Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף השבוע האחרון נערך הסיבוב השלישי באליפות הפורמולה רנו אסיה במסלול הפורמולה-1 בשנחאי.

אלון עבר לקבוצה חדשה ששמה TOP SPEED.

סוף השבוע החל במקצה דירוג על מסלול רטוב מסופת רעמים שחלפה באזור אחר הצהריים.

חלק מהנהגים החלו את המקצה על צמיגי גשם אבל המסלול התייבש מספיק כדי לעבור לצמיגי סליקס בסיום המקצה אלון קבע את הזמן המהיר ביותר מבין 14 הנהגים אלא שדרמה לא קטנה התרחשה בפיטס כשהתברר שבגלל שמארגני המירוץ לא הכריזו רשמית על שימוש בצמיגי WET כל הנהגים שהשתמשו בצמיגים אלו נפסלו מהדירוג וכך רק ארבעת הנהגים של קבוצת ART שלא עלו על צמיגי גשם זכו בשורות הראשונות על הגריד.

במירוצים עצמם שהתקיימו היום אלון הצליח לשפר את המצב כשאת המירוץ הראשון הוא מסיים שלישי ובמירוץ השני משפר עוד מקום ומסיים שני. את שני המירוצים ניצח סה סילבה האנגולי שמן הסתם סגר קצת פערים בצמרת.

מה שחשוב הוא שאלון הקדים את יריבו העיקרי לאליפות בנג'מין רוג'ה ואני מניח שהוא כרגע מדורג ראשון בטבלת האליפות בדיוק באמצע העונה.

פורסם

תיאור מירוצי סוף השבוע באתר הליגה:

http://www.frdsports.com/en/press/content/2009_08_23-afr.htm

ומה שהיה לאלון לומר על הדירוג והמירוצים:

"אין ספק שזה היה הדבר השטותי ביותר שקרה לי במרוצים לאבד את הפול פוזיישין (שהשגתי אותו רק בהקפה האחרונה מהמקום ה6 למקום ה1) טעות כזאת.

הכי מעצבן זה להגיע בבוקר למסלול במחשבה שאני מזנק 5 (הכי הגיוני...10 נפסלו מתוך 14) ולגלות שאני מזנק מהמקום הלפני אחרון המקום ה13.

במרוץ עצמו היתה לי הרבה עבודה, כבר על ההתחלה זינקתי ועקפתי 2 ובפניות האחרות עוד כמה. וככה כל הקפה עקפתי כמה עד שראיתי שהמוביל של המרוץ הסתבסב וחזר בדיוק 3 מכוניות לפני, ברגע שהוא ניסה לחסום את המכוניות האלו, עקפתי את שלושתם בפניה אחת והמשכתי עד המקום ה3, את המקום השני ניסיתי לעקוף אבל זה היה לקראת סוף המרוץ ולא רציתי לקחת סיכון מיותר.

בסיום סיימתי 3 בהפרש של עשירית ביני למקום ה2.

במרוץ השני זינקתי מהמקום ה3, מיד אחרי הזינוק הפעלתי לחץ על הנהג מולי ובהקפה השניה כבר עקפתי אותו, אך זה עלה לי בכך שלואיס סה סילבה הגדיל את הפעם ממני ב2 שניות וככה כל הקפה צימצמתי קצת אך זה לא הספיק.

בסיום סיימתי בהפרש של שניה מסה סילבה.

המרוץ הראשון היה אחד המרוצים היותר טובים שחוויתי, לזנק מהשורה האחרונה ולטפס עד הפודיום."

20090823-afr-2.jpg

20090823-afr-SH-round5.gif

פורסם

תודה על הדיווחים דרור.

זה נשמע ממש טוב, אלון עובר לקבוצה אחרת וממשיך להצליח, הוא מוכיח את הכישרון שלו בצורה הטובה ביותר. והמירוץ הראשון -- ג'ון ווטסון היה גאה בו! 8)

למה הוא זינק למירוץ הראשון מהמקום ה-13 ולא מהחמישי?

פורסם
תודה על הדיווחים דרור.

זה נשמע ממש טוב, אלון עובר לקבוצה אחרת וממשיך להצליח, הוא מוכיח את הכישרון שלו בצורה הטובה ביותר. והמירוץ הראשון -- ג'ון ווטסון היה גאה בו! 8)

למה הוא זינק למירוץ הראשון מהמקום ה-13 ולא מהחמישי?

לפי התקנון של ה FIA קבוצה שניפסלה מחויבת להגיש בכתב בקשה להתחרות במרוץ, מי שמגיש ראשון עולה לגריד, וכך לפי הסדר

בגלל חוסר ידע המכתב של קבוצת טופ ספיד הגיע אחרון כך שאלון זינק מהסוף למרות שהיה המהיר ביותר במדידת הזמנים.

בכל מקרה למרות שזינק מהשורה האחרונה הוא סיים שלישי , וללא כל ספק עם עוד שני הקפות אלון היה מסיים ראשון.

לגבי החלפת הקבוצה , לאלון אין שום קשר לזה פשוט הקבוצה התפלגה לשניים .

למרוץ השני אלון מזנק שלישי ומסיים שני עם ההקפה המהירה במרוץ. נכון לעכשיו אלון מוביל את האליפות בהפרש של 11 נקודות מהנהג הצרפתי במקום השני.

• תוכן חדש...