Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב יד שנייה עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקרון הרכב יהיה בשבילי ובשביל אח שלי, שעוד מעט יתחיל ללמוד ולכן כנראה יצטרך רכב צמוד.

אנחנו בעקרון מחפשים משהו חסכוני ואמין אך גם יתן לנו חוויית נהיגה מספקת (שלא יהיה עגלה).

אנחנו לא בדיוק החלטנו אם לקחת רכב ידני או אוטומטי, אז כל המלצה תתקבל בברכה.

גם חשבנו על רכב קטן 5 או 3 דלתות אפילו שיראה יפה אבל גם יהיה שימושי כלומר הצ'בק ככל הנראה (סגנון איביזה או גולף).

האמת שאיביזה או גולף הן היו הבחירות העיקריות שלנו. אז הנה הדרישות לסיכום:

1. אמין

2. חסכוני

3. חווית נהיגה מספקת (ידני או אוטומט - מה שיותר מומלץ)

4. שימושי ונוח (לא להתפשר על נוחות הנהג והנוסעים ושיהיה מקום מאחור)

5*. שיראה טוב (לא חובה הצ'בק אבל זה יותר הטעם שלנו).

מקווה שתוכלו לעזור לנו, תודה מראש.

פורסם

לדעתי שתי בחירות בכלל לא רעות.

תעדיפו גיר ידני (אם ניתן מבחינת הנוהגים). פחות בעיות, פחות הוצאות, יותר הנאה מנהיגה.

מבחינת מרחב לנוסעים - בסדר, לא יותר מזה (יש רכבים יותר מרווחים). גולף תהיה לדעתי יותר נוחה לנהג.

הגולף נותנת פוזה יותר "סולידית" והאיביזה (במיוחד דגם 3 דלתות) "ספורטיבית" משהו.

מנוע מומלץ - 1.6 יספיק בשני המקרים. הביצועים לא יהיו מהממים, אבל גם לא עגלה.

בתור רכב ראשון, (?) אני הייתי הולך על האיביזה (ניתן לקנות רכב ממודל יותר חדש, 2004 אני חושב שתכנס אולי בתקציב).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...