Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WRC - ראלי פינלנד בסופ"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

סופ"ש מגיע ואנחנו בפינלנד לראלי המהיר באליפות העולם ולא סתם אני מציין את המהירות.

בראיון שנערך היום ב"אוטוספורט" עם סבסטיאן לואב בנוגע לראלי פינלנד ציין אלוף העולם כי לדעתו הראלי הזה מהיר מאד, מהיר מדי למכוניות הראלי העכשוויות ומסוכן מדי .

מיקו הירבונן, שהתבקש להגיב על דבריו של לואב, אמר כי לדעתו זה לא מדוייק ונתן דוגמא את ראלי מונטה-קרלו, שם השימוש בצמיגים לא נכונים על הקרח הינו מסוכן יותר, במיוחד לנוכח האין-שוליים בצידי הדרכים.

ראלי פינלנד פותח לנו את השליש האחרון של העונה, 4 מרוצים נותרו , 40 נק' בקופת האליפות וכאילו כל הניצחונות של סבסטיאן לואב, חמש ברצף, בתחילת העונה, היו לשווא . מיקו הירבונן מגיע ביתרון של נקודה ולמעשה אליפות העולם מתחילה עכשיו, לא משנה מה היה קודם.

בשנה שעברה ניצח כאן סבסטיאן לואב ומיקו הירבונן מחפש נקמה, אבל ממש לפני שמתחיל האקשן לא יכולתי להימנע מלהעלות מטעמי עבר , מקווה שתהנו -

ראלי פינלנד 1968

http://www.youtube.com/watch?v=91N-agZZu90 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=gKJ2XwpURzA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ויש עוד

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שלום לכולם

יצא לי להתחרות פעם אחת ולצפות פעם אחת בראלי פינלנד, ולמי שראלי מרגש אותו אני ממליץ,הראלי הזה מביא מאות אלפי צופים בשלושת ימי התחרות וזו חגיגיה של ממש, הנה תמונות עוד בזמנו של מרקו מרטין מי שזוכר אותו???

המישכו לנהוג בזהירות המטיףף

פינלנד 1.jpg

פינלנד 3.jpg

פינלנד 5.jpg

פינלנד 4.jpg

פינלנד 6.jpg

פורסם

דני מה שקורה לאלוף קורה להרבה אבוד בטחון עצמי, אבוד האמונה בעצמו, אבוד האמונה בנווט שלו, אני מקווה מאוד שהוא יחזור לעצמו אחרת נראה אותו בראלי הזה מסיים במקום שהוא לא רגיל בשבילו. לאור כול הארעים האחרונים שהוא עבר נראה לי שהם השפיעו עליו ומי שחושב אחרת טועה לדעתי.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם

טוב נראה שדובי ישן אז הנה לכם, יום שיני קרב צמוד בין הירבונן ולואב כשההפרש בינהם 10 שניות עד לקטע ה15 לואב מקבל פיצוץ בגלגל ומפסיד זמן, כרגע זה עומד על 32 שניות בין הירבונן ולואב שאמר ברעיון טלויזיה שאם הירבונן לא יעשה שטיות הנצחון שלו, מקום שלישי כרגע יארי, אז נמתין למחר ונראה מה יקרה, מה שאנו רואים כרגע שכול הצרות הגיעו ללואב ובכול מירוץ מהחמישה האחרונים יש לו משהו חדש. תשאלו אותי זה טוב ולא בגללו בגלל שיש יותר מתח ועניין.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף , מעניין שמאז שלואב לא מנצח מישל השתתק לו :lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ בשביל שני סרטונים מרשימים מהראלי:

הראשון הוא נוביקוב הצעיר בקפיצה של החיים שלו:

http://www.youtube.com/watch?v=vwvLm-Ctg2w&feature=related דרך יוטיוב

השני, לינק לסרטון של התאונה של רייקונן בראלי. עוד לא החלטתי אם כשרואים אותו יוצא מהרכב הוא פשוט נראה משועמם, לא סגור על איפה הוא נמצא או סתם מנסה לומר "זה לא אני, אף אחד לא ראה אותי עושה את זה" (יש לומר בסגנון בארט סימפסון :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני

הבעייה הגדולה של נוביקוב היא שהוא לא מקשיב להוא שיושב מימינו.

אני נמצא בקשר קבוע עם דייל, האקס-נווט של נוביקוב מזה כשנה ומאז שעברו לסיטרואן-ג'וניור נוביקוב נמצא "בעננים" ולא מקשיב, פשוט ככה.

ראו את זה מספר פעמים השנה, כאשר התאונות או הכמעט-תאונות של נוביקוב נבעו מכך שלא יתכן משהו אחר, דברים פשוטים שלא יכול להיות שב-NOTES לא רשומים - ראה דוגמת הקפיצה המוזרה בראלי פולים למשל או התאונה האחרונה בפינלנד שם לפנייה ימנית איטית מאד הוא הגיע במהירות דימיונית.

השניים נפרדו לאחר פינלנד ובמקומו של דייל מסקוט ישב ליד נוביקוב בקטלוניה סטפן פרבו הבלגי הוותיק ואולי הוא יוכל להרגיע את הרוסי הכשרוני (ככה אומרים, הוא עוד לא הוכיח כלום..)

לגבי רייקונן

הוא פשוט כזה.גם כשהוא מנצח הוא לא יותר ממלפפון חמוץ .

זה עדיין לא אומר שהוא לא מתלהב, הוא פשוט לא מראה את זה.

ב-WRC ערכו איתו ראיון לפני פינלנד וגם לאחריו והוא אמר שמאד נהנה מהראלי וכבר מתכנן להתחרות בעוד 2 מרוצים עד לסוף השנה. כמובן שהוא שוקל ברצינות לעשות הסבה ל-WRC מיד עם סיום החוזה שלו בפרארי, אבל את זה ...ימים יגידו או הכסף.

בכל מקרה, תוספת של רייקונן לראלי יכולה להיות מרעננת ביותר למרות הקיפאון שלו ...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...