Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך הבדיקה השבועית לרכב ראיתי שהצינור יניקת אוויר סדוק, חיפשתי במספר חנויות אצלנו ולא מצאתי צינור.

רציתי לדעת האם אני יכול להכין צינור כמו בשירשור פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=269211&highlight=%D7%A6%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A8+%D7%90%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A8

האם זה יתאים לרכב? או שבגלל שיש אצלי מספר כניסות בתוך הצינור (לחיישן חמצן כמדומני) זה בילתי אפשרי וחובה לקנות.

כמו כן כמה יעלה חיישן חמצן לרכב? האם כדאי לקנות תחליפי/אוניברסלי או מקורי?

ראיתי טרנספורטר כמו שלי שהבעלים משתמש בה בתור מחסן, רציתי לדעת האם כדאי לקנות ממנו את הצינור+החישן וכמה לשלם על זה.

ושאלה אחרונה- מהו החלק המסומן בעיגול? ואיך מנקים אותו?

תודה רבה!

‏‏עותק של IMG_2553.jpg

‏‏עותק של IMG_2558.jpg

קובי

פורסם

אין לי את הרישיון לידי אבל המנוע הוא 2000 סמ"ק, בנזין.

מנוע AAC אם אני לא טועה.

אגב שלחתי לך הודעה פרטית- מקווה שקיבלת ואתה יכול לעזור :-)

קובי

פורסם

היי,

במידה ומערכת ההצתה/הזרקה היא מסוג Digifant אזי החלק הזה הינו שסתום לייצוב טורים בסל"ד סרק.

האם השסתום משמיע רעשיים ורועד בזמן שאתה מעביר את הסווי'ץ למצב ON.

איזה כייף לי :)

פורסם

האמת שאין לי מושג איזה סוג של הזרקה יש ברכב, בנוגע לרעידות, אני אבדוק זאת מחר.

בנוגע לצינור אוויר(שאגב גם מופיע בתמונה,הצינור השרשורי) יש אפשרות להכין אותו או שצריך לקנות חדש? כמה יעלה חדש(על מנת לדעת כמה לשלם לפירוק)?

קובי

פורסם

בדקתי בנוגע למצב ON, החלק הזה אינו עושה שום רעש.

פעם כשהרכב היה במוסך(צ'מפיונס) נכנסתי לתוך המוסך כשעבדו על הרכב, אמר למי שעבד על הרכב שהרכב נכבה לי כל פעם שאני עוצר, הוא אמר שהוא ינקה את החלק הזה ואכן לאחר מכן הבעיה הסתדרה, עכשיו היא חזרה ואני רוצה לנקות אותו.

הרכב בעל מנוע בנזין, 2000 סמ"ק. זה נחשב כT4, המנוע מקדימה, מנוע AAC

מה בנוגע לצינור הסדוק? כמה יעלה חדש? כמה יעלה לי מפירוק?

קובי

פורסם

החלק אינו מרעיש/ רועד בזמן שהמצת נמצא על ON, המנוע כולו רועד כך שגם זה רועד איתו(החלק נכנס לתוך סעפת היניקה אם אני לא טועה).

קובי

• תוכן חדש...