Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מנוע ללימוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :lol:

אני קניתי ספר ללימוד מכונאות רכב,הסבר על המנוע וכל מיני מערכות של הרכב

אבל הבעיה שזה לא עוזר ללמוד רק ספרים צריך גם לעשות מעשי....

עכשיו אני רוצה לקנות מנוע שאני אוכל לפרק ולהרכיב אותו,עכשיו כמה יעלה לי מנוע?

תודה מראש :-):-)

פורסם

אם אני אקנה סתם רכב אני חייב גם לשלם ביטוח ולהעביר בעלות וזה..

כי אני צריך מכונית סתם לפרק אותה וללמוד,כלומר מכונית שירדה מהכביש צריל לעשות לו כל התהליכים של קניית רכב?

פורסם

שלום. אני מציע לך ללכת לפירוקייה ולקנות רכב לאחר תאונה ב500 שקלים!

אני עצמי מכרתי היום פיאט אונו נוסעת ב 500 שקלים . אז אין סיבה שלא תקנה רכב מורד מהכביש בלי "אמא ואבא"[רישיונות] ותעבוד עליו כמה שבא לך !

נ.ב - אני מקווה שיש לך מוסך או חנייה פרטית כי רכב מורד שעומד הרבה זמן ברחוב יכול להיגרר על ידי העירייה .

יש לי 106 סיבות לאהוב תרכב שלי ! XSI-16V [:

פורסם

אתם חושבים שאדם ללא רקע במכונאות יכול לפתוח ספר +לקחת מנוע וללמוד אליו ?

השאלה לא צינית .

הכי רצינית זה מעניין אותי .

מה עם המגבלה של להחליף איזה חלק או לסדר אותו ואתה לא מגיע אליו כי אין לך ליפט ?

פורסם

התשובה חיובית.

התחלתי לתקן ולשפץ מכלולים ברכבים של אבי ושלי מילדותי ועד היום, כולל מנועים, גירים, סרנים וכו' ללא כל רקע של מכונאות, רק בעזרת ספרים, והיום חלק מהתפקיד שלי כמנהל טכני במוסך יבואן זה להדריך את המכונאים בעבודות האלו.

לגבי ליפט, הוא עושה את העבודה לנוחה יותר, אבל הוא לא מחויב.

פורסם

לא מספיק לקנות מנוע לבד , אחרי התיקון שלו אתה צריך לבדוק אותו עם שאר מערכות הרכב , ובזה אתה תצטרך לרכב שלם.

HONDA CIVIC LS

פורסם

אפשר לקבל קצת מידע על ספרות למכונאות מנועי רכב וחשמלאות מנועי רכב?

איפה אפשר לקנות, אפשר להוריד במיול?

שמות של ספרים, מקומות רכישה וכו'

תודה! :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה - היה לי ספר של היינס לתחזוקה של פיאסטה C שנת 89 (שכבר לא ברשותי מזמן)

אבל פעולות של תחזוקת מנוע שהיו מסובכות היה לי קשה להבין מהספר.

השאלה שלי היתה יותר לכוון של חומר כללי לתחזוקת מנועים והכוונה גם היתה לחומר שנכתב בשפת ארצנו - עברית.

יש ספרות מקצועית טובה בעברית בכלל?

אין לי בעיה עם אנגלית, כלל וכלל לא אבל משום מה נראה לי שנקודת התחלה בשפת אם תהיה עדיפה.

בכל מקרה אם אין מידע כזה זמין - אפנה לאנגלית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...