Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעשה בחברה השווצרית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון שבאת להרגיז אותנו עם הסיפור הזה? :-)

כולם כאן חושבים "ואח ואח ואח, שתבוא אצלנו השוויצרית הזו, ננחם אותה, נסביר לה שלא נורא, היא תבכה קצת..." להמשיך או שהכיוון ברור?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זאת לא סתם שמועה, זה מוזכר שוב ושוב ב"טופ גיר", למשל.

אכן, אין דבר כזה "ראלי שוויץ" או "פורמולה שוויץ".

מה שכן, יש מיליארד ואחת סוגי ספורט אחרים שהם מאוד מפותחים בשוויץ,

וזה מפצה במידה מסוימת על החסך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אכן בשוויץ אין חוק מוטורי, אבל בישבילהם זה לא בעיה (מאיפה שאני חצי שעה ואתה בגרמניה).

המישטרה פה מאוד קשוחה (רק לפני שלושה ימים, היו מספר נערים ונערות שהרעישו המון והיו שיכורים, אני גר בעיר העתיקה,

ב2 וחצי לפנות בוקר, אחד השכנים מהבתים הסמוכים התקשר למשטרה, תוך מספר דקות הגיעו 3 ניידות, במבוו סטיישן, הצעירים ניסו להתווכח איתם, ותוך מספר דקות כולם היו בנידות והן נעלמו כאילו לא היו).

פורסם

חברים שלי נסעו בשוויץ לפני כמה שנים טובות, לפתע נעצרו ע"י שוטר. השוטר סיפר להם שהמשטרה קיבלה דיווח טלפוני שהרכב שלהם השאיר טיפות שמן על הכביש. הרכב היה תקין, ככל הנראה הם מלאו שמן ולא נגבו יפה יפה וטפטף טיפה על הכביש - אבל השוויצרים אינם מגלים סובלנות כלפי התנהגות מזעזעת שכזו והם נוהגים להלשין למשטרה על כל מקרה של לכלוך המרחב הציבורי.

אני לא מביע עמדה, כאלה הם השוויצרים... לא מקום אידיאלי. אפשר למצוא פשרה סבירה בין ישראל לשוויצריה...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אכן יש אזורים מסויימים שהורדת מים אסורה משעה 10 בלילה כולל מקלחת ועוד (ויש שכנים שווצרים שמקפידים על זה ואפילו יבואו לדפוק בדלת ולהודיע לכם שאתם מפריעים).

אנחנו עכשיו עברנו דירה לדירה יותר גדולה בעיר העתיקה, ובדירה הישנה היה מכונת כביסה ומיבש משותף לכולם במרתף, ולכל דייר היה מותר רק פעם בשבוע להשתמש במכונת כביסה ובמייבש.

זה דברים שנהוגים פה, ומי שבא מבחוץ מתקשה להבין בהתחלה, גם למשל אנחנו חייבים להדביק מדבקה על השקית זבל, ועשר מדבקות עולות בסביבות ה20 פרנק.

והמישטרה מאוד מקפידה על הדברים הללו

• תוכן חדש...