Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חרם על Koenigsegg!

alfa_draco
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות האנטישמיות השבדית הגואה אני קורא להחרים את כל הרכבים מתוצרת Koenigsegg !!!

אני אישית ביטלתי ברגע האחרון עסקת ליסינג לכל העובדים שלי (עקרונית הוזמנו CCX רגילה לרוב העובדים ו-Edition למנהלים). בינתיים כולם קיבלו סיריון מהשכרה, אחרי החגים נראה מה הלאה.

אחד העובדים, שתקוע כבר עם CCX משנה שעברה (הקנס על החזרה כעת גבוה מדי) קיבל ממני הנחיה לנסות לעבור איתה שטח בולדרים ברמת הגולן, ולפרסם בכל הפורומים האפשריים שה-Koenigsegg שלו נתקעה איפה שכל החברים שלו עברו עם המאזדה שלהם.

אני מפציר בכולם לנהוג באופן דומה, עד לפרסום הודעת התנצלות מטעם השבדים (ליתר דיוק - מהמלך קארל גוסטב בעצמו. פחות מזה כבר לא יספיק).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

שמעתי שמכירות סאאב בארץ ירדו ב-100%. הלקוח היחיד שלהם, זקן סנילי מנהריה, ביטל את ההזמנה שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בטח יירדו המחירים ואז נוכל לקנות אותה בפחות 10 לישט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם אני בטלתי את ההזמנה. חשבתי לקנות רכב פשוט (מתלים קשים, נמוך, רק שני מקומות, בגז' קטן) לנסוע יום יום לעבודה. זהו, עכשיו אני ממתין למחליפה שלה - טאטא נאנו (שבנוסף להכל היא גם יותר חסכונית בדלק וצמיגים עולים פחות, בנוסף יש מנגנון לחיבור התקן לכיסוח דשא).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
גם אני בטלתי את ההזמנה.

ביטלת את ההזמנה אבל אתה ממשיך לנסוע בוולוו שלך? תתבייש. אוהב שוודיות וסלמון שכמוך. בטח יש לך דיסקים של אבבא ברכב. אני מקווה שהם צרובים. זה המינימום שאתה חייב לעשות למען המולדת ואיווט.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ביטלת את ההזמנה אבל אתה ממשיך לנסוע בוולוו שלך?

אם הייתי קונה וולוו חדשה,זה היה מכניס כסף ליצרן. ככה אני נהנה גם משוודית וגם לא מפרנס אותם. :lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן, הציעו לי עסקת טרייד אין על הקסנטיה, אבל ויתרתי כשראיתי בחוזה שהתקנת רדיודיסק ודיבורית מסירה אחריות יצרן.

אה, וגם אי אפשר להכניס לבגאז' מנגל, שולחן וכיסאות מתקפלים, אוהל ושתי ציידניות. לבגאז' של קסנטיה זה נכנס בקלות (שנים של אימוני טטריס 8) ).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עכשיו ליבואנית "וולו" בארץ יהיה "אחלה" תירוץ לשאלה למה הם לא מוכרים מכוניות :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מציע חרם על איקאה, לא בגלל השוודים, בגלל שזה מוצרים מחורבנים! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האמת, אני בטוח שאינגה תסתדר מצוין בלי ה 250 ש"ח שלי, פעם בשבוע (מסאג' + הרפיה).

אבל מה אני אעשה בלעדיה? :mm_cry:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה הבעיה, תלך לנטשה :wink:

בכל זאת, מי שישמע איזה היתרגשות עשו מכל הסיפור הזה!

אם זה היה נכון אז הרי ישראלים היו עושים את ההשתלות בארץ ולא באירופה :shock:

פורסם
מה הבעיה, תלך לנטשה :wink:

בכל זאת, מי שישמע איזה היתרגשות עשו מכל הסיפור הזה!

אם זה היה נכון אז הרי ישראלים היו עושים את ההשתלות בארץ ולא באירופה :shock:

אי אפשר להשוות בין אינגה ונטשה.

נטשה מספקת שירותים בחדר קטן.

אינגה עושה את זה בבגאז' של וולוו 940. הויברציות של המנוע עושות את כל ההבדל.

טוב, אז אני אצטרך לבקש מהמעסיקים רכב אחר.

• תוכן חדש...