Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ק חדש שלא עובד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

אהלן יש לי ג'ק לרכב שאבא שלי קנה לפני כמה שנים טובות, לא השתמשנו בו כי הוא כבד ותופס מקום ברכב.

לאחרונה התחלתי לבצע טיפולים לרכב אז רציתי להשתמש בו אבל הוא לא ממש עובד.

אני מנסה להעלות והוא עולה רק כ10-15 סנטימטר ושם הוא נעצר ולא עולה יותר.

מישהו יודע אולי מה צריך לעשות?

מצורפות תמונות להמחשה.

IMG_2663.jpg

IMG_2664.jpg

IMG_2665.jpg

קובי

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתחת לידית יש שסתום שחרור לחץ, המשמש להורדת הג'ק. אם הוא פתוח, אתה יכול להמשיך לפמפם עד מחרתיים, אבל הג'ק לא יעלה.

האם וידאת שהשסתום סגור? יש לסגור אותו באמצעות מברג בסיבוב עם כיוון השעון.

ולצורך עבודה על הרכב, יש להשתמש בג'ק רק לצורך ההרמה הראשונית. לאחר מכן, יש להחליפו בבוקים. אל תתפתה לעבוד מתחת לרכב כשרק הג'ק תומך בו - מדובר בסכנת חיים ממשית!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מודע לשסתום הזה, הוא סגור חזק חזק, ברגע שאני רוצה להוריד את הג'ק אני משחרר אותו וישר הוא יורד.

הבעיה היא שהג'ק מתחיל לעלות, עולה כ10-15 סנטימטר ושם כמה שאני מפמפם הוא לא זז.

קובי

פורסם

זה כנראה מגבהה (ג'ק) סיני זול שאיכותו ירודה וכך גם תיפקודו (או חוסר תיפקודו).

גם כשמגבהים אלו פועלים, צריך להזהר מהם מאוד ולנקוט אמצעי בטיחות.

אני משער שזה נקנה באחת מרשתות השיווק הגדולות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

יכול להיות שחסר לך שמן.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק צודק. כנראה שעם הזמן השמן נזל ונעלם וללא שמן לא תהיה עליה של הגק.

פתח את השסתום - אצלי מדובר על חתיכת גומי בצבע הגק, אבל זה יכול להיות גם בצורות אחרות. מלא שמן - והג'ק יעבוד

פורסם
זה כנראה מגבהה (ג'ק) סיני זול שאיכותו ירודה וכך גם תיפקודו (או חוסר תיפקודו).

גם כשמגבהים אלו פועלים, צריך להזהר מהם מאוד ולנקוט אמצעי בטיחות.

אני משער שזה נקנה באחת מרשתות השיווק הגדולות.

בברכה - רפי לין :-)

אני עובד עם הג'יק הנ"ל כבר שנים רבות בבית. אף פעם לא אכזב.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לי יש ג'ק בגודל הזה אבל משהו יותר איכותי שקיבלתי מאבא שלי, הג'ק שברשותי עם כושר הרמה 2טון, מגביה את הרכב כ 45ס"מ, כמה שהוא קטן הוא מגביה גבוה.

בקיצור קרה שפתחתי את השסטום שמשחרר את הלחץ כדי להוריד את הג'ק יותר מידי ויצא לי השמן, ביררתי איזה שמן צריך, וצריך שמן בצמיגות 10, אז ריקנתי את כל השמן מהג'ק ומילאתי שמן גיר אוטומט DEX3 והג'ק עד היום עובד מצויין.

פורסם

בוקים זה מתקן לנשיאת הרכב, הג'ק מיועד אך ורק להגבהת הרכב, לאחר שהרכב מוגבה מניחים בוק(מתקן שמחליף את הג'ק) ולאחר מכן הרכב נתמך ע"י הבוק.

חל איסור מוחלט להתכופף מתחת לרכב כאשר הוא נתמך ע"י ג'ק סכנת חיים!!.

ג'ק לא בטיחותי כלל כי הוא עלול להחליק, או שהוא עלול פתאום לקרוס והרכב יפול, ואתה כבר יודע מה קורה למישהו שהרכב נופל עליו..

478284.JPG

• תוכן חדש...