Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארטינג ביל"ו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלטתי שאני רוצה להתנסות בחווית הקארטינג, אשמח לקבל ביקורת מאנשים שהיו בקרטינג ביל"ו וכמה זה עולה ולכמה זמן?

תודה.

פורסם

קארטינג מעולה,אני נהנתי.

קארטים חזקים,ואחלה מסלול.

55 ש''ח ל-10 דקות.

תהנה.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

אחלה מסלול אבל קארטים איטיים מאוד (מוגבלים)

אני לא יודע איך זה בהשוואה למקומות אחרים אבל הקארטים שלהם לא עוברים את ה10-15 קמ"ש ואת זה אמר עובד שמה.

פורסם
אחלה מסלול אבל קארטים איטיים מאוד (מוגבלים)

אני לא יודע איך זה בהשוואה למקומות אחרים אבל הקארטים שלהם לא עוברים את ה10-15 קמ"ש ואת זה אמר עובד שמה.

אני לא הייתי בקארטינג הזה אבל זה נשמע כמו שטויות כי קארט שלא עובר את ה15 קמ"ש זה לילדים נטו.

קארט נורמלי אמור להגיע בלי שום בעיה ל50 קמ"ש וצפונה

פורסם
אני לא הייתי בקארטינג הזה אבל זה נשמע כמו שטויות כי קארט שלא עובר את ה15 קמ"ש זה לילדים נטו.

קארט נורמלי אמור להגיע בלי שום בעיה ל50 קמ"ש וצפונה

מה הכוונה קארט לילדים עד איזה גיל זה?

פורסם

איזה 50-60 קמ"ש?! הדבר הזה לא זז.

אכן מדובר בקארט שגם ילדים נוהגים עליו ולכן הם מוגבלים.

היה שם נער שעבר קורס קארטינג והוא קבוע בא לשפוך שם כסף אז פתחו לו את הקארט עד הסוף והוא באמת היה מהיר כמו שאמור להיות.

פורסם

אני קצת לא מבין את התלונות.

ברוב מסלולי הקארטינג זה אותו סיפור,

עשית קורס - יפתחו לך את הקארט, לא עשית (במיוחד אם הגעת כשיש עוד אנשים ועוד קבוצות) - תנהג על קארט סגור.

ואגב - אם משהו מזלזל בכמה אפשר להפצע בקארטינג כשעושים תאונה - אני מכיר כמה מקרים - ב50 קמ"ש להתקע בצמיגים עם קארט - לא כיף במיוחד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ואגב - אם משהו מזלזל בכמה אפשר להפצע בקארטינג כשעושים תאונה - אני מכיר כמה מקרים - ב50 קמ"ש להתקע בצמיגים עם קארט - לא כיף במיוחד.

ליביו

זה אי אפשר בביל"ו, יש פלקסי-טראק :wink:

לקארטינג בביל"ו יש יתרון גדול שכן מדובר על משטח אספלט ולא רצפת אפוקסי חלקה כמו בקניונים. הקארטים מהירים מאוד, בעיקר לאחר הסרת המגבלה שנמצאת שם. אין מה לעשות, מרבית האנשים שהולכים לקארטינג לא יודעים לנהוג ולשלוט בו, גם במהירויות נמוכות.

אני ממליץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הקארטים מהירים.

נכנסתי למסלול,המנהל שם פתח לי את הקארטינג ונתן אזהרה שאם אני עושה טעות אחת הוא ישר מוריד אותי מהמסלול.

לא עשיתי טעויות מיותרות,והיה לי מאוד מהיר ומהנה.

מאוד נהניתי.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

היינו שם במסגרת ארוע מהעבודה, ונהגנו על קארט פתוח.

לפנינו היו כמה ילדים שכן נהגו על קארט מוגבל, היה אפשר לראות בברור.

פורסם

ואללה נכון , שכחתי מזה :) - עדיין גם עם זה - לא הייתי ממליץ למשהו להיכנס גם בזה ב50-60 קמ"ש

ואכן - לאספלט יש קסם אחר מלריצפת קניון - לטוב ולרע (אני אוהב)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...