Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני יודע שהשאלה קצת הזויה :-)

המתקין שהתקין לי את המערכת מיקם את הטוויטרים (MT22) במקום הייעודי ברכב והדביק אותם למקום עם דבק חם וסיליקון.

אני מבצע עכשיו שדרוג קל להתקנה ובין היתר מעביר את הטוויטרים למיקום חדש ומתקין אותם flush באמצעות המתאם של מורל.

הוצאתי את הטוויטר ממקומו הנוכחי ונפטרתי מכל הדבק החם בקלות אבל נשארו עודפי סיליקון שאינני מצליח להסיר לחלוטין.

חשבתי לשים את הטוויטר במקפיא לשעה-שעתיים ואז, להערכתי, יקל להוריד את עודפי הסיליקון הקפואים.

האם אני עלול לגרום נזק לטוויטר כך?

הקו המנחה אותי הוא שבסה"כ לא צריך להיות נזק מאחר ומקפיא הינו בטמפרטורה של 4- מעלות (נדמה לי) ואילו טוויטרים מן הסתם מותקנים ברכבים במקומות קרים אף יותר.

מה דעתכם?

תודה מראש,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

אל תצחק אבל אתה יכול בפירוש לפנות למהנדסים של מוראל ולשאול אותם - עושים בדיקות כאלה למוצרים.

יצרן רציני כמו מוראל בטוח שבדק את זה, אני לא צוחק!

תרים להם טלפון ותבקש לדבר עם מהנדס - אני לא זוכר עם ניר שם הוא מהנדס או איש שווק - רצוי שתיפול על מהנדס, איש שווק - אתה גם תוכל לטבול אותו בחנקן נוזלי :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממש לא הייתי מציע לך להכניס את הטוויטר לפריזר. עם קצת סבלנות כל הסיליקון ירד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מקפיא לרוב נמצא באיזור המינוס 18 מעלות.

זה טמפרטורה שבקלות תוכנה למצוא בחורף "איכותי" בחלק ממדינות אירופה.

המשחק היחיד זה האדי מים שיש באוויר, לדעתי בשקית אטומה לא אמורה להיות בעיה

עם זאת - לא הייתי עושה את זה בכל זאת.

פורסם
אל תצחק אבל אתה יכול בפירוש לפנות למהנדסים של מוראל ולשאול אותם - עושים בדיקות כאלה למוצרים.

יצרן רציני כמו מוראל בטוח שבדק את זה, אני לא צוחק!

תרים להם טלפון ותבקש לדבר עם מהנדס - אני לא זוכר עם ניר שם הוא מהנדס או איש שווק - רצוי שתיפול על מהנדס, איש שווק - אתה גם תוכל לטבול אותו בחנקן נוזלי :-D

זה רעיון מצויין!

חבל שלא חשבתי עליו מוקדם יותר. עכשיו איאלץ לחכות ליום ראשון וקיויתי להתקדם עם ההתקנה בסופ"ש.

אני מקווה שאצליח להתאפק ולא לעשות שטויות.

ממש לא הייתי מציע לך להכניס את הטוויטר לפריזר. עם קצת סבלנות כל הסיליקון ירד.

איתמר.

הבעיה היא לא הסבלנות.

הטוויטר קטן ועדין והאצבעות שלי שמנות :-)

אני מפחד לעשות נזק מעצם ההתעסקות איתו.

מקפיא לרוב נמצא באיזור המינוס 18 מעלות.

זה טמפרטורה שבקלות תוכנה למצוא בחורף "איכותי" בחלק ממדינות אירופה.

המשחק היחיד זה האדי מים שיש באוויר, לדעתי בשקית אטומה לא אמורה להיות בעיה

עם זאת - לא הייתי עושה את זה בכל זאת.

הממ...

חשבתי שהטמפרטורה במקפיא קצת יותר גבוהה משום מה.

אוקיי, אז מה אם אשים אותו בשקית כמו שהצעת אבל במקרר ולא במקפיא?

