Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(ועוד אומרים לי לא לבצע פוליש על צבע במצב גרוע יותר...).

יצא יפה! הSWIRL MARKS נעלמו, אבל חוץ מזה קשה לראות שינוי, כנראה הרכב לא היה במצב רע.

באילו חומרים השתמשת (פוליש ווקס)?

נ.ב. נראה שבתמונה האחרונה בצד שמאל יש לך נקודות לכלוך לבנות על הצבע, יכול להיות שהן נדבקו אליו במהלך הפוליש.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

פעם בחודשיים אני עושה ווקס לבד, ( של קאר פלן ) אבל בשביל הפלסטלינה והפוליש הלכתי למקום שעושה את זה, מכיוון שאין לי את הציוד הנדרש, אני לא אוהב שמישהו אחר עובד על בובה, אבל אין ברירה..

הם משתמשים בטרטל לסוגיו, הרכב צולם מייד בסיום העבודה, לאחר נסיעה רוב הנקודות הלבנות כבר התעופפו להן.

פורסם

דבר ראשון אני שוטף את הרכב עם שמפו של ארמוראול, בצל כמובן,

אחרכך אני מייבש טוב טוב עם ג'ילדה, ואז מורח חלק אחד בווקס של קארפלן, ואיך שמסיים למרוח אני ישר עובר עם מטלית רכה ויבשה בתנועה סיבובית ומוריד את הווקס.

פעם בחודשיים, קבוע.

פורסם

נראה שהצבע שלך היה במצב טוב גם לפני הפוליש, חבל סתם לעשות פוליש כי אתה מלטש שכבה מהצבע.(השריטות לא נעלמו סתם כך)

תעשה פוליש במצב שהצבע שלך יהיה שרוף יותר, בנוגע לוקס מצויין שאתה עושה פעם בחודשיים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

הרכב מודל 2005 וזו הפעם הראשונה שאני עושה לו פוליש,

בתקופה האחרונה הרכב חונה בשמש רוב שעות היום, אני מודע לכך שהצבע האדום הזה רגיש לדהייה ולכן אני דואג לעשות ווקס כל הזמן, מעבר לכך לא כל השריטות נעלמו, אך אני מרוצה מהתוצאה.

אני ממליץ להקפיד על שימוש בארמוראול לחלקי הפלסטיק ברכב ועל ווקס של קארפלן לצבע, זה פשוט עובד והעלות ממש נמוכה.

פורסם

אתה לא מסתכל טוב, ההבדלים ברורים, תגדיל את התמונות ותראה, כנראה שאתה צופה בהם ממוזערות.

עבודה יפה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

יצא יפה! הSWIRL MARKS נעלמו,

לא נראה שהם נעלמו. שים לב שהתמונות צולמו בהפרש משמעותי של זמן. השמש כבר לא באותו מקום ולכן אתה גם לא רואה את ההשתקפות שלה (מה שלרוב מאפשר לראות את השריטות הסיבוביות האלה)..

אם היו תמונות של "אחרי" עם סינוורי שמש, היה אפשר לראות באמת אם זה נעלם או לא.

• תוכן חדש...