Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב- תקציב 80000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מעוניין ברכב שיענה על הדרישות הבאות:

נפח- לא עקרוני

גיר-אוטומטי

דלק- צריכה טובה ויעילה

שנתון- 2006 ומעלה

נוחות נהיגה

טיפולים ואחזקה- עלויות נורמליות ואמינות

שיהיה רכב בטיחותי

תודה מראש

משה

פורסם

פורד פוקוס, מאזדה 3?

יש עוד...

אם תמצא 2.0 ליטר יותר טוב, לא לפחד מצריכת הדלק, בד"כ אין הבדל (אןלי אפילו שיפור)

זה הגודל שאתה מחפש?

פורסם

כן, הגודל מתאים, מחפש משהו קצת יותר נוח מ-מזדה 3, מכיר אותה טוב ונהגתי בה כמה שנים, אחלה אוטו אבל איזה עוד אופציות ישנן

גם בעיית השנתונים עולה פה.. עד כמה אחורה ללכת, 2007 2006 אולי להדחס ל2008

פורסם

אז ככה...לאבא שלי יש טויוטה קורולה 2006

לחבר שלי יש פוקוס 2008

ולעוד חבר יש מאזדה 3 2006...

מבחינתי זה הולך ככה:

הפוקוס- לא סוחבת, נראית סבבה גם מבפנים, נוחה, אבל אין לה כוח בשיט! אם תשים לך רכב מלא...אין כוח בקיצור.

מאזדה 3- מנוע 1.6 רכב לא הכי חזק אבל בהחלט מבחינה חיצונית ופנימית לוקח את שלושתן, די זולל דלק, אבל נראה ממש טוב ונוח, הנסיעה בסדר גמור...

טויוטה- מבחינת מנוע הכי טובה לא משנה מה יגידו לך, אני "חורש" בנסיעות הרכב הזה, זה דלקן, 0 תקלות! פשוט 0 תקלות והרכב טס! הוא לא נראה הכי טוב, אבל מבחינת נוחות נהיגה ממש אחלה.

אני לפי דעתי זה או טויוטה או מאזדה 3, אני הייתי הולך על המאזדה שזה גם רכב אמין, המנוע אמנם לא הכי חזק בגרסת ה1.6, אבל נותן פינוק ותמורה טובה, אם תרצה אולי עדיף שתוריד שנה בשנתון של הרכב ותיקח מנוע 2.0 של המאזדה ואז בכלל זה שלמות ואם אני לא טועה בגרסת ה2.0 ליטר זה בא לך עם סאנרוף וג'נט 17

שיהיה בכיף

גיא

פורסם
טויוטה קורולה 1.6 טס??לך על פוקוס או 307 עם מנועי 2.0,רכבים מעולים עם תמורה טובה מאד למחיר.

לא הייתי מגדיר אותה כמטוס, אבל ביחס ל1.6 ל' לדעתי היא בין המהירות והזריזות בקטגוריה, אם לא המהירה שבהן.

אין השוואה כמובן למנועי 2 ל'.

לדעתי האישית אם אתה יכול מצוא ולהכניס במחיר הזה פוקוס 2 ל' זאת הבחירה הטובה ביותר. כל התכונות שעושות את הפוקוס לאחת הטובות בקטגוריה ומבטלות את הנקודה האחת הבעייתית יותר שלה - כוח.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

האמת שלדעתי הטויוטה החדשה 2008 יפה אבל לא ממש נכנסת בתקציב

מה דעתכם על המזדה 3- 2 ליטר 2006- נכנסת בול בתקציב

• תוכן חדש...