Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עוצר בניו יורק בדרך ליעד אחר (לא חייב, אבל יש אפשרות בלי תוספת תשלום + מלון) אבל אין לי מושג מה אפשר לעשות. אני אהיה לבד פחות או יותר מרבית היום. כדאי לנסות או לוותר?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

תלוי. היית פעם בניו יורק?

אחלה עיר, אפשר לראות כמה דברים מרכזיים מאוד נחמדים ביומיים. אם זה תיירותיים ואם זה קניות.

אפשר ללכת לבקר באמפייר סטייט בילדינג, טיימס סקוור, המטרופוליטן, ובכלל להסתובב בין השדרות זה נחמד מאוד.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אכן, אין כמעט סוף לכמות הדברים לעשות ולראות בעיר כמו ניו יורק.

מוזיאון האומנות בעיר הוא מקום מרהיב ביופיו ובהחלט שווה ביקור.

ויום אחד הייתי מקדיש ל"קניות וסיבוב בשדרות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
כדאי לנסות או לוותר?

ניו יורק מאיימת ומרתקת בו בזמן .

חוויה שכזו גם אם תסתכם בשיטוט סתמי בעיר , תהמם אותך ותגרום לך לסוג של צימאון ורצון לעוד - ראה הוזהרת .

העיקר שתיהנה .

פורסם

אם יש לך יומיים בלבד (ממש לא מספיק), קפוץ לראות את העיר מלמעלה (עדיף לא מהאמפייר סטייס בילדינג - תורים ארוכים - אלא מה-top of the rock). קפוץ גם למוזיאון מסוים. עדיף לא למטרופוליטן כי הוא עצום ותאבד את עצמך בו. אם אתה אוהב אמנות מודרנית לך ל-MOMA שהוא מעניין מאוד (ויש לו גם חנות מגניבה) ואם אתה אוהב טבע ה-museum of natural history הוא פשוט מעולה. אם בא לך, מומלץ מאוד לראות הצגה יומית (בצהריים עדיף) בברודווי (ובכלל, מגניב להסתובב שם). וכמובן - להסתובב לאורך השדרה החמישית והרביעית - מגוון אדיר של חנויות מכל הסוגים, כולל חנויות צעצועים, גאדג'טים, ממתקים ומוזיקה מרשימות מאוד - וכמובן חנויות אופנה (לא תמיד יקרות כמו שנדמה לך).

לא ממליץ ללכת לפסל החירות (משעמם וארוך) או לגראונד זירו (רק משעמם).

אה - אם אתה שם רק יומיים אל תסתבך עם הסאבווי. סע במוניות למקומות הרחוקים יותר, זה יעלה עוד כמה דולרים אבל יהיה הרבה יותר נוח ויחסוך זמן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן, זו הפעם הראשונה שלי בניו יורק (אם כליאה בשדה תעופה לא נחשבת) ובכלל בארה"ב מזה 14 שנים (ואני די צעיר אז זה היה בגיל 8, היה כיף).

חשבתי על טיול עם מסוק, משהו פחות שגרתי אבל די שווה ולא יקר כמו שחשבתי (150 דולר). אני משוטט כבד, אני יכול למלא ככה ימים שלמים אבל חשבתי לעשות את זה מיוחד יותר הפעם.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...