Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום הולדת 30 שמח לפיג'ו 505 !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חן ידידי - אתה גדול - אין עליך בהיסטורית רכבים, אנציקלופדיה מהלכת.

בגיל 12 וכנהג חובב ללא רישיון נהיגה ועם נהג צמוד (אבי) נהגתי לראשונה בפיג'ו 202 (מישהו זוכר הדגם ?)

בעבר, היו ברשותי שני רכבי פיזו, שניהם 405, מכוניות אלו היו בשנים בהם בני היה חייל והתרוצצנו בכל הארץ עם אוכל וביקורים.

האחת GL 405 הדגם הראשון שיובא לארץ - לאחר כשנה עימו והנאה מהישיבה בו ובמיוחד הנוחות למרחקים ארוכים - החלטתי לשדרג עצמי ל 405 STI - נו - זה היה רכב מרשים עם גימור שהתאים בזמנו למנכ"לים (ריפוד קטיפה, גלגלי סגסוגת, הכל מחושמל, רכב ממוחשב, צבע מאטלי, כוונון פנסים קידמיים מתא הנוסעים ועוד).

רכב צרפתי - מה תאמרו על אמינות ? ובכן לא הרבה זמן לאחר הקניה , החלו הצרות עם מערכת החשמל ובמיוחד עם מודול ההצתה שהוציאו לי את המיץ והוחלט ברוב קולות על מכירת הרכב, החל שלב איתור הקונה - שלב ארוך מאד והמחיר על הרצפה.

לסיכום רכב מאד מהנה לנהיגה, מושבים נוחים, היגוי נהדר, מרחב פנימי טוב אבל אמינות חשמלית ומחשבית - גרועה.

מצא משה

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

My dad had a 1.8 auto, boringly reliable but also boringly slow (but exciting if you had to overtake anything, which youn were allowed to do no more than twice a week). The 405 (1.9) which replaced it was slightly less slow and at least you did not have to brake for the corners. The best model never came to Israel officially - the 2.7 V6, a completely different animal. T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

חן, כל הכבוד :-P

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

בגיל 12 וכנהג חובב ללא רישיון נהיגה ועם נהג צמוד (אבי) נהגתי לראשונה בפיג'ו 202 (מישהו זוכר הדגם ?)

מצא, אתה מדבר על הדגם עם הפנסים בתוך הגריל?

אם כן יש אחת כזאת במזכרת בתיה

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אף אחד לא זוכר מה היה הקטע של הארנב משנות ה80?

ראיתי את המסלים האללו על שלל רכבים כגון GTIים למניהם

אונו טורבו בימירים אלפות ומה לא

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אף אחד לא זוכר מה היה הקטע של הארנב משנות ה80?

ראיתי את המסלים האללו על שלל רכבים כגון GTIים למניהם

אונו טורבו בימירים אלפות ומה לא

2a7c5xc.jpg

2ue2tjk.jpg

זה התחיל אצל האמריקאים עם המותג ראביט (גולף)

והתפתח עם הזמן לכיוון הטורבו.

כך שעם הזמן הסימלון עם הארנב המזדווג

היה נפוץ למדי במהלך שנות ה-80'

ונרכש תחת כל עץ רענן בחנויות אביזרי רכב

fcvaqd.jpg

2vcuade.jpg

בקשר לפיז'ו 505

חן סקירה יפה ומעניינת

תמיר

פורסם
עידן עכשיו אני במתח הציורים בסוף נרטבו?

זאת לא הייתה אופציה! :-P

כל פעם שנגנב לי לאף ריח של צבעי פנדה אני נזכר בחורף 91...

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
מצא, אתה מדבר על הדגם עם הפנסים בתוך הגריל?

אם כן יש אחת כזאת במזכרת בתיה

לפג'ו 202 (עם הפנסים בתוך הגריל) היו 2 אחיות גדולות - 302 ו- 402, עם "פרצוף" דומה.

ה- 402 בתמונה המצורפת צולמה בחנות "פג'ו" בברלין, שדרות Unter den Linden :

IMG_1470 (Large).JPG

עודד

פורסם
ולא לשכוח את עזר ויצמן

שר התחבורה בזמנו

שנתפס בירידות מירושלים

ב 160 קמ"ש ב505 הממשלתית...

עזר ויצמן ז"ל היה שר תחבורה ב-1970 אם אני לא טועה.

הרבה לפני הולדת ה-505.

או שמדובר בתקופתו כשר בטחון בממשלת בגין הראשונה (לא בטוח ששר בטחון הוסע ב-505).

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

• תוכן חדש...