Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון וליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

שתי שאלות:

1) אני שוקל לקנות סיריון 2008 מליסינג. רציתי לשאול מה ההבדל בין סיריון 2008 פרטית

לליסינג ועד כמה הוא משמעותי?

2) מישהו יודע אולי: האם בדגם של סיריון שנמכר כיום (או שיימכר בעתיד הקרוב) יש גם דגם שונה לליסינג ? כך היה בעבר,אבל השאלה היא אם כזה הוא המצב כיום (או בעתיד הקרוב)? או אולי החליטו שבעתיד הקרוב (או כבר עכשיו) שסיריון לליסינג ולפרטי יהיו אותו דגם בדיוק, ללא כל הבדל ?

בברכה,

דן שמשוני

פורסם

בשעת המסירה אין הבדל בין סיריון ליסינג לסיריון פרטית.ברכבים שעלו על הכביש מ1.1.08 (לערך) בוצעה לסיריון מתיחת פנים קלה, ניתן לזהות אותה לפי הסרת שעון הסל"ד החיצוני בדגמים הישנים יותר.

ככלל תמיד עדיף לקנות מפרטי, במיוחד שמדובר במכניות מסגמנט הסופר מיני שעל פי רוב עוברות התעללויות קשות בליסינג(נהגים צעירים+מה אכפת לי זה לא אוטו שלי+תחזוקת שבר תלוי בחברה).

פורסם

יש מעט מאוד סיריון פרטיות על הכביש. גם אם מציגים לך את הרכב כ"פרטי" כדאי שתבדוק היטב שאכן זה המצב כי רוב הסיכויים שלא.

יש הבדל בין הסיריון הפרטיות לסיריון ליסינג - הליסינג הגיעו עם רדיו-דיסק פשוט בעוד לשוק הפרטי נמכרו גם רכבים עם רדיו-דיסק מקורי אינטגרלי ודש-בורד מעט מהודר יותר. למעט זה לא ידוע לי על הבדלים נוספים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני ורוב חברי הקרובים מחזיקים בבית רכב ליסינג ואני חייב להתנגד לדעה של שלמה.

אנחנו נוסעים עם הרכב לפחות 3 שנים, משלמים עליו הרבה כסף ורוצים לסוע על רכב טוב.

כל רכבי הליסינג שהיו בשימושי נשמרו ממש כאילו היו שלי וחזרו לחברת הליסינג במצב מעולה.

קצין הרכב אצלנו פדנט "מטורף" במובן הטוב ומטפל ברכבים בצורה טובה וקפדנית.

בתור מי שמשלם די הרבה כסף על רכב בחודש אני מרגיש נוח להכניס את הרכב לטיפול\בדיקה על כל "פיפס", אני אפילו מתאמץ, משאיר את הרכב והוא חוזר בערב.

ברוב החברות השתתפות עצמית על תאונות ולכן לאנשים אכפת.

פה ושם יש בהמות (סליחה על הביטוי) אבל אלה כנראה היו מתנהגים לרכבם הפרטי באותה צורה.

רוב ה"הצעירים" שאתה מדבר עליהם הם ילדים טובים (שלא נגיד, "חננות") שנוהגים בעדינות.

אבל, רכבים טובים נחטפים מראש, קציני הרכב מקושריםוהדרך הטובה היא לפנות לאחד מהם.

גם רכבים טובים שחוזרים לחברת הליסינג נמכקים בד"כ ישירות, את הג'אנק משחחרים למגרשים.

אז שורה תחתונה שווה לך לפנות ישירות לחברות הליסינג הגדולות ו"להרשם" כך שיודיעו לך על רכב טוב.

דרך אגב, רכבים טובים ושמורים נמכרים לנו ישירות במחיר מחירון אז אל תצפה להנחה בהכרח.

בהצלחה,

נתן.

