Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גריסת מאזדה 3 ומאזדה 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא מבין כל כך את ההתבטאות הזאת.

מה גורם לך ולפותח השרשור לעויינות כזו כלפי מזדה?

כי הרכב הזה נמצא בכמות של זבילים אך ורק בגלל יכולות השיווק של היבואן, והיכולת של הישראלי המצוי לראות את אותו רכב על הכביש כל מטר וחצי, ולהסיק מכך שזה רכב טוב, לרוץ ולקנות אותו.

פורסם

מסכים!

אני דווקא אומר שהלוואי ולכל הליסינגטומטיות המשעממות יהיה הגה הדראולי, ישיר (יחסית) ובקוטר הנכון (יחסית) כמו במזדה3. הלוואי ועם כל המשפחתיות יהיה אפשר לשחק עם הזנב בקלות כמו עם המזדה3.

דווקא בשבועיים האחרונים כשיצא לי לנהוג לא מעט על רכבי ליסינג היה כיף להכנס למזדה3 ולהפיג טיפה את השעמום.

נ.ב אם דיברתי על הגה, כמה ששונאים את המיצובישי לנסר הקודמת (זו שלפני מתיחת הפנים) - לטעמי גם ההגה שלה בסדר גמור יחסית למשפחתית. (הוא יחסית מתקשר, לא קל מידי, הגודל שלו מושלם והצורה שלו (כמו בEVO) מוסיפה קצת לאוירה).

פורסם

כאילו שלמאזדה אין גרסאות קרביות יותר של ה-3 וה-6. גם אותן להשמיד? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כי הרכב הזה נמצא בכמות של זבילים אך ורק בגלל יכולות השיווק של היבואן, והיכולת של הישראלי המצוי לראות את אותו רכב על הכביש כל מטר וחצי, ולהסיק מכך שזה רכב טוב, לרוץ ולקנות אותו.

ואתה טוען שזה לא רכב טוב?

פורסם
יש יותר מידי מהדרעק המצוי הזה בכבישים...

בואו נתחיל משחק חדש :wink: כל אחד עם ביקורת על מאזדה , יספר איזה רכב יש לו - ובמה הוא יותר טוב מהמאזדה :idea:

כך אולי בעלי המאזדות ילמדו דבר בחיים , ואולי יחליפו אותן .

לי יש מאזדה 6 חדשה בצבע בורדו וכייפית - ספרו לי במה הרכב שלכם יותר טוב משלי (הכוונה לרכב בבעלותכם , לא אחר) - ולמה כדאי לי להחליף אותו :lol:

( אה - ולנושא הדיון - מדוע הרכבים נגרסו שלמים - האם התפרסמה הסיבה למסיבת הגריסה - ומדוע לא פורקו חלקים תקינים מנוע ממסרה וכו' )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ליין מן, תן לי סיבות טובות מדוע להעדיף מזדה 6 על פני פורד מונדיאו/סיטרואן סי 5/שקודה סופרב...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז אתה לא עומד בהוראות המשחק :lol:

ספר לי אתה , מדוע כדאי לי מניסיוך הרב :wink: להעדיף פאביה , על מאזדה .

לא אני שללתי - חובת ההוכחה עליך .

אייל .

ולשאלתך - מכוערות אולי :roll: לדעתי , אסרו עלי לכתוב על אחיזה והרגשה .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
ליין מן, תן לי סיבות טובות מדוע להעדיף מזדה 6 על פני פורד מונדיאו/סיטרואן סי 5/שקודה סופרב...

זה בכלל לא הדיון פה, כל אחד יעדיף מה שמתאים לו.

אני אישית הייתי מעדיף את ה-6 על כל החלופות שציינת, אבל זה ממש לא רלבנטי.

עצם העובדה שרכב מסויים מאוד נפוץ על הכבישים לא צריכה להפוך אותו או את היבואן שלו לשנוא הציבור.

להיפך, היבואן של מזדה הצליח להפוך את המותג הזה לשחקן משמעותי מאוד בשוק הרכב הישראלי, הרבה יותר מהמשמעות של היצרן הזה בעולם.

יותר מזה, מזדה זהו מותג נפוץ בישראל והמכוניות שהן מייצרות נחשבות למכוניות טובות המדברות אל הנהג (עד כמה שאפשר בשוק ציי הרכב), האמנתי שחובב רכב היה שמח שיעלו על כבישי ישראל כמה שיותר מכוניות כאלו במקום אלטרנטיבות משעממות יותר.

