Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לגבי מסך של חברת EIZO :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אבא של אישתי התקשר ואמר לי אם אני רוצה מספר דברים לפני שהוא זורק.

בין הדברים מחשב נייד של DELL יחסית ישן אבל עדין אבל עובד.

ואחד הדברים שבאמת התרשמתי ממנו שכרגע מחובר לנייד שלי מסך של EIZO דגם L985EX מסך יחסית ישן (2004).

21.3 אינץ' אבל האיכות שלו מעולה פשוט (יש לי גם מסך 22 אינץ' של סמנסוג) ואת האמת בEIZO התצוגה כמה וכמה יותר טובה מהסמסונג.

עד היום לא הכרתי את החברה הזאת, אבל לאחר בירור ברשת מתברר שהם חברה די טובה, והאיכות שלהם ממש טובה.

פורסם

אכן מסכי EIZO נחשבים לאיכותיים ביותר למחשב.

אלו מסכים מאוד מדוייקים ברמת הצבעים הודות לפנאל IPS איכותי, הם נחשבים למסכי יוקרה שנועדו בעיקר לאנשי מקצוע, (גראפיקאים, אדריכלים ובקיצור: כל מי שצריך מסך בעל רמת צבע גבוהה).

בנוסף הם מגיעים די מכויילים מהמפעל (בד"כ עבור גרפיקאים) ולכן גם הרבה יותר יקרים ממסך רגיל.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

פאנל E-IPS יותר נכון, שילוב של IPS עם פאנל נחות יותר מה שנותן תוצאה מדהימה לא פחות.

חבר שלי קנה אתמול בדיוק מסך מדגם 2209WA שעולה כ 1300 מחנות IQPC (נשארו 2 במלאי נכון לאתמול).

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5055

מה להגיד? מסך מעולה, פאנל איכותי ביותר (שכחו מה TN שהורגלתם אליהם היום), זוית צפייה מטורפת, אורגונומיה מלאה כולל PIVOT.

פורסם

אני אישית קורא טקסטים ארוכים מהמסך. איך מסכי LCD החדשים בעניין זה, מבחינת התעייפות העיניים, בהשוואה למסכי CRT?

פורסם
למי שמעוניין במסך איכותי באמת, יש עכשיו את ה22 IPS של דל באיזור ה1500 ש"ח.

שווה!!

יש לי את ה-Dell 2007WFP עם פאנל S-IPS, פשוט תענוג. לא מעייף את העיניים כלל וכלל, אפשר לעבוד מולו שעות בלי להתעייף.

יש לי בבית גם מסך סאמסונג עם פאנל TN, אין מה להשוות בכלל.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אני אישית קורא טקסטים ארוכים מהמסך. איך מסכי LCD החדשים בעניין זה, מבחינת התעייפות העיניים, בהשוואה למסכי CRT?

הרבה הרבה יותר טובים. התצוגה חלקה בהרבה ובכלל לא מעייפת עיניים (אני יושב המון מול המחשב).

ואני ממליץ לך על מסכי LG. אצלי כל המסכים בבית הם LCD של LG וגם הטלויזיה 42 שלהם. מאוד איכותיים גם במסכי מחשב וגם בטלויזיות 

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

מסכים של EIZO אכן רמה אחרת לגמרי (מי שמשווה את זה לדלים ב1500 ש"ח או שמשווה את זה לEIZO מהסידרה הזולה ביותר , או שלא עבד עם EIZO אחד ליד השני , או שפשוט לא רגיש להבדלים).

גם המחיר של 2400 צפונה למסך גם לא ממש משתווה לכל השאר ובסביבות ה3000 למסך טוב שלהם.

אם זה בשביל עבודה / ממומן ע"י עבודה - שווה.

אם זה בשביל הבית - הדל שהזכירו פה מספיק טוב ורוב האנשים יסתפקו בו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

את הEIZO קיבלתי בחינם הדגם L985EX.

אני לא היתי קונה מסך שלהם רק בגלל העלות, ובגלל שאני לא עובד יותר עם עריכת תמונות, אז ככה שאין לי צורך בכזה מסך.

אבל אבא של אישתי אמר לי או שאתה לוקח אותו, או שהוא הולך לזבל :lol:

פורסם
הרבה הרבה יותר טובים. התצוגה חלקה בהרבה ובכלל לא מעייפת עיניים (אני יושב המון מול המחשב).

ואני ממליץ לך על מסכי LG. אצלי כל המסכים בבית הם LCD של LG וגם הטלויזיה 42 שלהם. מאוד איכותיים גם במסכי מחשב וגם בטלויזיות

דווקא במסכים הגדולים יש לא מעט חברות שיכולות לחנך יפה יפה את LG

סמסונג, סוני, פיליפס.

כל השלושה מציגות תמונה עדיפה במסך המקביל

פורסם
דווקא במסכים הגדולים יש לא מעט חברות שיכולות לחנך יפה יפה את LG

סמסונג, סוני, פיליפס.

כל השלושה מציגות תמונה עדיפה במסך המקביל

איך אפשר לשכוח את התותחים הכבדים -פיוניר, היטאצ'י ושארפ - כולן 100% יפאניות, יצור והרכבה :wink:

וברצינות, בכל רמת מחיר ישנן אלטרנטיבות עדיפות על פני מסכי LG, בארץ המותג חזק הודות לשיווק אגרסיבי של יבואן, בעולם המסכים פחות פופולריים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

THE ONE - רק הפאנל והחלקים יפאנים בשארפ - לא כל הטלוויזיות (יש דגמים שכן).

יש הרבה שארפ שהם סיניות בהרכבה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...