כל הכבוד. נו, תעשה טובה. שיטתית הם מזנבים מאחור בכל אספקט, ובונים על כל רוכשי המקררים המוטוריים להחזיק אותם למעלה.

זו חברה שעשתה בשנים האחרונות דבר אחד: לנסות ולנצח את GM במשחק שלהם. לבנות מכוניות גדולות יותר, אמינות יותר ומשעממות יותר עבור האמריקאים. רק מה, המשחק הזה נגמר, והם מצאו את עצמם באותה צרה בדיוק כמו יתר האמריקאים.

הזילזול בלקסוס מעט מוגזם, אם להתבטא בזהירות. והמילה האנגלית שהבאת למעלה שהיא סוג של תחפושת לפוזה, היא אכן המפתח להצלחה של לקסוס שמצליחה למלא נישה ההולכת ותופחת של כל אלו שהממון בכיסם אבל לא ממש מענין אותם שגם אתה ואני נדע זאת. אם תתייחס לעובדה שהמדובר במותג חדש יחסית למתחריו עם נקודת פתיחה עלובה למדי לפחות מבחינת תדמית, כמו הורה בדמות טויוטה, הרי שהמדובר בלא פחות מהצלחה מסחררת.

פורסם

אני לא חושב שצריך להיות פרס בקטיגוריית "מלכת המיינסטרים", זה הכל. חוצמזה, עזוב קלישאות עיתונאיות, LS או GS מושכות תשומת לב ועוד איך, שלא לדבר על העיצוב המוחצן של הIS. וגם בחירה בלקסוס זו סוג של הצהרה.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

roee לקסוס LS הייברד נחשבת למכונית יותר טובה מכל הדגמים של מרצדס ו BMW.

08_Lexus_LS600h_L_13.jpg

יצרן קטן יכול להרשות לעצמו שהדגמים הכי נמכרים שלו יהיו MX5 RX8,יצרן גדול צריך מכוניות בסיסיות.

קח לדוגמה את קופסת הנעליים שטוענים שזת מכונית- הגולף.

אם מזדה ימכרו מכונית כל כך לא מעוצבת הם לא יצליחו למכור מכונית אחת.

פולקסווגן חיים על הקופסה הזאת.

דייהטסו גם שייכים לטויוטה.

אלה נראות לך מכוניות משעממות?

daihatsu.mira.cocoa.1.500.jpg

daihatsu-tanto-fchv.jpg

daihatsu_copen_zz.jpg

אייל

פורסם

מקסימום נקנה מקרר תוצרת אמקור.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אל תזלזל ב-LS - מכונית מאוד מרשימה. בכלל לא בטוח שהמתחרות הגרמניות עדיפות. נכון, היא לא נראית משהו, אבל הטכנולוגיה...

גם ל-IS אין מה להתבייש מול C או 3. אני למשל, אעדיף אותה על פניהן במרבית המקרים...

בכל מקרה, אחד הדברים החיוביים שאמר טויודה ולא נכתב בכתבה שבלינק, הוא שטויוטה צריכה להתחיל לבנות מכוניות עם desirability. ואלו בהחלט חדשות טובות.

אגב, אני לא יודע מאיפה באה הבכיינות הזאת של "אנחנו בקריסה" מצד טויוטה. הם פשוט התרגלו להרוויח סכומי עתק כל שנה, ועכשיו כשהם קצת מפסידים הם בהיסטריה. זה כמו שלדלק מוטורס תהיה שנה אחת גרועה ואז גיל אגמון יבכה לעיתונאים שהחברה בקריסה. yeah right...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סתם תרבות הנהלה יפנית - להכניס את העובדים להיסטריה בשביל שיעבדו יותר קשה. לא אמרתי שהLS נחותה, פשוט שהיא פחות מעניינת מהאחרות.

פורסם

אתה מוכן להסביר לבור כמוני במה ה- S קלאס "מעניינת" יותר מה- LS?

יש לה השכלה עודפת או כישורי שיחה טובים יותר? היא יודעת טוב יותר איך לספר בדיחות?

בסה"כ מדובר במכוניות דומות למדי, בגודל דומה שמאובזרות בטכנולוגיית עילית, רוב רוכשיהן יקבלו בתוכן הרגשה דומה מאוד.

איש לא קונה רכב כזה כדי להגיע איתו למנחת בערד, כן קונים אותם כדי לשייט בנינוחות ובשקט גם במהירויות על חוקיות.

ההבדלים בינהן הם יותר עניין של טעם אישי וממש לא הבדלים מדידים מהותיים.

פורסם

מאותה סיבה שאופל אינסיניה מעניינת יותר מאוונסיס, או שA4 מעניינת יותר מIS. אולי זה מיתוג, אולי עיצוב, אולי העובדה שהאוטו בא עם יותר משתי גרסאות מנוע ושתי גרסאות אבזור.

פורסם

הבנתי אותך, אין לך תשובה עניינית.

ד"א, אצלי לפחות מפגשים תכופים עם אנשי המוסך לא הופכים את הרכב ל"מעניין".

שבת שלום!

פורסם
טויוטה היא חברת הרכב השנואה עלי. מכוניות משעממות, אפורות וחסרות תעוזה - וצחוק פרוע בפני כל מי שיש לו חצי מוח עם בדיחות כמו הLS600h והRX400h.

הלוואי שעולם הרכב יבוא עמם חשבון ויראה שאי אפשר לייצר ליין כלכך משמים ולשרוד, בעולם בו חברות מחדשות ומעיזות (אודי, ב.מ.וו, אבל גם האיטלקים וגם האמריקאים). כל הכבוד להם שהביאו לעולם את הפריוס, אבל אי אפשר להחזיק קונצרן על פריוסים.

רציתם למכור קאמרי? רציתם להתעלם מהצרכן האירופאי? בלי מכוניות ספורט, נישה ומחזקי תדמית? באסה. כיום בVAG כל אחד יכול להרגיש מיוחד (אפילו שהכל זה עבודה בעיניים). בטויוטה אתה רק בוחר האם באוטו שלך יהיה מצבר קטן או מצבר גדול.

עריכה - ברור לי לחלוטין שהנ"ל לא מהווה את הסיבות לבעיות שלהם כיום (או לפחות לא באופן משמעותי או בלעדי). פשוט רגשות השמחה לאיד הלא נשלטים שלי.

כן כי גולף,ג'טה,פסאט אלה רכבים מאוד מרתקים,ולא משעממים,הפסאט לא פחות משעממת מקורולה,סתם עוד רכב כמו 99 אחוז מהרכבים שלהם,הדבר הכי מעניין שVW הוציאו בזמן האחרון זה השירוקו וגם זה הדבר האחרון שתראה מהם ב10 שנים הקרובות.

חוץ מזה שאתה שוכח שלא כל האנשים מעוניינים להגיע ל100 קמש ב3 שניות ולהתרגזן בפניות.

אנשים רוצים רכב שיקח אותם ממקום למקום עם מינימום התעסקות, בלי כל מיני שטויות כמו הלחצן פארקינג בפסאט ובג'טה שעובד לסירוגין.

יפה שBMW ואוודי מרשות לעצמם להעיז,אבל אתה שוכח שמדובר על פלח שוק שונה לגמרי ממה שטויוטה מכוונת אליו.

לא סתם היא היצרנית הגדולה בעולם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נשמח לשמוע במה A4 יותר מעניינת מלקסוס IS.

בכל מקרה הלקסוס עולה עליה כנראה בכל פרמטר.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:

• תוכן חדש...