מה היה יחסך אל מי שהיה מגיב כלפי סקודה פאביה כמו שאתה מגיב כלפי מזדה? הרי גם את הפביה אפשר למצוא כמעט תחת כל עץ רענן, אמנם לא כמו מזדה 3, אבל יש נוכחות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הנהלת הפורום מודה לך על כך שלא ציטטת את ההודעה הקודמת.

התשובה פשוטה מאוד,

היבואן לא מוכר כמעט רכב אלא נותן אותן בעיסקות לליסינג ונקנות באופן קר ומחושב של "זה אוטו פשוט שקל לתחזק ולכן נמכור מיליוני גירסאות משעממות שלו" כמובן שהיבואן שולל מהצרכן את הזכות לרכוש את הרכב בגיר ידני כי הליסינג האהוב שלו לא יקנה את זה ולכן היבואן של האוטו הזה הופך אותו בארץ לאוטו-ליסינג משעמם ומונוטוני והוא מעורר בי בחילה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גם אני בדעתו של קספר מה כל העוינות כלפי מאזדה?

הם בן היחידים שעדיין שומרים על מסורת של התנהגות כביש מהנה והיגוי מתקשר בקטגורייה העממית.

עיצוב יפה למדי לשלל הגירסאות

אמינות מצויינת.

בטיחות גבוהה במאזדה אומנם לא 5 כוכבים אבל במבחני ריסוק היא הייתה מאוד מאוד קרובה לזה רק משהו אחד שאני לא זוכר בדיוק מה לא איפשר לה לקבל 5 כוכבים . לגבי החדשה אני מאמין שהיא תקבל 5 כוכבים.

שמירת ערך וסחירות מעולה כן אולי לכם זה לא חשוב אבל למשפחה ממוצעת בארץ זה חשוב מאוד .

חוץ מזה מאזדה היו אלה שהחזירו לחיים את הרודסטאר לפני 20 שנה, הסגמט הזה הייה מת ואם החיו אותו ועשו רכב נהיגה מצויין ובעל אחזקה זולה ושפויה והרכב גם הוכיח את אמינותו לאורך השנים + מחיר קנייה זול.

מאזדה RX7 ו-RX 8 שוב מאזדה היצרן היחיד שמצייר אותם עם מנוע מיוחד למדי , מנוע וואנקל בנוסף הן נחשבות לספורטיביות מצויינות.

RS, אהבתך למותג ההוא עם הסמל של התרנגולת הירוקה עיוורה אותך :?

פורסם

כי זו תכונה ישראלית די מצוייה.

תמיד מחפשים מה דפוק במוצר שמצליח כל כך.

הרי לא ממש יתכן שמזדה מייצרת מכוניות טובות ואמינות, שאפילו מצליחות להיות מהנות לנהיגה, רחמנא ליצלן.

כולם אשמים בהצלחתה - לוי יצחק, חברות הליסינג, תופעת העדר, שמואל דוד של אברם השכן של גיסי וכיו"ב.

כולם מטומטמים מוחלטים שקנו אותה בצורה עיוורת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ליין מן, אחרי תקופה לא קצרה והרבה שעות מאחורי ההגה של מזדה 3 - אין ספק שהיא נחמדה מאוד לנהיגה, אבל בכל השאר היא פשוט לא מספיק מרשימה או טובה.

תא הנוסעים שלה צפוף יחסית, איכות החומרים לא מרשימה, נוחות הנסיעה שלה נוקשה מידי, המזגן חלש למדי (וזה מעיק בקיץ החמים ולח שלנו), השילוב בין המנוע והגיר אינו מרשים במיוחד (תיבות 4 הילוכים נעלמו מהעולם [המודרני] לא מזמן), צריכת הדלק די זוועתית (מדובר ב-1.6) והיא מכונית מאוסה מאוד.

עוד לא היה לי "העונג" לנהוג במזדה 6 והאמת שאני גם לא מעוניין בזה.

ישיבה קצרה בה וישיבה קצרה במתחרות (אלה שציינתי קודם וגם האקורד החדשה) מבהיר שתא הנוסעים שלה ממש לא עומד איתן באותה הרמה.

יתכן ומאחורי ההגה היא מרשימה יותר.

המזדה היחידה שאני מחבב מאוד היא ה-RX8 (למרות שגם המיאטה חביבה למדי).

בהחלט יפנית מגניבה, מדליקה ויחודית (מבחינת מנוע) :-)

חן ושאר המלעיזים - המוצר טוב ביחס למוצרים שקדמו לו...

ישנן אופציות טובות משמעותית (ואני לא נוגע בעניין המחיר כרגע).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...