Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1

יוסי באמת אחד המתקינים המעולים שישנם כיום . נותן את הנשמה בעבודה ורואים את התוצאות תמיד .

מומלץ בחום .

פורסם

אין בירושלים מתקין אחד אמין

כמו שאמרו קודמיי ממליץ על יוסי אלפיין

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

אם צביקה כדי להתקין מערכת בא מירושליים

ואני כדי להתקין אלטרנטור מוכן לעלות לירושליים

אז יוסי אלפיין מאוד קשור להמלצה. מה גם שהבחור לא הגדיר את עצמו ירושליים נטו. אלא אמר מהמרכז.

ובכלל אנשים כמונו שעמוק בתחביב משקיעים אלפי ועשרות אלפי שקלים על מערכת. אוי לנו אם 25 דקות נסיעה זה מה שיפריד ביננו לבין ההנאה מהתקנה מסודרת ואיכותית.

פורסם
אין בירושלים מתקין אחד אמין

כמו שאמרו קודמיי ממליץ על יוסי אלפיין

איזה שטויות. כל אחד מגיע לפורום וכותב מה שבא לו.

רדיו צליל בכנפי נשרים אתה מכיר?

לך לצביקה (shorlakk) ותשאל אותו מי אלה רדיו צליל.

אני אישית עשיתי שם התקנה של מערכת בסכום גבוה (6000) ויצאתי מבסוט עד השמיים.

היחס שם מעל ומעבר, המתקין ומנהל החנות (משה) נשארו איתי שעתיים אחריי שעות העבודה כדי שאצא

מרוצה !!

פורסם

a3 t [יחיאל] הינו תושב ירושלים שמכיר היטב גם את רדיו צליל ובחר לבצע את ההתקנה בסדנת ECA של יוסי alpine.

אכן ברדיו צליל יש אנשים טובים אשר אני עומד איתם בקשרי ידידות ונעזר בם [והם בי] לא אחת, אך את ההתקנות אצלי גם אני מבצע בסדנת ECA וממליץ בחום עליה.

אגב, אני ממליץ לך להתנסח כאן בצורה פחות מתלהמת. "מה קשור", "שטויות" וכו'. כל אחד מגיע לפורום ומתלהם איך שבא לו.

פותח הת'רד ביקש המלצה למתקין אמין באיזור-המרכז-קו-נטוי-ירושלים, וקיבל המלצות בהתאם לבקשתו.

:idea:

פורסם

לבחור מעליי)cold-sorrow)-לפני שאתה משחיז סכינים -קרא שוב את ההודעות מלמעלה אחת-אחת.

חוץ מתגובה אחת שטענה שאין בירושלים מתקין ראוי לשמו כולם ללא יוצא מהכלל המליצו על יוסי אלפיין מבלי "ללכלך את הידיים" ולומר משהו רע על מתקינים בירושלים .

אתה בהחלט יכול להוסיף את דעתך ולהמליץ על מתקינים נוספים,אבל מפה ועד -"איזה שטויות כל אחד כותב משהו רוצה בפורום"-המרחק רב.

אם התגובה של ההוא שטען שאין בירושלים מתקין הרגיזה אותך-אנא תתיחס אליה בלבד לפני שאתה מכניס אותנו לסחרור של תגובות מתלהמות.

גילוי נאות-ביצעתי אצל יוסי עבודה קטנה של הגבהות לרמקולים שנמשכה כ-3 שעות. וחוץ מכמה טלפונים בודדים לייעוץ הקשור לאודיו אין לי איתו כל קשר, חוץ מהערכה והערצה עמוקה על יכולותיו להפוך חלומות למציאות.ומבין אותי כל אחד ואחד שביצע אצלו בניה מסובכת כזו או אחרת!

פורסם

מצטרף להמלצות החברים.

יוסי,אין מתקינים כאלו!!פשוט אין!!

מקצועיות,אמינות,יחס נפלא,חושב בראש של הלקוח ומתחשב בכל הצרכים שלו.

פשוט המתקין האידאלי לרכב שלך ולך!

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

• תוכן חדש...