Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 206 שנת 2002, מספר שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום הזה, שמעתי עליו דרך חבר והבנתי שהוא מאד יעיל ונוח. מעולה!

ברשותי פג'ו 206 שנת 2002 (4 דלתות) אוטומטית, יש לי מספר בעיות שהצטברו שהייתי שמח לקבל מענה לפני שאלך להוציא כספים.

1. לאחר תדלוק הרכב, בעיקר מעל החצי, ריח (די חזק) של בנזין בתא הנוסעים.

2. מחוג הדלק אינו עולה על ה3\4, זאת אומרת שגם כאשר אני ממלא מיכל מלא, המחוג לא עובר שלב זה, רק יורד.

3. בעייה שאני מניח שהיא בעייה חשמלית, כל החלק הימני של הלו"ש (נורת הצגת הילוכים + מצב שלג + מצב ספורט) אינו מואר ולא מציג שום דבר, אך אני סבור מאד כי הכפתורים הנ"ל כן עובדים, כי אני מרגיש שינוי בגיר בהתאם לכל כפתור.

4. בעיה אחרונה- כשאני מתניע את האוטו כאשר הוא לא חם, יש פעמים שבהם הוא מתניע ואם איני לוחץ על הגז לחיצה קצרה, הוא מוריד טורים ונכבה.

אשמח להתייחסות ותשובות- וסליחה על החפירה הלא קטנה!

בתודה,

גל

פורסם

משאבת הדלק ב-206 כמדומני נמצאת בתוך מיכל הדלק,שנמצא מתחת למושב האחורי (מבחוץ למטה),כאשר מפרקים את המשאבה עושים זאת מתוך תא הנבג מן המושב האחורי.

יתכן והאטם החיצוני במשאבה נגמר,או ברגים השתחררו ומכאן הריח החזק.

לך למוסך ואל תעשן במכונית כל זמן אידי דלק מרחפים אצלך במכונית.

אגב,לאחר תיקון התקלה (במידה ואבחנתי נכונה),ימים רבים עדיין תחוש בריח חזק של בנזין.

פורסם

לגבי מחוג הדלק - תתכן תקלה במצוף או בלוח השעונים (פחות סביר). אני מאמין שכל מכון ספידומטרים יוכל לאבחן את התקלה בקלות יחסית.

לגבי התאורה - הכי סביר וזול להניח שהנורות בלוח השעונים שרופות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
משאבת דלק במוסך של החברה כ-1000 ש'ח,יצא לי להחליף פעם.

תודה לכל העונים

האוטו חדש אצלי, שמתי אותו במוסך מורשה לצורך טיפול בנושאים הנ"ל, מקווה שעשיתי בשכל.

אני יודע שבפעם הזאת אולי זה טיפה יותר יורגש בכיס, אבל אני מעדיף להתחיל את דרכי עם הרכב החדש (יחסית) שלי בראש שקט. שוב- מקווה שפעלתי בחוכמה.

תודה,

גל

• תוכן חדש...