Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"בישול" שפופרת מסך (CRT)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאלו שמכירים או התנסו במערכות הגברה לתדרי רדיו וצפונה (הרבה צפונה).

שפופרות ההגברה, בדר"כ מסוג שפופרת TWT דורשת "בישול" לאחר זמן רב שלא הופעלה.

מטרת הבישול הוא שריפת האוויר שחדר לשפופרת בזמן אחסנתה.

העניין שלי הוא כזה:

קיבלתי TV גדולה עם מסך רגיל CRT של יצרן ידוע ואיכותי במיוחד.

הטלבזיה בקושי פעלה בימי חייה ובמיוחד בשנים האחרונות.

עת הוצבה הTV על המזנון, הופתעתי לרעה מאיכות התמונה.

לאחר מספר ימים נסעתי לחו"ל לשבועים וכשחזרתי (בזמן הזה הטלבזיה עבדה והרבה) איכות התמונה השתפרה באופן דרסטי.

האם מישהו שמע על בישול CRT ???

לדעתי העובדה שהטלבזיה לא פעלה זמן רב ולאחר מכן "בושלה" תרמה לשינוי, אחרת אין לי הסבר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שמתי לב שאיכות החציר של האתון עולה פלאים

אם נותנים לו להתייבש במדרון מערבי.

מה אתם אומרים?! יש קשר לעלייה בתפוקת החלב

של העזים במרעה הסמוך?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לאלו שמכירים או התנסו במערכות הגברה לתדרי רדיו וצפונה (הרבה צפונה).

שפופרות ההגברה, בדר"כ מסוג שפופרת TWT דורשת "בישול" לאחר זמן רב שלא הופעלה.

מטרת הבישול הוא שריפת האוויר שחדר לשפופרת בזמן אחסנתה.

העניין שלי הוא כזה:

קיבלתי TV גדולה עם מסך רגיל CRT של יצרן ידוע ואיכותי במיוחד.

הטלבזיה בקושי פעלה בימי חייה ובמיוחד בשנים האחרונות.

עת הוצבה הTV על המזנון, הופתעתי לרעה מאיכות התמונה.

לאחר מספר ימים נסעתי לחו"ל לשבועים וכשחזרתי (בזמן הזה הטלבזיה עבדה והרבה) איכות התמונה השתפרה באופן דרסטי.

האם מישהו שמע על בישול CRT ???

לדעתי העובדה שהטלבזיה לא פעלה זמן רב ולאחר מכן "בושלה" תרמה לשינוי, אחרת אין לי הסבר.

יש אמת בדבריך ,אם כי זה יכול לנבוע גם כתוצאה מקבלים יבשים או רטיבות /לחות במערכת.

לפעמים נותר לכלוך בשפורפרת והפעלתה הרציפה פשוט "דוחפת אותה" או "שורפת".

כטכנאי נתקלתי גם בתופעה של "מסך גמור" -חושך מוחלט ,לאחר אי הפעלה ממושכת .נתינת מתח גבוה לשפופרת "העיר אותו".

הנה ההסבר :

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%95%D7%AA%D7%97_%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D

בברכה

מוטי

פורסם
שמתי לב שאיכות החציר של האתון עולה פלאים

אם נותנים לו להתייבש במדרון מערבי.

מה אתם אומרים?! יש קשר לעלייה בתפוקת החלב

של העזים במרעה הסמוך?

אם אתה לא מבין אל תגיב.

מוטי, תודה :-)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

פשוט שיעשעה אותי שאלה על טלוויזיית CRT בשנת 2009,

אבל אתה צודק, הייתי צריך להוסיף שאני לא ממש מבין בזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

CRT איכותי נותן בראש לכל הפלזמות והLCD

זה יותר עניין של טרנד מאשר קפיצת מדרגה איכותית...אלא אם עוברים ל HD

חזרתי עכשיו מסינגפור ונתקלתי בחנות הקונספט של סמסונג בה עמדו זו ליד זו LCD פלזמה וLED

הLED פשוט מדהימה! לקנות פלזמה או LCD אחרי שראיתי את ה LED זה פשוט בזבוז כסף.

פורסם

חזרתי עכשיו מסינגפור ונתקלתי בחנות הקונספט של סמסונג בה עמדו זו ליד זו LCD פלזמה וLED

הבנתי שמחיר ה LED בארץ עומד כרגע על כ-22000 ש"ח . גם אם יירד לחצי ,אני באופן אישי לא מוצא הצדקה לכך.

בברכה

מוטי

פורסם

ואחרי שתראה מסכי OLED תבין שטכנולגית מסכי LCD ו LED (שזה אותו הדבר רק תאורה שונה) הם כמו קסטות לבלו-ריי.

הנתונים של מסך כזה לפני שנתיים+: יחס ניגודיות 1:1M (במילים אחד למיליון!), זוית צפיה 178 מעלות (אמיתיים לא תמונה חשוכה ולא נעליים, זוית 80 היא כמו מול המסך אין השתקפות), עובי של 1.1 מ"מ (!) זמן רענון לא רלוונטי כי הפיקסלים מתעדכנים במהירות האור ולא מתריס מכאני (כמו LCD וLED).

תבדוק ותשווה לנתונים של LED שיצא אתמול לשוק, ותהייה בשוק.. כל אלו הושגו לפני שנתיים במסכים של סוני וסמסונג, הבעיה כרגע במסכים אלו זה זמן חיים עלוב של 30K שעות, בערך חצי ממסכי LCD כיום.

אז הטכנולוגיה מתקדמת ומסכי LCD עולים שבריר מ LED זה היתרון הענקי שלהם עד שמחירי ה LED ירדו.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...