Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את התובנה הזו קיבלתי במהלך מצב חירום קריטי שלצערי עבר על המשפחה.

כשהייתי צריך לבצע דברים במהירות שיא, הטאץ' היווה מכשול והפרעה ועיכב את הוצאת השיחות ושליחת ההודעות.

מיד זרקתי את הטלפון הזה הצידה והתחלתי לתת עבודה באמצעות הנוקיה 6288 שכרגיל לא אכזב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תבדוק אם אתה יכול לחיות עם מכשיר שהוא טאץ' בלבד.

אני ניסיתי את המכשיר הנ"ל ולמרות שהוא מכשיר טוב , עצם העובדה שיש רק טאץ' ,בשלב מסויים דיי מייאשת.

לא כי הטאץ' גרוע , הייתי מרגיש אותו הדבר לגבי אייפון.

אני מחכה שייצא מכשיר סליידר שחלקו העליון טאץ' וחלקו הפנימי כפתורים רגילים של מספרים. זה יהיה מבחינתי הפתרון האידיאלי.

(אלא אם כן כבר יצא כזה דבר,ואני לא מתכוון ל N97 שהוא קונספט אחר).

יש כזה מכשיר, הוא נקרא סמסונג 8300.

הוא מכשיר סליידר עם מצלמה של 8.1 מגה פיקסל, כשהפאנל סגור אתה יכול להשתמש בו כמכשיר טאץ' מלא ולחייג כמו בסמסונג F480 וכשאתה רוצה אתה יכול לפתוח את הסליידר ולהשתמש בו בתור מכשיר סליידר רגיל, איך יחד עם זאת הוא עדיין לא מספק נוחות מרבית למי שמתמש מהר וחזק במכשיר.

פורסם
את התובנה הזו קיבלתי במהלך מצב חירום קריטי שלצערי עבר על המשפחה.

כשהייתי צריך לבצע דברים במהירות שיא, הטאץ' היווה מכשול והפרעה ועיכב את הוצאת השיחות ושליחת ההודעות.

מיד זרקתי את הטלפון הזה הצידה והתחלתי לתת עבודה באמצעות הנוקיה 6288 שכרגיל לא אכזב.

מסכים בהחלט! היה לי אייפון והמכשיר היה מדהים.

אבל כל פעולה פשוטה לקחה זמן ובסוף נמאס לי ומכרתי אותו (אחרי חודש וחצי שהיה אצלי).

איזה אושר כשחזרתי לנוקיה הישן עם הלחצנים הרגילים. פתאום הכל היה פשוט ונוח :-)

פורסם
את המכשיר אתה יכול לרכוש בצורה פרטית אפילו ב900 שח.

המכשיר לא מומלץ כל כך. הN95 שהוא בן שנתיים וקצת נמכר באותו מחיר וה5800 די חדש (חצי שנה בערך)

אז תחשוב לבד מה זה אומר עליו.

ההשוואה שלך ממש לא במקום.

את תשכח שכאשר הN95 היה חדש הוא עלה יותר מ-3 וחצי אלף.

מעבר לזה, שני המכשירים מיועדים לפלח שוק שונה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...