פורסם

תודה לכל המשיבים

> גם אם מציגים לך את הרכב כ"פרטי" כדאי שתבדוק היטב שאכן זה המצב כי רוב הסיכויים שלא.

איך בודקים ? האם ברישיון הרכב מופיע משהו שאומר שזה לא פרטי?

דן שמשוני

פורסם

רק ברכבים שעלו לכביש בשנה או בשנתיים האחרונות זה מופיע. ברכבים ישנים יותר אין סימן לעבר בליסינג.

איך בודקים?

אם מדובר ברכב מיד ראשונה אז אין בעיה.

אם מדובר ברכב מיד שנייה אז מבקשים מהבעלים הקודמים מסמכים כלשהם שמעידים על עברו הפרטי של הרכב. אולי יש לו קבלות או טופס העברת בעלות. במקסימום תמיד אפשר לגשת למשרד הרישוי ולבדוק בעלויות קודמות.

אם מדובר ביד שלישית ומעלה אז כמעט בטוח שמדובר בליסינג :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני ורוב חברי הקרובים מחזיקים בבית רכב ליסינג ואני חייב להתנגד לדעה של שלמה.

אנחנו נוסעים עם הרכב לפחות 3 שנים, משלמים עליו הרבה כסף ורוצים לסוע על רכב טוב.

כל רכבי הליסינג שהיו בשימושי נשמרו ממש כאילו היו שלי וחזרו לחברת הליסינג במצב מעולה.

קצין הרכב אצלנו פדנט "מטורף" במובן הטוב ומטפל ברכבים בצורה טובה וקפדנית.

בתור מי שמשלם די הרבה כסף על רכב בחודש אני מרגיש נוח להכניס את הרכב לטיפול\בדיקה על כל "פיפס", אני אפילו מתאמץ, משאיר את הרכב והוא חוזר בערב.

ברוב החברות השתתפות עצמית על תאונות ולכן לאנשים אכפת.

פה ושם יש בהמות (סליחה על הביטוי) אבל אלה כנראה היו מתנהגים לרכבם הפרטי באותה צורה.

רוב ה"הצעירים" שאתה מדבר עליהם הם ילדים טובים (שלא נגיד, "חננות") שנוהגים בעדינות.

אבל, רכבים טובים נחטפים מראש, קציני הרכב מקושריםוהדרך הטובה היא לפנות לאחד מהם.

גם רכבים טובים שחוזרים לחברת הליסינג נמכקים בד"כ ישירות, את הג'אנק משחחרים למגרשים.

אז שורה תחתונה שווה לך לפנות ישירות לחברות הליסינג הגדולות ו"להרשם" כך שיודיעו לך על רכב טוב.

דרך אגב, רכבים טובים ושמורים נמכרים לנו ישירות במחיר מחירון אז אל תצפה להנחה בהכרח.

בהצלחה,

נתן.

נתן, מסכים איתך ב- 100%.

היום כמעט לכולם יש השתתפות עצמית, הגבלה בדלק (או ק"מ) וחוזה דרקוני מול חברת ליסינג (למשל ביטוח לא מחסה נזק בגחון הרכב) והסטיגמה שרכב שטח הכי טוב הוא מאזדה 3 ליסינג כבר לא רלוונטית.

כל מה שאנשים רוצים זה להגיע הביתה בשלום ולכן משתמשים ברכב ליסינג כרכבם הפרטי.

למרות זאת, חלק מחברות ליסינג מנסות לחסוך על טיפולים - בדרך כלל חברות ליסינג קטנות.

אצלינו עובדים עם אופרייט ליס והם דווקא בסדר גמור - מנהל המוסך הראה לי שלמרות שהטיפול מתבצע במוסך של חברת ליסינג, ראיתי שפילטר שמן היה מקורי, שמן היה של פז (הוא אמר שזה בדיוק אותו שמן שהיו שמים אילו הייתי עושה את הטיפול במוסך היבואן).

• תוכן חדש...