Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק בריאות :wink:

ביום שתהיה לך "מערכת של בנים" תדבר אחרת :lol:

מצטרף להמלצות על המגברים של סאנדאון. התמורה הכי טובה לשקל במגברי מונובלוק רציניים.

איתמר אתה מתכוון מערכת של "גברים " אמיתיים ניראה לי שהיתבלבלת שהיתכוונת לבנים

חוץ מזה שקראנץ זה של ילדות :wink:

אין פה עיניין של השוואה בין הסאנדאון לקראנץ בכלל

וגם אני רוצה שתראה לי בחוברת עצמה שמצויין שהוא 1500 RMS {הקראנץ}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני לא מבין למה אתה נפגע פשוט במחיר שלו בארץ לא שווה לקנות אותו נקודה.

אם הוא היה עולה חצי הייתי אומר שזה תלוי בתקציב,אבל ככה אין שום הצדקה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אין מה להיזהר בלתת חוות דעת, אין גם על מה להיפגע.

אם היית שומע את 2 המונואים הנ"ל על אותו סאב, היית מבין את ההבדל

ועל מה אנחנו מדברים.

ההפרש הקטן במחיר לא מצדיק את קנייתו.

אלי

פורסם

שמעתי הרבה מגברים , רובם בעוצמות נמוכות 300 400 RMS כולם שונים בחלקם אך נשמעים אותו דבר אין דפיקה שונה או דברים כאלה , אני יודע כמה זה 600RMS ובמיוחד כמה זה 1200RMS כל אוזן יכולה להשוות , הקראנץ' הזבל הסיני קיים אצל חבר שלי באוטו והוא מחזיק איתו סטרוקר 2000RMS , לא צריך לספר , 1500 הוא מקבל בזה אני בטוח! ( גם אחד השיכולים שלי מדוע לקנות את המגבר הזה ולא קיקר ZX).

תהליכי שיפוצים

פורסם

שמע, אני מבין אותך, השקעת כסף ועכשיו אומרים שיש ציוד יותר טוב ממה שקנית, אז אתה נפגע.

נתחיל בזה שאני לא חושב שאפשר לשמוע הבדלים בין מונואים עם סאבים כמו L5, חוץ מעוצמה אתה לא שומע בהם כלום.

ועד שאתה לא תשמע מערכת אמיתית (אלי, ישראל, עוד ישראל, דוד (שכבר מכר נראה לי) רוני וכ"ו) אתה לא תבין מה זה

סאב ומגבר ברמה.

אני יודע שקשה לצאת מבועה, אבל צריך לעשות את זה בשלב כלשהו בחיים.

וצריך לדעת לקבל ביקורת גם אם היא לא טובה.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

אריק שלום , יפה לדעת שיש כמה מבינינו שנשכחו בנפשם בכיתה ו' , חשוב לי לציין לכל חברי הפורום פה , שגם אם אני יקבל תלושים לקנות מערכות ב40 אלף שקל , אני לא יתקרב למערכות של סאן דאון ולכל החברים שלהם , הסגנון שלי רחוק מלהיות SQ שלכם ואם היה לי כסף היתי כבר מעמיד צוות סאבים FIBTL ומגברים של קיקר שעולים כמו המכוניות שלכם , אז זה הכיוון שלי ורחוק מהאכות שלכם , תודה.

תהליכי שיפוצים

פורסם
שמעתי הרבה מגברים , רובם בעוצמות נמוכות 300 400 RMS כולם שונים בחלקם אך נשמעים אותו דבר אין דפיקה שונה או דברים כאלה , אני יודע כמה זה 600RMS ובמיוחד כמה זה 1200RMS כל אוזן יכולה להשוות , הקראנץ' הזבל הסיני קיים אצל חבר שלי באוטו והוא מחזיק איתו סטרוקר 2000RMS , לא צריך לספר , 1500 הוא מקבל בזה אני בטוח! ( גם אחד השיכולים שלי מדוע לקנות את המגבר הזה ולא קיקר ZX).

