Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם חברה זו מוכרת וכדאי להישתמש בזה?

שאלה שניה, נתקלתי בכמה רכבים, וגם שלי, שידית ההילוכים כאשר היא משולבת, יש בה חופש גדול.

יש לזה פתרון? ממה זה נובע.

שאלה שלישית, חפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה, עם מה (בדיוק) מוהלים נוזל קירור?

תודה.

פורסם
החומר שקיים בנוזל הקירור הוא חומר שנקרא אטילן גליקול, לגבי שאר השאלות היה נחמד אם היית מציין באיזה רכב מדובר.

תודה על התשובה, החומר שצינת לא אומר לי הרבה, האם הנוזל הנ"ל טוב או לא?

הרכב שלי סקודה פורמן 94 אין בעייה בתיבה עצמה. רק בידית כמו שצינתי.

פורסם

כשאתה אומר לנוזל הנ"ל למה אתה מתכוון? (מי אלה אריזות לחץ בכלל ומה אנחנו אמורים להבין מזה)

לגבי החופש בידית ההילוכים המקור של הבעיה בדגם שלך נובע מבוקסות שנשחקות עם הזמן אם זה ממש מטריד אותך תמורת כמה מאות שקלים כל מכונאי יכול לתקן.

פורסם
כשאתה אומר לנוזל הנ"ל למה אתה מתכוון? (מי אלה אריזות לחץ בכלל ומה אנחנו אמורים להבין מזה)

לגבי החופש בידית ההילוכים המקור של הבעיה בדגם שלך נובע מבוקסות שנשחקות עם הזמן אם זה ממש מטריד אותך תמורת כמה מאות שקלים כל מכונאי יכול לתקן.

זה לא מתריד אותי אם זה לא יגרום נזק. לגבי הנוזל קירור, חוץ מכול השטויות (שומר על חלקי...וכו') שכתוב על זה

החברה שמיצרת את זה זו אריזות לחץ, לא מוכר אז כנראה לא טוב!?

פורסם
אני מעולם לא שמעתי על החברה הזאת אולי תמתין לתגובות אחרי ונראה.

תשמע, יש כל כך הרבה חברות ישאליות שמיצרות נוזלי קירור יעודים, בכל מקום תמצא משהוא אחר.

את זה קנתי ב 40 ש"ח במיבצע. זה מה שמקבל כל מי שמטפל במוסך הזה, (שנחשב אמין אבל יקר).

הרכב הזה רגיש במיוחד, אם לא יתקבל משהוא חיובי כנראה שאחליף אותו. בבקשה תגובות.

פורסם

אתה רוצה להתחיל לנסות להביא את הנוזל לטמפרטורה של 110 מעלות במקום פשוט לקנות נוזל לפי המלצה של חברי הפורום?

לחסוך לחסוך אבל יש גבול

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

40 ש"ח שילמת עבור נוזל קירור שהיצרן שלו אינו כ"כ מוכר, היה עדיף לך לדעתי להוסיף עוד 10-20 ש"ח ולקנות נוזל איכותי של פרסטון וכד'.

לא הייתי מסתכן במילוי נוזל קירור לא איכותי למנוע,כי עם הזמן זה עלול ליצור בעיות כמו סתימות, קורוזיה וכו'.

פורסם
40 ש"ח שילמת עבור נוזל קירור שהיצרן שלו אינו כ"כ מוכר, היה עדיף לך לדעתי להוסיף עוד 10-20 ש"ח ולקנות נוזל איכותי של פרסטון וכד'.

לא הייתי מסתכן במילוי נוזל קירור לא איכותי למנוע,כי עם הזמן זה עלול ליצור בעיות כמו סתימות, קורוזיה וכו'.

לא יכול להיות שרק פרסטון טוב, אין משהוא אחר?

לגבי "אריזות לחץ" כנראה שהוא ישאר מחוץ לתמונה.

פורסם

אני מאמין שבספר רכב רשום לך מה מומלץ לרכב שלך, אם לא מחר ימליצו לך על נוזל טוב.

אני ב VW שלי משתמש ב G12+

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

חברת אריזות לחץ מייצרת מוצרי קוסמטיקה. תעשה עם זה מה שאתה חושב.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
  • תוכן חדש...