Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר למגבר ששאלתה עליו , הוא מפלצתי מחזיק לי L5 בתיבה כפולה של קיקר מפרק לי את האוטו עובד נקי מאד אכותי לא מצאתי הבדלים באכות שלו לעומת L5 שהיה מורכב על 1000BD של רוקפורד באמת , אם תחליט שבאלך עליו אז תודיע לי אני יכול להביא לך ביותר זול.

תהליכי שיפוצים

פורסם

נו באמת תסלח לי אבל קראנץ' זה הכי קרוב למגברי אשפה,אין לו שום שליטה על הסאב ו L5 זה לא בדיוק דוגמא טובה לסאב טונאלי.

ההספקים של הקראנץ' הזויים,אם הוא היה עולה 900 מילא אבל כשיש לך בהפרש כזה קטן מונו של סאנדאון(מגבר של גברים) מה יש לחשוב בכלל?

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

sae1000d של sundown מוציא ב 1 אוהם בפועל קרוב ל1150 WRMS , ואם הוא עדיין במבצע מה אתה חושב בכלל.

מוציא מ(כמעט)כל סאב את המיץ.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

חשבתי שאתה מחפש 1K RMS ב4 אוהם... :-D

שני 2000D בעבודה בלינק יוכלו לתת לך את הפתרון הזה :twisted:

השאלה היא עם התשתית שלך תעמוד בזה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
נו באמת תסלח לי אבל קראנץ' זה הכי קרוב למגברי אשפה,אין לו שום שליטה על הסאב ו L5 זה לא בדיוק דוגמא טובה לסאב טונאלי.

ההספקים של הקראנץ' הזויים,אם הוא היה עולה 900 מילא אבל כשיש לך בהפרש כזה קטן מונו של סאנדאון(מגבר של גברים) מה יש לחשוב בכלל?

אז גבר , אני קניתי את הזבל אשפתי הזה ואני מרוצה מעל ממה שאתה יכול לדמיין אין חלק באוטו שלי שלא מנענע את עצמו כשאני מגביר על 23 בקלריון בקיצר לעיניין מגבר פצצה אחריות שנתיים , חסכתי לירות ויצאתי מרוצה תעשה תחישובשלך לבד , SAZ.

תהליכי שיפוצים

פורסם

לשאלתך:

ועם יש למישהוא הצעות יותר טובות מוכן לשמוע

ראה את תגובות החברים:

תוסיף עוד 200 ש"ח תביא משהו יותר טוב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=279805

יש מבצע על סאנדאון 1200 במחיר של 2000 שח

האופציה הטובה ביותר ביחס למחיר.

+1 לכול המגיבים מעלי

האופציה הטובה ביותר ביחס למחיר

אלי

כשיש לך בהפרש כזה קטן מונו של סאנדאון(מגבר של גברים) מה יש לחשוב בכלל?

sae1000d של sundown מוציא ב 1 אוהם בפועל קרוב ל1150 WRMS , ואם הוא עדיין במבצע מה אתה חושב בכלל.

מוציא מ(כמעט)כל סאב את המיץ.

:mm_yeah:

מחזק את החברים היקרים.

מדובר במגברים מצוינים שעושים עבודה נפלאה ובמחירים מעולים.

באיזה סאב/ים מדובר?

פורסם
אז גבר , אני קניתי את הזבל אשפתי הזה ואני מרוצה מעל ממה שאתה יכול לדמיין אין חלק באוטו שלי שלא מנענע את עצמו כשאני מגביר על 23 בקלריון בקיצר לעיניין מגבר פצצה אחריות שנתיים , חסכתי לירות ויצאתי מרוצה תעשה תחישובשלך לבד , SAZ.

רק בריאות :wink:

ביום שתהיה לך "מערכת של בנים" תדבר אחרת :lol:

מצטרף להמלצות על המגברים של סאנדאון. התמורה הכי טובה לשקל במגברי מונובלוק רציניים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סאב בהספק של 600RMS ומערכת חשמל לא בריאה כל כך ,לא באמת אפשר להגיד שיש לך 1500RMS ב 1 אוהם,זה שזה מספק אותך סבבה ואחלה,אני גם בזמנו חיפשתי מונו זול שנותן "הרבה" הספק ואחרי ששמעתי את ההבדלים הבנתי שזאת טעות.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...