Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לפני החלפת מדחס ומייבש שי צורך בשטיפת המערכת? גולף 93

המדחס מוחלף בעקובת דליפה מהציר שלו.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

מבצעים שטיפת מערכת עם מתגלה זיהום במעגל הקרר. בגלל דליפת קרר מציר המדחס לא אמורה להווצר מצב של זיהום באופן ישיר.

הבדיקה הפשוטה למצב המערכת היא לרוקן את שמן המדחס לכלי נקי. אם השמן נמצא נקי וצלול אין צורך לבצע שטיפה. אם נמצא אפור, שחור, בעל מרקם גרגרי, מכיל שבבים או גופי זרים, חובה לבצע שטיפת מערכת יסודית.

פורסם

דניאל תודה על התשובה.

האם המדחסים של "סן דר" נחשבים לטובים? החניות ממתגים אותם במעמד של מקוריים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

רצוי ואף מומלץ לבצע שטיפה למע' בעזרת נוזל שטיפה תיקני וייעודי 141A וייבוש בחנקן יבש.

מאחר והינך מחליף מדחס מומלץ גם להחליף את שסתום ההתפשטות.

לאחר ביצוע כל אלו המזגן יעבוד בתפוקה כמעט מירבית (מאחר ואיני יודע מה מצב המעבה ומהי רמת הניקיון החיצוני של המאייד).

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם

דניאל שלום..

בנוגע להחלפת השסתום.

שסתום ישן עשוי לתפקד באופן חלקי ולא להיפתח מספיק או לחילופין לא להסגר מספיק ובכך להוריד בתפוקה.

סתימה חלקית מספיקה בכדי להוריד את התפוקה.

דיאפרגמה "עייפה" עלולה להוריד בתפוקה.

פורסם

אגב אתה כן מפרק אותו במידה ואתה מבצע שטיפה למערכת.

ואתה כבר מוציא את הגז.

אז למה לחסוך 120 ש"ח +- עכשיו ולהוציא אותם אח"כ כפול 3?

אני קצת בעל ניסיון במיזוג אויר לכל שאלה שלך יש תשובה..

פורסם

אל תאגה, אני גם בעל ניסיון במיזוג אויר ועדין לא זכור לי ששאלתי אותך איזשהי שאלה ואני בשרשור הזה רק נותן תשובות.

אני איני דוגל, כמוך, בהחלפות חלפים מיותרת, אם מבצעים שטיפת מערכת הסיפור שונה ואם התקלה במערכת המיזוג אינה דורשת שטיפה, החלפת שסתום תהיה הוצאה מיותרת לגמרי, מדובר גם בחלק דיי אמין.

• תוכן חדש...