Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ! וגמר חתימה טובה !

רציתי לבקש המלצה על פלאפון עד 2000 ש"ח באורנג'

ראיתי את ה 5800 XPRESS MUSIC והוא נראה פלאפון ממש נחמד והוא וגם טאץ'

עולה 1700 ש"ח

מה אתם אומרים עליו למשל ?

תודה לכל העוזרים

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

לי יש כזה, ולדעתי שווה כל שקל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

את המכשיר אתה יכול לרכוש בצורה פרטית אפילו ב900 שח.

המכשיר לא מומלץ כל כך. הN95 שהוא בן שנתיים וקצת נמכר באותו מחיר וה5800 די חדש (חצי שנה בערך)

אז תחשוב לבד מה זה אומר עליו.

פורסם

כן אני מכיר את POCKET אבל עדיין רציתי לשאול גם פה אם זה לא מפריע =]

בקשר ל N95 זה פשוט ענק וכבד יחסית לפלאפון והסוללה שלו נגמרת ממש מהר לפי מה שזכור לי :\

ואיפה אפשר לרכוש אותו פרטי ב 900 ש"ח ? חדש שלא נגעו ולא פתחו את הקופסא ?

ראיתי ב ZAP הכי נמוך זה ב 1400 ש"ח

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

שיהיה אמין ! נוח לשימוש

מוזיקה וכל מיני סרטוני ודיאו לצפייה

לגלוש קצת באינטרנט ב WIFI ושיהי אפשרי להתקין כל מיני שטיות על הפלאפון

פורסם

הטלפון מצויין עם הדרישות שלך ובמידה וזה התקציב שלך.

יש לי כזה ואני מרוצה מאוד :-)

אבל אני מודה שלעומת אייפון, המגע והמערכת הפעלה ממש לא באותה רמה של זמן תגובה.. באייפון הכל מגיב יפה ומהיר עם אפקטים והכל, בסימביאן זה מרגיש קצת כמו בווינדוס מובייל רק בלי תקיעות בדרך כלל.

אבל - השיפור הקטן הזה לא שווה עוד 2000 שקל במחיר והוא לא שווה את ההגבלות שאפל שמים לך על המכשיר, ולכן יש לי 5800 וכרגע אין לי שום רצון להחליף אותו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני מכיר סגנון IPHONE

יש לי את ה IPOD TOUCH זה פשוט אותו דבר ללא השיחות =]

הקטע שאני מתבאס לקנות גם IPHONE כי הוא ענקי וצריך להסחב איתו לכל מקום והוא גם די כבד

פורסם

תודה על העזרה והידע =]

איני חייל יותר וטוב שכך משוחרר שנה

ד"א יש איזה מדריך כיצד מעדכנים גרסא ?

פורסם

תבדוק אם אתה יכול לחיות עם מכשיר שהוא טאץ' בלבד.

אני ניסיתי את המכשיר הנ"ל ולמרות שהוא מכשיר טוב , עצם העובדה שיש רק טאץ' ,בשלב מסויים דיי מייאשת.

לא כי הטאץ' גרוע , הייתי מרגיש אותו הדבר לגבי אייפון.

אני מחכה שייצא מכשיר סליידר שחלקו העליון טאץ' וחלקו הפנימי כפתורים רגילים של מספרים. זה יהיה מבחינתי הפתרון האידיאלי.

(אלא אם כן כבר יצא כזה דבר,ואני לא מתכוון ל N97 שהוא קונספט אחר).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...