Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי יכול להביא לי אחד מהקומפוננטים האלה בחינם.מה הייתם ממליצים?

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

פורסם

בחינם? אחלה חבר, תגיד לו שגם אני רוצה להיות חבר שלו.

אין מה להשוות בין הסטים האלה, אופי סאונד שונה לגמרי.

המורל עדין בעוד שעדינות זאת המילה האחרונה שאפשר לומר על הסט של רוקפורד (אני משער שהתכוונת ל P162, זה עם שני טוויטרים בכל צד).

על המורל יש לי רק דברים טובים להגיד, על הרוקפורד קצת פחות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתם שוכחים איזה סאב יש לנאור באוטו אתה צריך סט קצת יותר ברמה אימתנית

אבל אם זה בחינם קח את שניהם:-)

הבחירה שלי מבינהם הטמפו

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תודה על העצות חברים.החלטתי לקחת את הרוקפורד כדי לשמוע ולהתרשם.

הכי גרוע אני ימכור או יחליף אותם.

אבל בהזדמנות שיתאפשר בתקציב בתכנון אצלי היבריד או דוטק אובישיין מקדימה.

שבוע טוב

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

פורסם

אני לא מבין אותך..אתה שואל שאלה עונים לך כמעט פה אחד על המורל ואתה לוקח רוקפורד?

אני מקווה שתהנה מהם 8)

עכשיו ברצינות..בתור אחד שיש לו את שניהם ברכב (תוכל לראות בחתימה שלי) הייתי ממליץ לך יותר על המורל טמפו.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

מענין מה שעשית לקחת שתי קומפוננטים משני עולמות שונים ?

איך זה נשמע ?

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

חחח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים*** הייתי יותר מידיי סקרןן לגבי הרוקפורד!ודווקא הם נשמעים לא רע!אבל חלשים

פורסם
מענין מה שעשית לקחת שתי קומפוננטים משני עולמות שונים ?

איך זה נשמע ?

האמת..שיש לי אוטו מאוד ארוך יחסית..רנו מגאן..אז מקדימה יש את עולם המורל ומאחורה את עולם הרוקפורד..

שני עולמות שונים..זה בוצא מכיוון שזה היה ממזמן שעוד לא היה לי ידע בכלל בשומדבר במערכות ..מה שמסתבר כיום כמעשה לא כל כך חכם..אבל בסדר זה אוטו של ההורים וזה נשאר ככה עד היום אז בסדר =]

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

חברים, תפסיקו לזעוק לשמיים - הוא כבר בחר ברוקפורד. שיהיה בכיף :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...