Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום פתחתי מכסה מנוע וראיתי שיש כתמים שחורים במים הירוקים במיכל עודפים בדיהטסו אפלאוז 92 הבנתי שזה השמן גיר אם אני לא טועה כי גם בדקתי שמן גיר והכמות שם הייתה ממש ממש נמוכה אם בכלל ולאחר הנעה באותו היום ראיתי מין קצף לבן במים הירוקים של שמן ..

מה זאת הבעיה הזאת איך מטפלים וכו'?

יש בזה משהו...

פורסם

שלום רב !

בעייתך קשורה לקולר גיר, המחדיר נוזל הדראולי למערכת הקירור.

יש לבטל זמנית את קולר הגיר, המחובא על ראש המנוע מלפנים, ולהחליפו בחדש.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום רב !

אינני בטוח לגבי הביטול הזמני, אך יש לזה קשר לאורך חייו של תיבת ההלוכים, המתן לתגובות נוספות, מוסמכות יותר.

אין לי מושג לכבי העלות של החלפת קולר, המתן לתגובות נוספות, או גש למוסך לקבל הערכת מחיר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אצלי בגיר האוטומטי - קולר הגיר נימצא בתוך הרדיאטור של המים, אתה יכול לראות 2 צינורות דקים ניכנסים לחלקו התחתון של הרדיאטור בערך במרכז הרדיאטור.

עליך לוודא שלא קיימת דליפת מים מהרדיאטור לתוך הקולר, איש רדיאטורים יוכל לבדוק לך את זה.

פורסם

ברכב קיימים קולר שמן גיר וקולר שמן מנוע.

מנסיון עבר אם נפרץ קולר שמן גיר נוזל קירור חודר לשמן הגיר ולא להיפך. אני לא יכול להתיחייב שזה תמיד כך.

בכל מקרה אם נעלם שמן גיר ולא נעלם שמן מנוע אז סביר מאד שהבעיה אכן בקולר שמן גיר. מלא שמן גיר, שטוף את מערכת הקירור ותמשיך לעקוב. אם תגיע למסקנה שאכן נפרץ קולר שמן גיר אני ממליץ לך לרכוש קולר שמן גיר חיצוני ולהתקינו לפני הרדיאטור (יש מקום). כך זה מנוע את הבעיות של ערבוב שמן מים ומנתק את התלות בין רדיאטור הקירור לגיר. מחירו דיי זול וההתקנה לא מסובכת.

• תוכן חדש...