Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

להלן פירוט מוצרי הסטריאו שברכבי :

HU : Pioneer 4900IB

Amp: Infinity 745REA

Front Component :JBL GT0O6507 (לא סגור על הדגם , נרכשו לא מזמן אך ב 99 אחוז שזה הדגם)

SUB : JBL GT-512

בסך-הכול הכללי , אני מרוצה מהמערכת , הקומפוננטים שרכשתי מעולים ועונים לי על כל הצרכים , אך לצערי אני נתקל במצב שבו אין לי מספיק סאונד , לפעמים הסאב-וופר מוציא יותר מדי באס למרות נסיונות להנמיכו .

חברים שונים בעלי אוזניים שונות ומבינות בסאונד , אומרים לי שהסאבוופר חזק מדי בהשוואה לסאונד שנבלע בתוכו .

(למרות שבניגוד אליהם , אני מאוד אוהב באס והסאונד לא נבלע לטעמי)

אי לכך ובהתאם לזאת , ארצה להתייעת איתכם חברי הפורום - מה עליי לעשות ?

אני מניח , שיהיה עליי להתקין רמקולים אחוריים בתצורת 6.5 (זה מה שנכנס , לצערי) על מנת לתגבר את הרמקולים הקדמיים , אך שאלתי היא - האם הדבר כה הכרחי ?

בסך הכול - אני מרוצה מהסאונד ולא כל כך אכפת לי מדעות של אנשים אחרים כי לכל אחד אוזן אחרת , אבל מעבר לעובדה הזו - האם יש טעם בהתקנת רמקולים נוספים אחוריים ?

במידה ואתם אכן תמליצו על רמקולים שכאלו ,אשמח שתכוונו אותי לרמקולים מתאימים , שיספקו לי איכות .

תקציב ? 500-600 ש"ח , יספיקו ?

תודה לעונים !

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

ממליץ לך לשים זוג רמקולים קואקסיאליים.

זה נותן נפח בצורה מדהימה (אני הרגשתי שינוי עצום).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

סלח לי על הבורות - רמקולים קואקסיאליים ?

פרט נמק והסבר :)

ולהנהלה - אשמח אם תתקנו את "הסטירוא" ל "הסטריאו" בכותרת , אני לא מצליח לערוך .

פורסם

בסך הכול - אני מרוצה מהסאונד ולא כל כך אכפת לי מדעות של אנשים אחרים כי לכל אחד אוזן אחרת , אבל מעבר לעובדה הזו - האם יש טעם בהתקנת רמקולים נוספים אחוריים ?

במידה ואתם אכן תמליצו על רמקולים שכאלו ,אשמח שתכוונו אותי לרמקולים מתאימים , שיספקו לי איכות .

תקציב ? 500-600 ש"ח , יספיקו ?

תודה לעונים !

אם אתה מרוצה אז למה להוסיף? בכל מקרה היום כבר לא מתקינים רמקולים מאחור, אלא אם כן באמת חסר לך משהו, ואתה מחפש סאונד יותר היקפי שימלא את חלל הרכב.

אם החלטת בכל מקרה להוסיף רמקולים אחוריים אז ההשקעה של 600 שקל היא מספקת. בכל מקרה עדיף קומפוננט ולא רמקול קואקסיאלי.

פורסם

קנה מורל דוטק יד שניה תרכיב אותם בקדימה ואת הJBL אחורה,אתה תקבל במה קידמית רכה יותר עם טויטרים רכים ונעימים שלא צווחים כמו הטויטרים של הJBL, ובאחורה אתה תקבל את הסאונד של הJBL שהוא פחות איכותי אבל עדין קולע לטעם שלך

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

רמקול קואקסיאלי זה רמקול שמכיל את כל הרכיבים באלמנט אחד (בניגוד לקומפוננט שבו החלקים מחולקים ל-3 (ב- 2way)).

הם בד"כ יותר זולים ולכן נחמד להוסיף אותם בתור תוספת שיתנו נפח גדול יותר.

לא שמתי לב לתקציב שלך, בתקציב הזה אכן עדיף להוסיף עוד סט של קומפוננט :)

פורסם

אם הסאונד מתאים לך אין שום סיבה לשנות.

אם בכל זאת אתה רוצה שהרמקולים ישמעו חזק יותר יחסית לסאב, תוריד את הגיין של הסאב ותעלה את הגיין של הרמקולים במגבר.

מתחדשת*

פורסם

אני התכוונתי שהסט מחולק ל-3 חלקים במקום לרמקול אחד (בשביל ההמחשה).

בכללי 2way זה סט של 2 חלקים (טויטר ומיד) ו-3way זה סט של 3 חלקים (טויטר, מיד ראנג' ומיד בס).

פורסם

יש הסבר מפורט ב FAQ מה זה קומפוננט ומה זה רמקול קואקסיאלי, אפילו עם תמונות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה מרוצה מהסאונs אז לא הייתי רץ להתקין עוד זוג רמקולים, לגבי הבאס הדומיננטי, אני מאמין שקצת כיוונים הגונים יפתרו את הבעיה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה לכולם על התגובות :)

אני חושב שכרגע אוותר על הוספת רמקולים אחוריים בשלב זה , אולי בשלב יותר מאוחר כשכבר המערכת לא תרגש אותי בכלל .

שיהיה לכולם שבוע מצויין ,

תגובות נוספות כמובן יתקבלו בברכה .

פורסם

כוון את הסאב

שחק עם התדר והGAIN,לא עוזר? הפוך פאזה ובדוק שוב

לא הבנת מה שכתבתי? קפוץ למתקין מומלץ :-D

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...