Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בא, רכב הולך - התחדשתי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקופה מוטורית מבורכת עוברת עלי:

היום מכרתי את הרכב שלי, (306, שנת 94)שפורסם כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=282506

ביום שלישי השבוע, קיבלתי שיחה בקשר לרכב, ומהסוג שאני אוהב - שאלות ענייניות, ואפילו לא מילה אחת על המחיר בטלפון. לאחר חצי שעה הגיעה לביתי משפחה שלמה (לזה קוראים כוח במספרים) כדי לבדוק את הרכב. פתחו, הרימו, בדקו ועשו כמנהגי רוכשי הרכב, יצאנו לנסיעת מבחן, ולאחריה סגרנו על מחיר (שהיווה פשרה של מאות שקלים בודדים ביחס ל-10K שביקשתי). לאחר שבוע וחצי של טלפונים הזויים יותר ופחות, של אנשים שמתעקשים שבהצעה של 5 אלף הם עושים לי טובה, כנראה שהסיר מצא את המכסה שלו (למעשה, אלו הם הראשונים שראו את הרכב, שכן על הרבה משאר המתקשרים פשוט לא שווה לבזבז את הזמן).

הבוקר העברנו בעלות, ובכך נפרדתי מהרכב הראשון שלי, שליווה אותי בצורה אמינה (יחסית לצרפתיה בת יותר מעשור) במשך 3.5 שנים. האמת - יש איזושהי תחושה קטנה בלב, איזושהי צביטה, שכן יש לי לא מעט זכרונות טובים עם הרכב הזה (גם לחברה, אבל זה כבר נושא לשרשור אחר).

עם זאת, יש משהו שעוזר בתקופה קשה זו - לפני כ-3 שבועות השתדרגתי ל-306 XSI שנת 98, של חבר הפורום נתן (הידוע בכינויו פומפה). מה יש לאמר, פשוט עולם אחר - לא מרגיש כאילו אני נמצא בכלל באותו הרכב, בהחלט צעד בכיוון המוטורי הנכון. גם תהליך הרכישה לווה בקשיים משלו - בהתחלה בכלל חיפשתי 156, ולאחר מספר נסיעת מבחן פשוט הבנתי שזה "לא זה" - אמנם רכב מרשים מאוד ויזואלית, ועם מנוע שנשמע נהדר (אך, למרבה הפלא, אינו מרגיש חזק משמעותית, אם בכלל, מזה של ה-XSI), אבל איפה חדוות השלדה וההגה שה-306 מנפקת בכבישים הנכונים (וזה עוד מבלי לדבר על עלויות אחזקה...)

תמונות יגיעו בהמשך, כי יש עוד מה לעשות - הרכב צריך צבע (וזקוק לצמיגים חדשים לחורף הבא עלינו).

איך אמרתי בשרשור אחר - התחלה מעולה לשנה החדשה :-D

PUG-306 XSI MK2

פורסם

תתחדש! אין כמה להחליף רכבים, ואני חייב לציין שכיף יותר להחליף ישן בישן פחות, מאשר חדש בחדש. יש משהו בחדוות החיפוש...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תתחדש,

ברוך הבא למועדון ההנאות בפניות.

:)

פתאום כביש מפותל הופך לגן עדן.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

בהחלט שדרוג משמעותי!

תתחדש.