Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בא, רכב הולך - התחדשתי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה שדרוג, תתחדש!

לבחור ששאל איך לאנשים יש חוצפה לבקש חצי מהמחיר הדרוש, בוא תסביר לי למה אנשים מדברים על מחירון כשאני מנסה למכור ראלי דור 2 ?

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם
מה ההבדל בין 306 XSI,

לבין 306 רגילה ?

306XSI זו אחת הגרסאות הספורטיביות של ה-306,ההבדלים בגדול הם:

1.שילדה קשיחה יותר

2.מנוע חזק יותר

3.מפוארת יותר

כמו רוב הגרסאות הספורטיביות של פז'ו מאותו דור (106 בגרסאות XSI,ראלי,S16/GTI, וכן 306XSI ו-S16/GTI6 והאחות המזדקנת 205GTI) המכונית נחשבת למהנה מאוד עם הגה מאוד מתקשר,שילדה לא פחות ממבריקה וגם כח לא ממש חסר (לא אמפרזה טורבו אבל תצא ראשונה ברוב הרמזורים).

אחלה רכישה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן - הקדמת אותי בתיאור.

tisan4us כתב:

תתחדש, לא היתה לך פונטו לבנה ?

כנראה שאתה חושב על מישהו אחר :-D

תודה לכולם על האיחולים, אני בינתיים לומד להכיר את הרכב, ששונה בתכלית ממה שהיה עד היום (סיפור משעשע - העברת הבעלות על הרכב התבצעה בסמוך למקום העבודה של החברה, אז לאחר סיום ההעברה התקשרתי אליה כדי שתרד לראות את הרכב. היא הסתובבה סביבו, הסתכלה, והפטירה "אבל, אבל, זה אותו רכב :shock:". סיבוב קצר בן 5 דקות הבהיר לה את תכלית השינויים :twisted:)

לגבי הרוכשים - כשאני רוכש רכב, אני לא מדבר בכלל על המחיר בטלפון, אלא אם כן מדובר ברכב שהוא כמה אלפים בודדים מעל לתקציב, ולכן אינני רוצה לבזבז את זמני ואת זמן המוכר (כמובן שאני מדבר על ההפרש בין 50 אש"ח, ו52 אש"ח, למשל, ולא 5K במקום 10K). מסתבר שעל כל רכב שאינו משבלונת ה"קורולה 1.6 אוטומט" נחרץ דינו של המוכר להתעסק עם רוכשים שבאים במנטליות של בזאר בטורקיה. דווקא בגלל שידעתי את זה, ובגלל שאני בתקופת מבחנים, שקלתי לדחות את מכירת הרכב (בעיקר לאור העובדה שביקשתי בערך 30% מעל המחירון, ועוד לאור הריג'קטים שעשויים לעורר את חמתו של הלקוח הישראלי הטיפוס).

בסופו של דבר - גם בצרפתיה בת 15 הגיע מי שהעריך את מצבה ואיכותה, ולכן אני אומר - מעל המחירון זה לא מילה גסה!

PUG-306 XSI MK2

פורסם

יבין, אין מישהו שיכול להבין אותך כאן יותר טוב ממני.

אני בעליה של צרפתיה זהה, 1.8 ליטר ידנית מבציר 94, גם כן יד שנייה ואחרי שמירה הדוקה של שנים (גם אצל הבעלים הקודמים- מבוגר בן 70 שהרכב היה ברשותו 10 שנה) וגם אצלי (5 שנים) הרכב פשוט נראה מדהים לשנתון.

גם זמנה של הצרפתיה שלי קרב ובא, ליבי כבר דורש לפעום ברכב משודרג אחר, וכבר מעכשיו אני יודע מה אני הולך לעבור במכירה.

תתחדש, סע בדרכים טובות.

פורסם

תתחדש!

בתור בעליה של 306 XSI דור שני כבר 5 שנים, אני ממליץ לך לבצע ניקוי של תעלות הניקוז בגג. מחלה ידועה של ה XSI היא הצטברות נוזלים בתעלות הניקוז ויצירת חלודה מסביב לסאן רוף.

אם יש לך שאלות ספציפיות, תרגיש חופשי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...