Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

פונטו שנת 97

רצתי לדעת איך האוטו הזה האם אמין ואפשר להסתדר איתו , איך האחזקה שלו והטיפולים.

ובקיצור כל דבר שיכול להיות לעזר בקניית האוטו

יש בזה משהו...

פורסם

בעל פונטו בהווה אני ממליץ לך לקנות פיאסטה ולא פונטו. הפונטו רגיש בנושא של התחממות ולהזנחה בטיפולים. לעומת זאת אני ממליץ לך על פיאסטה משנת 95 ומעלה עם מנוע 1300 סמ"ק שהוא פשוט ביותר לאחזקה אמין מאד ולא רגיש כלל ודבר נוסף אין לו רצועת טיימינג שצריך להחליף. זה הרכב המושלם לתפרנים .

פורסם

רכבי הראשון היה פיאט פונטו 1996 , מבחינת "להסתדר" איתו אין שום בעיות, הדגם שלי היה ה1250 סמ"ק (75 כ"ס) והוא נסע יפה מאוד וסחב כמו שצריך בעליות (אני גר בחיפה) למרות המנוע הקטן , הוא גם זריז מאוד (הכל יחסי כמובן..) ביציאה מהרמזור ותתחיל להרגיש רגשי נחיתות רק בסביבות ה60-50 קמ"ש.

מבחינת אמינות כפי שנכתב..רכב שרגיש מאוד להתחממות , וחשוב מאוד לטפל בו בזמן , לי אישית היו בעיות בעיקר עם משאבת הדלק שהתקלקלה לי פעמיים בהפרש של 4 חודשים , כמו כן חשוב שתבדוק את המצב של הבלמים , שזו עוד נקודה רגישה.

מעבר לזה לא היו בעיות מיוחדות..אין נזילות למיניהן , כמובן שהכל תלוי באיך מטפלים ברכב.

פיאסטה - גם אם תקנה פורשה ותזניח אותה מבחינת הטיפולים היא תעשה בעיות , אין מה לעשות , רכב זה דבר שצריך לשמור עליו ולטפל בו בזמן.

מקווה שעזרתי , אם יש עוד שאלות תרגיש חופשי.

עריכה -

בקשר לאחזקה , הרכב חסכוני , אני הייתי עושה בסביבות ה14 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת וממש לא מנהלתית , והחלפים הם זולים.

בשורה התחתונה הייתי אומר שמומלץ.

פורסם

בתגובה לגולש "אמדוקס" פיאסטה שהיתה ברשותי היתה אמינה בצורה יוצאת דופן גם ללא טיפול כלל התחממה פעמים רבות בכל זאת נסעתי איתה 60000 ק"מ בשנה ומעולם לא נתקעתי איתה בדרך. ולפי דעתי פונטו לא היתה מחזיקה מעמד כמו הפיאסטה.

• תוכן חדש...