Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין בשום מקום המלצה שלי שתשלם. יש תאור מה צריך לעשות ורגע אחד קודם.

אתה לקחת יוזמה ורצת לבדוק, במקרה שלך היה מדובר בטעות הקלדה שקל היה לאתרה.

לא בטוח שחבר פורום אחר היה עושה זאת כי יש כאן כאלה שבשבילם לצאת צודק פירושו להפסיד יום עבודה שעולה להם הרבה יותר מ-505 ש"ח. עשה חיפשו בפורום ותגלה מקרים אחרים בהם חברים בפורום העדיפו לשלם את "מס השקר" רק כדי לא להפסיד יותר.

.

שיהיה, אני רק מבסוט שנגמר ככה.

אופנוען

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

כמעט שנתיים עברו מפתיחת הפוסט, השבוע סופסוף נשלח אישור משטרה לביטול הדו"ח.

בקצרה אספר שלפני שנה למרות שלא עדכנתי, התעוררו שוב שם בירושלים מהמחלק גביה ההוא ושלחו צו עיקול נוסף למרות שהסרנו אותו בתהליך שתועד כאן בשרשור.

קצת מריבות בטלפון, שלחתי שוב את הצילומים למטרידים האלה.

חלפה לה שנה, קיבלתי אישור מודפס עם חותמת של המשטרה שהבקשה לעיקול הוסרה.

אגב, לפני חצי שנה קיבלתי דואר שהרכב שלי (היונדאי) מעוקלת גם כן בעקבות המקרה.

אני מקווה שהסרת העיקול הוסרה כהלכה, שיום אחד בעוד תקופה מסוימת במעמד מכירת הרכב זה לא יצוץ ויפיל לי עסקה ויעמיד אותי כנוכל שמעקלים לו דברים.

דיינו ושויין זה אותו הדבר?

אופנוען

פורסם

תמשיך לעקוב יכול להיות שהדוח יצוץ שוב .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...