אני מניח שזה יהיה פחות אפקטיבי אבל בטח יעזור במידה ניכרת גם.

תודה על התשובות עד כה,

רפי.

פורסם

רגע רגע - איפה נמצאים עודפי הסיליקון? על הגריל של הטוויטר?

מה בדיוק הבעיה - הגריל הזה מתפרק בקלות במשיכה... תוציא אותו, שים את הטוויטר בצד במקום מוגן ותכניס את הגריל למקפיא.

אם זה לא על הגריל, אז זה בחלק שרואים בו את הסיליקון בהתקנת פלאש-מאונט?

איפה בדיוק הסיליקון נמצא?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסיליקון נמצא על ההיקף של הטוויטר.

לא על הגריל ולא על המגנט.

תיארטית, הוא לא אמור להפריע להתקנת flush אך בגלל שההתאמה בין הטוויטר למתאם היא דחוקה, כשאני דוחק את הטוויטר לתוך המתאם, סיליקון מהדפנות עולה אל פני השטח ומכער את ההתקנה.

רפי.

פורסם

מקפיאים הם בין מינוס 14 מעלות למינוס 24 מעלות

ש24 מעלות נחשב ממש קיצוני

הרוב נע בין 16 ל18 מעלות מינוס כמובן.

מקרר אגב נע בין 7 מעלות (פלוס כמובן) ל3 מעלות.

כל הנ"ל במידה והכל תקין ומכוון כראוי, לא פעם מגלים מקרר מקפיא, ומקפיא מפשיר. בגלל תקלות וכיוון לקוי

פורסם

הקו המנחה אותי הוא שבסה"כ לא צריך להיות נזק מאחר ומקפיא הינו בטמפרטורה של 4- מעלות (נדמה לי) ואילו טוויטרים מן הסתם מותקנים ברכבים במקומות קרים אף יותר.

ממתי טמפרטורה ברכב יכולה להגיע ל-4 מעלות???

אל אם כן אתה נוסע בפריז'ידר על גלגלים...:-D

ההיגיון אומר שכל מה שתקפיא צריך גם להפשיר בסוף ותהליך ההפשרה מסוכן אתה יודע מים וכאלה!

עדיף שלא בקיצור!

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

יש מקומות בעולם (רוסיה, קנדה ועוד) שבהן טמפרטורה של 4- מעלות בחורף תיחשב לחמה מאוד.

רכבים במקומות כאלה חונים ומתקררים לטמפרטורות קרות הרבה יותר מ- 4- מעלות...

האם אתה לדעתך במקומות אלו לא ניתן להתקין מערכות ברכב?

פורסם

מה כל כך קשה בקניית פינצטה וסכין חיתוך חדה לגירוד הסיליקון...

Pioneer TS-X150

פורסם

לא קשה. הכל בא על מקומו בשלום!

אימצתי את המלצתו של איתמר ועם הרבה סבלנות ועבודה סיזיפית-משהו, הוצאתי הכל.

יש לי עוד שאלה שלא נראה לי שמצדיקה שרשור חדש.

בתהליך השדרוג אני מבצע גם איטום לדלתות.

מה עושים עם הניילון שבתוך חלל הדלת לאחר האיטום, להחזיר אותו למקומו או שעדיף להסירו ולאפשר לסאונד להדהד בחלל הדלת?

מצד אחד, הניילון חשוב ע"מ להגן הן על הוופרים והן על מחברי חשמל ממים שעלולים לחדור לחלל הדלת. מצד שני, אין לניילון כל תרומה אקוסטית ובהיותו משטח אשר מפריד בין שטחי דפנות הדלת אני מאמין שהוא גורע מהסאונד משמעותית.

מה אתם עשיתם?

תודה,

רפי.

פורסם

לא רק שלניילון הזה אין תרומה אקוסטית - הוא טפיל אקוסטי היות והוא נוטה לרשרש ולזמזם.

תסיר אותו, תעיף אותו לכל הרוחות.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...