Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין הפיוניר הרגיל לבין הפרימייר

נניח

DEH-P7600MP

ו

DEH-P760MP

חוץ מזה שאולי הצבע שונה ועל אחד כתוב פרימייר מה ההבדל המהותי בין הדגמים.

שמתי לב שרובכם פה עם הפיונירים קונים את הפרימייר למרו שיש איזה שמועה שהפרימייר פחות טוב או משהו כזה.

פורסם

אני לא יודע אם יש דגם כזה אבל לצורך העניין מה שאמרת

760 - (עם 0 אחד) זה אומר דגם "פרימייר" - סדרה אמריקאית של פיוניר שיש לה איזו שהיא יציאה נוספת לחיבור מגבר או סאב וכמו כן , הרדיו מכוון לקליטת תדרים אמריקאים לדוגמא: 99.1

שלא הולך בארץ.. אם מוכרים אותם בארץ - זה רק מייבוא פרטי - מה שאומר שמישהו פתח את המכשיר והכניס שם איזה ג'וק שמתאים לארץ.. וגם אתה מקבל שנה אחריות שמוטלת בספק.

7600 - אלה לא דגמי "פרימייר" (עם שני 00 בסוף) אך עם יציאה אחת פחות למגבר ויתכן אף יותר טובים מהפרימייר עצמו - אך גם מיובאים בייבוא פרטי - וגם כאן מישהו פתח לך את המכשיר והתעסק איתו ובגלל זה זה אולי יותר זול.

רק דגמים שהמספר שלהם מסתיים בספרות "50" לדוגמא "7650" הם דגמים שמתאימים לארץ ורק היבואן הרשמי עוזי רדיו מביא אותם. ה-"50" אומר שקליטת הרדיו מתאימה לישראל - כלומר תחנות אי זוגיות "100.00FM" , ולגביי המכשיר זה אותו מכשיר רק עם אחריות ל-3 שנים מהיבואן הרשמי..

מקווה שעזרתי

פורסם

דיי עזרת

אבל בסופו של דבר האם עדיף הדגם של הפרימייר בגלל שיש לו עוד חיבור אחד ל RCA מאחורה ?

אם זה לא דגם שמסתיים ב 50 אז מה עדיף ?

פורסם
אני לא יודע אם יש דגם כזה אבל לצורך העניין מה שאמרת

760 - (עם 0 אחד) זה אומר דגם "פרימייר" - סדרה אמריקאית של פיוניר שיש לה איזו שהיא יציאה נוספת לחיבור מגבר או סאב וכמו כן , הרדיו מכוון לקליטת תדרים אמריקאים לדוגמא: 99.1

שלא הולך בארץ.. אם מוכרים אותם בארץ - זה רק מייבוא פרטי - מה שאומר שמישהו פתח את המכשיר והכניס שם איזה ג'וק שמתאים לארץ.. וגם אתה מקבל שנה אחריות שמוטלת בספק.

7600 - אלה לא דגמי "פרימייר" (עם שני 00 בסוף) אך עם יציאה אחת פחות למגבר ויתכן אף יותר טובים מהפרימייר עצמו - אך גם מיובאים בייבוא פרטי - וגם כאן מישהו פתח לך את המכשיר והתעסק איתו ובגלל זה זה אולי יותר זול.

רק דגמים שהמספר שלהם מסתיים בספרות "50" לדוגמא "7650" הם דגמים שמתאימים לארץ ורק היבואן הרשמי עוזי רדיו מביא אותם. ה-"50" אומר שקליטת הרדיו מתאימה לישראל - כלומר תחנות אי זוגיות "100.00FM" , ולגביי המכשיר זה אותו מכשיר רק עם אחריות ל-3 שנים מהיבואן הרשמי..

מקווה שעזרתי

אני לא מבין מה אתה מטעה אנשים מתחילים למכור בארץ את ה760 בלי שום יבואן פרטי.

הדגם הפריימיר יותר טוב מהרגילבגלל היציאה הנוספת. זהו ולא ההפך כמו שאמרת. וכול מכשיר מחליפים לו את הכרטיס של הרדיו שיתאים לארץ. ואין אחריות של 3 שנים.

למכשירי הפריימר יש 2 שנים ולרגיל יש שנה. למה יש אחריות שנה לשתייהם בארץ.

כי שהם מיבאים אותם הם מתעסקים איתם במעגל כדי לשנות את התדרים.

זהו. אין בעיה של רדיו לכול מכשיר פיוניר שמביאים אותו בצורה מסודרת מיבואן מסודר.

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

מה שאמרתי אלו העובדות.

תקנה אצל היבואן הרשמי של פיוניר בישראל ותקבל 3 שנות אחריות מלאות למכשיר

מה שאמרתי לגביי הרדיו זה גם כן נכון.

אם יש לך כל ספק.. פשוט תתקשר אל היבואן הרשמי עוזי רדיו ולא אל כל האחרים שאתה רואה באינטרנט ופשוט תשאל.

פורסם
מה שאמרתי אלו העובדות.

תקנה אצל היבואן הרשמי של פיוניר בישראל ותקבל 3 שנות אחריות מלאות למכשיר

מה שאמרתי לגביי הרדיו זה גם כן נכון.

אם יש לך כל ספק.. פשוט תתקשר אל היבואן הרשמי עוזי רדיו ולא אל כל האחרים שאתה רואה באינטרנט ופשוט תשאל.

מה שאתה אומר זה עובדות שאתה חושב שהם עובדות

אפילו החברה עצמה לא נותת 3 שנים אחריות.

מעניין מאוד קניתי מימנו בערב את ה550 פריימיר ועם שנה אחריות ! ב1800 שקל!

ואני רוצה לראות שאפילו אחר שנה ! תלך לך העיין במכשיר נראה אם הוא יחליף לך אותה עם האחריות הזאת.

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

לגביי המחיר אכן יותר יקר ממנו על זה אני לא מתווכח

אבל ה-3 שנות אחריות והרדיו זה מה שהיבואן אמר לי...אז מה הוא ממציא?

פורסם

על זה צריך להיתקשר אליו ולברר את זה, אם מישהו יוכל לעשות זאת במשך השבוע אני אשמח, אין לי אפשרות לעשות זאת.

פורסם

הפרימיירים שנמכרים בארץ מגיעים עם שנה אחריות ולא שנתיים כמו שרשום באתר של פיוניר

חוץ מזה בדגמים הקודמים באמת היה הבדל של יציאת RCA נוספת ומתח יותר גבוה ביציאות...

אבל בדגמי 2004 פיוניר קצת נדפקו על הראש ואין שום הבדל בין ה760 ל7600...

ה760 כמו ה7600 מוציא כולה 2 וולט Preout...

ההבדל היחידי הוא שאולי בארהב מקבלים על ה760 שנתיים אחריות.

Scooby WRX

פורסם

ההבדלים כיום זניחים. סדרת הפרימייר מיובאת ביבוא מקביל (כלומר לא על ידי היבואן הרשמי של פיוניר שהוא עוזי רדיו) שתי הסדרות (הפרמייר והפיוניר הרגיל) מיוצרות באותה מדינה (לא ארה"ב). מתבצע כיול של תדרי הרדיו בארץ למכשירים אלו. לעיתים המכשירים יכולים להיות משוחזרים ולעיתים חדשים כך שיש לשים לב.

האחריות של עוזי רדיו היא ל3 שנים ושל היבואנים המקבילים היא לשנה.

• תוכן חדש...