Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. חשמלאי התקין לי מדחס חדש לפיאט פונטו שנת 95 (לאחר שהמקורי מת מקצר). המזגן מקרר אך המדחס מרעיש מאוד, במיוחד בניוטרל ובמהלך 1 ו-2 (ובהעברת המהלכים) שומעים חריקות ונהימות (ומרגישים רעד בברקס בניוטרל). כשחזרתי למקום שהתקינו את המדחס לא הצליחו לעלות על הבעיה.

מה הבעיה? האם זה אומר שהמדחס פגום?

תודה. שולי. :-(

פורסם

לפי התיאור זה לא נשמע שהרעש הו ממדחס המזגן. אני לא מוצא קשר למדחס המזגן והעברת ההילוכים.

האם זה בטוח ממדחס המזגן? אולי זה מרצועה?

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

זה מהמדחס! כשאני מכבה את המזגן הרעשים נפסקים. המדחס הותקן מלפני מספר ימים ומאז זה מרעיש ומרעיד את האוטו. כשמעבירים למהלך ראשון או שני הרעש מורגש יותר, כי אז הרכב במהירות נמוכה או במצב ניוטרל.

פורסם

קודם כל יש לבדוק את הרצועה כי רוב הסיכויים שממנה מגיעים הרעשים והחריקות.

אחר כך צריך לבדור לחצים אולי המדחס לא מפסיק לעבוד ויוצר לחץ גבוה וכתוצאה מכך מקשה על המנוע להסתובב?!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

חברים!!!

האמינו לי שאני יודעת מהי רצועה ומהו הרעש שהיא משמיעה כשהיא לא תקינה! ואני חוזרת וטוענת שהרעש הוא מהמדחס!!! לא שאלתי האם זה מהמדחס! קבעתי שזה מהמדחס, כיוון שהרעש התחיל מהתקנתו. אין שום בעיה עם הרצועה.

המדחס של המזגן מרעיש בדומה להודעות אחרות שנכתבו כאן. ונשמע בעיקר מתא הנהג.

השאלה שלי המופנית לאנשי מקצוע בפורום זה, האם צריך לדרוש את החלפת המדחס? האם יש משהו שניתן לכוון במדחס? האם לדרוש שיבדקו לחצים? (האם הבדיקה קיימת אצל חשמלאי או שצריך בשביל זה מוסך מיוחד?) האם מדחס לא תקין מסכן את המנוע?

תודה.

פורסם

אם הרעש בוודאות מהמדחס יש אחריות 3 חודשים גשי להחליף לאחד אחר באותו מקום שבו התקינו את הנוכחי.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לידיעת מתעניינים בעתיד הבעיה היתה בסוף שהמדחס הותקן קרוב מידי לעצם אחר באוטו וכשפעל הרעיד מתכת אחרת וזה מה שגרם לויברציה החדשה. לאחר פעמיים שהגעתי למוסך גילו את הבעיה והרחיקו את שני העצמים זה מזה. הבעיה נפתרה. אני מוכרת היום את הרכב,

תודה ובהצלחה לכולם ונסיעה בטוחה!

• תוכן חדש...