600RMS אולי כן שמעת, 1200 כמעט בטוח שלא. אתה חושב שהוא באמת מקבל 1500RMS? באיזה רכב מדובר? GMC? אם כן, אז אולי אני אאמין לך. מעטים הרכבים שייתנו לך (בלי שיפורי חשמל, אז זה סיפור אחר) בסטנדרט 1500RMS קבוע לסאב. גם בפיק מסויים, אולי אולי המערכת חשמל שלו תיתן 1000RMS, תלוי באלטרנטור והמצבר הקיימים ברכבו.

ושלא תחשבו שאנחנו באים כנגדך או משהו, כי פשוט זה לא נכון להגיד מה שאתה רושם.

רוצה להשוות? בוא למפגש אודיו מרכז הבא עם חברך בעל הסטרוקר, הוא ינדב את הרכב שלו, ואני אנדב את הרכב שלי ( סאנדאון עם 2 P3, לא ביג דיל אבל עדיין). אחרי זה שגם אליקו ינדב את הרכב שלו להשוואה מול סטרוקר :-D:twisted: (הרי זה יוצא [כביכול] 2000RMS VS 2000RMS, יהיה מעניין).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דווקא הרבה אחרים חושבים שהשילוב של סאנדאון ו FI מעולה.

http://www.youtube.com/watch?v=7TiBvlPSfvU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וגם בארץ זה הולך:

http://www.youtube.com/watch?v=DDT3jvGo0Zo&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

דקה 5:00

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
600RMS אולי כן שמעת, 1200 כמעט בטוח שלא. אתה חושב שהוא באמת מקבל 1500RMS? באיזה רכב מדובר? GMC? אם כן, אז אולי אני אאמין לך. מעטים הרכבים שייתנו לך (בלי שיפורי חשמל, אז זה סיפור אחר) בסטנדרט 1500RMS קבוע לסאב. גם בפיק מסויים, אולי אולי המערכת חשמל שלו תיתן 1000RMS, תלוי באלטרנטור והמצבר הקיימים ברכבו.

ושלא תחשבו שאנחנו באים כנגדך או משהו, כי פשוט זה לא נכון להגיד מה שאתה רושם.

רוצה להשוות? בוא למפגש אודיו מרכז הבא עם חברך בעל הסטרוקר, הוא ינדב את הרכב שלו, ואני אנדב את הרכב שלי ( סאנדאון עם 2 P3, לא ביג דיל אבל עדיין). אחרי זה שגם אליקו ינדב את הרכב שלו להשוואה מול סטרוקר :-D:twisted: (הרי זה יוצא [כביכול] 2000RMS VS 2000RMS, יהיה מעניין).

חבר שלי עם הסטרוקר משתמש במגבר כמו שלי בידיוק רק 1600 RMS במקום 1500 דגם מלפני שנתיים שלוש והוא עדיין כמו בהמה , אין ספק שלרוני יש עוד כמה צעצועים באוטו חוץ מסאן דאון וזה מה שנותן לו 2000RMS אל תשווה ילד לבעל עסק . הייתי שמח לבוא למפגשים באזור בתור חבר ולא בתור איזה סקר למרות שיש לי גישה טיפה שונה מ99 אחוז מהפורום , כן , רובכם פה לא מתעניינים בגרוש במערכות "רעש" "זבל" או בשאר הכינוים שנתקלתי בהם באמצע הדרך הנה , עצוב לראות אבל אין ברירה , אני מקווה שאני לא מפריע לכם או גורם לכם להרגיש לא בנוח בצורה כל שהיא , אני את שלי אמרתי , אני מרוצה באמת אני מאד מרוצה מהרכיבים שלי ישלי שברולט אוואו ביג שנחשבת לספינה והאוטו מתחרפן בצורה הרצויה מהL5 שלי , הרבה רעש יש לי באוטו , בזכות הקראנץ' , ה "זבל סיני " החמוד שלי , אבל בינינו העיקר אני מרוצה זה הכי חשוב !

תהליכי שיפוצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...