Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר טוב

תבדוק מוסך עדנאן ו תאמר ברמת ישי.

כיום מטפלים במאזדה

טיפלו גם בסיטרואן

אני קיבלתי 2 המלצות עליהם, בקשר לסיטרואן.

לא טיפלתי אצלם עדיין

פורסם

אני מכיר אותם אישית מטיפול 4 מכוניות מסוג 306 ויצאתי תמיד מרוצה.

גם בפעם אחת נדירה שהם לא ידעו מה לעשות הם לא גבו ממני על החלפות של דברים שכן נעשו.

תמיד שאני שם אני רואה המון קסנטיות דרך אגב....

פורסם
בוקר טוב

תבדוק מוסך עדנאן ו תאמר ברמת ישי.

כיום מטפלים במאזדה

טיפלו גם בסיטרואן

אני קיבלתי 2 המלצות עליהם, בקשר לסיטרואן.

לא טיפלתי אצלם עדיין

לא ממליץ על עאדנאן ותאמר,וזאת מבלי לפרט.

פורסם

ממליץ מאוד על מוסך מירון בשד' ההסתדרות 150 במפרץ חיפה.

המנהל עבודה שם מאוד מקצועי, הציע לי אלטרנטיבות זולות (K44) לפני טיפולים גדולים, ואחרי 3 מוסכים נכון לעכשיו נראה שמצאתי את המוסך שלי

פורסם

הרעשים שאתה מתאר ששנשמעים בזמן מעבר על מהמורות בכביש, אופיניות מאוד למוטות קישור באם ישנן ב C5.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הנקישות יכולות להגרם גם ממוט קישור שגמר את חייו אבל לדעתי מהצורה של המתלה הזה המוט לא אמור לנקוש- הנקישות הן מהציריות.

בנוסף צריך לבדוק חופשים במשולש - אולי התותבים פתחו חופש.

לגבי הגובה - מספיק שחסר לך מעט אויר או שהצמיג לא במידה הנכונה כדי שה"מדידה" הזאת לא תהיה שווה גרוש.

כמו כן הגובה לא זהה בין הקדימה לאחור.

יש מודד מיוחד שנועד לבדיקה כזאת בדיוק ואם אני לא טועה הוא מודד את המרחק בין הסטבילייזר לתחתית של הרכב בנקודה מסויימת מלפנים ומאחור.

אם תושבות המנוע גמורות אתה תרגיש חבטה בכל פעם שתלחץ על הגז.

פורסם
ממליץ מאוד על מוסך מירון בשד' ההסתדרות 150 במפרץ חיפה.

המנהל עבודה שם מאוד מקצועי, הציע לי אלטרנטיבות זולות (K44) לפני טיפולים גדולים, ואחרי 3 מוסכים נכון לעכשיו נראה שמצאתי את המוסך שלי

זה מוסך מורשה? ואיזה רכב יש לך?

פורסם
הרעשים שאתה מתאר ששנשמעים בזמן מעבר על מהמורות בכביש, אופיניות מאוד למוטות קישור באם ישנן ב C5.

זה עסק יקר לסדר את המוטות קישור? והאם צריך להחליפם או שמסדרים אותם?

פורסם
הנקישות יכולות להגרם גם ממוט קישור שגמר את חייו אבל לדעתי מהצורה של המתלה הזה המוט לא אמור לנקוש- הנקישות הן מהציריות.

בנוסף צריך לבדוק חופשים במשולש - אולי התותבים פתחו חופש.

לגבי הגובה - מספיק שחסר לך מעט אויר או שהצמיג לא במידה הנכונה כדי שה"מדידה" הזאת לא תהיה שווה גרוש.

כמו כן הגובה לא זהה בין הקדימה לאחור.

יש מודד מיוחד שנועד לבדיקה כזאת בדיוק ואם אני לא טועה הוא מודד את המרחק בין הסטבילייזר לתחתית של הרכב בנקודה מסויימת מלפנים ומאחור.

אם תושבות המנוע גמורות אתה תרגיש חבטה בכל פעם שתלחץ על הגז.

יש לך מושג איפה אני יכול למצוא מקום שימדוד לי את הגובה עם המודד המיוחד הזה?

ובקשר לנקישות, אני אפנה למוסך ואבקש שיבדקו את כל מה שציינתה פה.

פורסם

בעקרון במורשי יבואן אבל בפעם האחרונה שביקשתי שיעשו לי את זה ב BX (סה"כ אותו עקרון) גירשו אותי עם מטאטא.

פורסם

אתה מבין...

אתה מגיע אליהם בתקווה שהם באמת יעזרו לך מכיוון שזה הרופא המומחה לרכב שלך ואתה מקבל מענה של אקמול לשבר.

כואב שזה עובד ככה, למה לעזאזל יש מורשה?!?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לגבי מוסך טוב שמבין סיטרואנית - בתל אביב - שאפט - הם המומחים

לגבי הרעשים / נקישות - ישנו מוט שאני לא זוכר את שמו כרגע שבשני קצותיו יש תפוח גומי וראש הברגה (כנראה מוט מקשר) גודלו בערך כ 50 ס"מ והוא נמצא מאחורי הבולם הקדמי,

כאשר הגומי של התפוח נקרע אתה שומע את הנקישות המתכתיות מתחת למרכב,

150 ש"ח לכל אחד - תחליף את שתיהם ותוודא שהפרונט לא שונה (= כיוון פרונט) אחרת הצמיגים יאכלו לך

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם
זה מוסך מורשה? ואיזה רכב יש לך?

לא נראה לי שמורשה אבל יש עליו סמלים של סיטרואן ופז'ו כך שהם מתמחים בהן.

יש לי את הרכב שבחתימה שלי, קסרה 2001 2 ליטר

• תוכן חדש...