Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיויק 05 טורקיה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני עומד בפני רכישת הרכב הראשון שלי ולאחר חיפושים רבים עומדות בפניי 2 אופציות:

1- הונדה סיויק 05 שמורה (לפחות חיצונית) 85 אלף ק"מ, יד 00 - מחר אני אמור להכניס אותה לבדיקה עם המוכר מה שמשך לי את העין ברשיון רכב, זה שהייצור הוא בטורקיה ולא יפן..??

האם זה משמעותי בצורה כל כך רצינית שכדאי לוותר? התקשרתי לחבר של אבא מוסכניק, שטוען שאם האוטו טורקי חבל בכלל לקנות אותו ועדיף למצוא משהו אחר... אשמח לתגובות ממביני עניין בנושא.

2- לנסר 06 דגם SPORT מכלמוביל (טרייד אין) עם 52 אלף ק"מ יד 00 כמו ההונדה.

אשמח לשמוע תגובות על לנסר מהשנתון הנ"ל וההבדל מול ההונדה.. ואם לא מדוע.

המחירים זהים לשניהם +- סביב ה 70K שקל.

תודה מראש,

פורסם

הייתי קופץ על הלאנסר ישר, קילומטר'ז יותר נמוך, שנתוך יותר גבוהה ומיוצרת ביפן לא?

אני רואה כל 3 שנים שסבתא שלי מחליפה את הלאנסר הישנה החדשה, היא מוסרת את האותו לכלמוביל כטרייד אין עם 40 אלף קילומטר במצב חדש !!! לפעמים עם הניילונים, רכב חדש לגמרייייי, מזליסט מי שיקנה אותו

פורסם

אני ממש ממש מתלבט עכשיו.

גם הקילומטראז' וגם השנתון של הלנסר ממש מפתים אותי.

לגבי ההונדה - השם שלהם עושה לי את זה יותר.. ומחר אני אמור לגשת איתו לבדיקה.. אני שוקל לבטל.

נחכה לעוד תגובות שלכם.

פורסם

שלי היתה שנת 2004 בליסינג. במילה אחת "אבהתי". בשלוש מילים "למרות הכל אהבתי"

ה 1600 הכי חזקה והכי חסכונית שפגשתי שילוב מנוע וגיר מצויין. חבש שיש הגה בלי תחושה בכלל (חשמלי)

היתה מרווחת ודי נוחה. הצטערנו כשעזבה לטובת פוקוס 5 דלתות 2006.

לגבי מקום היצור (טורקיה) - לא היה בעיה בכלל

אתה באמת חושב שלרובוט איכפת?

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

תודה על התגובה!

את האמת שכן זה מה שהרוב אומרים לי.. לגבי ההרכבה הרוב באמת מכונות (הרגיע אותי קצת)

מחר הבדיקה נקווה לטוב.

פורסם

לא הייתי נרתע ממהונדה רק בגלל ארץ הייצור.

יצא לי לנסוע בשתיהן, ובלאנסר הרגשתי פחות נח. היא נראתה מיושנת יותר ואיכותית פחות מההונדה. עניין של טעם.

אני ממליץ לעשות נסיעת מבחן על שתיהן ולקבל את ההחלטה בהתאם. כך או כך, מפסיד לא תצא מהעסקה הזאת.

בהצלחה.

פורסם

ההונדה סיויק משנת ייצור 2003 הגיע מטורקיה , לא היו בעיות באמינות ,סה"כ רכב אמין וממש ארץ המוצא של המכונית הנ"ל לא אמור ליצור התלבטות לגבי הרכישה , הרכב מהנה יותר בנהיגה מאשר הלאנסר ויותר חסכוני תודות ל VTEC .

אבל אם מד האוץ דווקא מעניין אותך ,אז הלאנסר זו הבחירה .

נ.ב לאחי רכב מהחברה סיוייק LS 2006 ,נכון לשבוע האחרון הופיע במד האוץ 126000 ק"מ , לא היו כלל בעיות או תקלות , או אי אלו קירקושים בפלסטיקים הפנימיים, בצידי המכונית ישנה מדבקה של החברה "מאיר ".8)

פורסם

הסיויק עדיפה בכל פרמטר על הלנסר המיושנת, היצור בטורקיה לא צריך להרתיע אותך היא זהה באיכות לדמים עם יצור ביפן,

פשוט אל תשאל מכרים שהם חושבים שהם "מומחים" לרכבים.

ד"א ירידת הערך של הלנסר מאוד גבוהה ושמירת הערך שלה נמוכה מאוד.

פורסם

אני שמתי לב שבהרבה סיוויק מהשנים האלה ,האיכות חומרים והרכבה בתוך הרכב לא טובה.

ראיתי מושבים מתפוררים וחלקי פלסטיק שלא יושבים כמו שצריך.

אני הייתי מחפש מאזדה 3 מיד ראשונה עם ק"מ נמוך.

פורסם

בעניין המחיר, אז כן לפי לוי יצחק הונדה סיויק 05 ES עולה 72K.. יד ראשונה.

אז כן.. אלא אם כן יש משהו שאני לא יודע?

הנה הממצאים של הבדיקה לעיונכם,

אני רושם את הדברים המרכזיים שדיבר עליהם הבוחן,

1- רעש מהשסתומים (הוא אומר שבקרוב ישנו טיפול 90K ויש להחליף בו שרשרת תזמון) אז ייתכן וזה נגרם מאחד החיישנים / או התראה לקראת טיפול..

2- כיוון פרונט...

3- החלקה של הגיר של 5%.. לפיו יש לחבר לסורק תקלות ולאבחן את העניין ולקבל הצעת מחיר לתיקון..

מה דעתכם?

בעיקרון סגרנו על מחיר כבר.. (לא התגמש הרבה אבל מה נעשה..)

זה דברים קריטיים מאד? (המחשב? החיישנים?)

פורסם

ב72K אתה קונה סיוויק 2006, יקר מאוד לטעמי.

היד הראשונה לא כל כך משחק פה לדעתי. רכב שכולה 5 שנים על הכביש. סביר מאוד זה יד ראשונה גג יד שניה.

האוטו בקרוב גם צריך לעשות טיימינג קח את זה בחשבון, בהונדה זה או 100K או 5 שנים על פי היבואן, הוצאה של עוד 1000 שקל +-.

דבר איתי בפרטי אני יוכל לעזור לך יותר.

Polo 2012

• תוכן חדש...